Ataata
Grudniowa Mama '07
mamasia zaraz Cie wrzuce na liste;-) (ale podaj mi jeszcze gsdzie mieszkasz, bo zapomniałam zapytać ;/ )
Hmm pociesze Cie, że ja byłam pewna, że mnie mdłości ominą, aż tu nagle dziś mnie nawiedziły... i najgorsze jest to, że wstałam głodna jak wilk, w brzuchu mi burczało jeszcze jak w łóżku leżałam, ale jak poszóam coś zjeść to już jak przygotowywałam zaczeło mnie ciągnąć:sick: No ale myśle se musze zjeść bo zemdleje, ugryzłam 2 kawałki i.... no ten drugi wyplułam do zlewu bo by sie w łazience z głową w kiblu skończyło...
;-)
Hmm pociesze Cie, że ja byłam pewna, że mnie mdłości ominą, aż tu nagle dziś mnie nawiedziły... i najgorsze jest to, że wstałam głodna jak wilk, w brzuchu mi burczało jeszcze jak w łóżku leżałam, ale jak poszóam coś zjeść to już jak przygotowywałam zaczeło mnie ciągnąć:sick: No ale myśle se musze zjeść bo zemdleje, ugryzłam 2 kawałki i.... no ten drugi wyplułam do zlewu bo by sie w łazience z głową w kiblu skończyło...
;-)
Nawet zmierzylam sobie temp dowcipnie czy podwyzszona,bo juz zaczelam sie obawiac ale jest ponad 37st.Moj slubny pracuje w dzien USG ale ciagnie go na sile,myslalam ze uslyszymy serduszko,ale wiedze ze dupa blada.BELKA a ty gdzie mieszkasz?? Ja jestem w NL,moj maz jest holendrem,z krwi i kosci,nie podpalanym.Ktoas dziewczyna mowila ze jest z Kraka,ja tez pochodze z tego miasta,dokladnie z Piaskow Wielkich,i mam 30 wiosen.Moze bysmy sie przedstawily sobie?? Aaaaa 3 dzien jem barszcz czerwony,o z krokietem(znalazlam jednego w zamrazarce,wlasna robota)to z uszkami(kupne)to z ziemnioami(tez kupne ale sama obralam i ugotwalam)pije kawe bez kofeiny JA wielka kawoliczka
fajki ograniczylam,nie potrafie rzucic,ale pale z fittem,wczesniej skrecalam wlasnymi recami.I pije duzoooo kompsciku z jablcokow,zdrowe i bez chemii
:-)