• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzień Dobry:-):-)

Mój brzdąc zerwał się dzisiaj w nocy o 1.40 i nie spał 2 godziny:szok::szok::szok: Jak zasnął wreszcie to myślałam, że pośpi co najmniej do 8 a tu zonk, o 6 już skakał po łóżku:szok::wściekła/y::wściekła/y: Obudziłam się bardziej zmęczona niż położyłam:-(

No to ja szósta:tak::tak::tak::tak:

Kasiamaj moja cała trójeczka od przeszło trzech tygodni wstaje o 5.51:tak::tak::tak::tak: Dosłownie z zegarkiem w ręku:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
A ja wczoraj posegregowałam dzieciakom zabawki w pudłach ( tzn. w jednym auta w inny kolcki itp) i właśnie Tadzik mi wszystko wymieszał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Siódma :-D:-D:-D

Weroniczka, oj tam zaraz wymieszał.... po prostu poukładał po swojemu żeby potem wiedzieć co i gdzie leży...:-D;-)

Kasiamaj a Kubuś Ci śpi tylko raz dziennie?

No i mam pytanie... Czy któreś z grudniowych maluchów nie ma już dziennych drzemek... ???

Bo ja chyba przestanę małą kłaść w dzień... :sorry2: od ponad tygodnia mała się drze po spaniu... koło 40 minut... :no: ja już tego nie wytrzymam... i nawet podanie picia nic nie pomaga. A jak już jest w furii to nawet rzuca butelką... :shocked2: ja nie podchodzę bo jeszcze pogarszam...:zawstydzona/y:

Nie mamy co prawda problemów z rannym wstawaniem bo dziś spałyśmy do 8 ale chyba się za to wezmę... ;-)

Aga to pospałaś dziś... :-) dobrze... ;-)
A Asia piszę jakąś pracę do awansu.. ;-)

Sylwia bidulko zamiast wypoczywać to się umęczyłaś w nocy... :blink: może w dzień pokimasz z Marcelkiem...

Jutrzenka.... miłej pracy... :-)

pierwsza:-D:-D

witajcie baby;-)

Paula my mamy drzemki... mały śpi dobre 3 godziny....ale rzeczywiscie jak masz takie problemy z Juleczką, to sprobuj jej nie klasc...

A my zrobilismy wkoncu wczoraj ten filmik ze zlotu,,,hihi...potrzymam Was jeszcze troche i moze dzisiaj wkleje link...pomysle jeszcze:-D:cool2:

Dziewczynki jak bedziecie pamietały to pomyslcie o nas dzis przed 18-plisssssssss.....jakies małe kciuki by sie przydały:-):-):-)ok????

nie rozpisauje sie wiecej bo nie czytałam co u Was....potem nadrobie.....

ściskam:-) buziole;-);-);-)

Smiley-IPB-283.gif

Czesc :-)
Paula- ja mojego to czasem jeszcze 2 razy klade, jak pierwsza drzemke ma wczesnie......:tak::-D Ale Julcia nigdy do spiochow nie nalezala, to moze zrezygnuj.....:confused::dry: Zwlaszcza jak masz taka histerie pozniej....:baffled:
Dota- a co dzis waznego, ze mamy trzymac kciuki? Bo nie wiem, albo nie doczytalam......:baffled::sorry2:

Dla wszystkich milego dnia! :-)

Dotka no właśnie a co będzie się u was działo o 18?:sorry2: kciuki zacisnę ;-):-)

Julka właśnie śpi... :baffled: ciekawe jak się obudzi... :dry:

Dzięki za odp... :tak:;-)

Może jak wstanie to się przejdziemy do D siostry... Kawałek jest ale jak będę miała chęci to pójdę :-) w obie strony ze 4 km... :dry:

Oglądałyście wczoraj M jak Miłość? Kaśka poroniła... :zawstydzona/y: ehhh...

wlasnie paula nie ogladalam !! powiedz co bylo ?? bo ogladalam "dziwne przypadki z izby przyjec" hehe ludzie maja naprawde dziwne przypadki tylko tyle wam powiem hehe
kata-woj ma napisane na nk ze jest taka jaka ja pamietaja a ja jej nie pamietam ?!?!!?!?!
co tam jeszczeeee
nie wiemm chyba jakies glupotyy

reklama
siedemnasta :-D:-D:-D

dzień doberek!

paula to było do przewidzenia z tą kaśką ;-) choć skłaniałabym się bardziej ku marysi :blink: moja jeszcze śpi w dzień i to dobre dwie godziny - tylko jej przypomnieć muszę, że jest śpiąca :-D a jula jest marudna jak chce spać w dzień? jak się zachowuje?
dota oooo już po 18 a ja nie zaciskałam ale mam nadzieję, że to coś ci się powiodło :-)

byliśmy dzisiaj na jasnej górze w częstochowie. t. ma dwa dni urlopu i sobie pojechaliśmy. młoda ciekała po barbakanach - aż se kolanko zdarła bo matka założyła jej krótkie spodenki :sorry2: - no i chyba wyczuła, że to święta ziemia bo zaczęła chodniki całować :-D:-D ona wszystko całuje co ją cieszy :-D
teraz paszczaki na spacerze a ja porobiłam porządki w szafce z moimi ciuchami i tak przewietrzyłam, że muszę iść na zakupy bo pusto :-D a porządek musiałam zrobić bo ostatnio jak byli znajomi to kinia otworzyła drzwiczki szafki a kumpela się zapytała czy mi młoda ciuchy wywala, że mam taki porządek :szok::-D przyznałam się, że tak upycham :zawstydzona/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry