• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

kurcze nie wiem juz sama :( moze powinnam sie pogodzic z faktem ze jestem grubaskiem i juz ??
kata u mnie to nie tylko dupa mi urosla ale i cyc wiec bluzki mi sie w klacie rozchodza...hehhe

reklama
stefcia zaraz grubasek :wściekła/y:
a ty myślisz, że u mnie jak? tak samo: duża d..a i cyce :-D ale wiesz co? polubiłam tuniki-sukieneczki w parze ze spodniami :tak: tuszują to co trzeba i ładnie wyglądają :-) dlatego takie przedłużane wszystko kupuję żeby mi brzuch nie wyskoczył :-D i lejące szerokie spodnie - na lato idealne :-)

kata mi sie wydaje ze moja figura nie wyglada dobrze w tunkach. zreszta teraz mam konflikt interesow w szafie bo z jednej strony musze noscic smart do szkoly czyli np nie moge noscic jeansow i sportowych ubran a tak na normalnie to wole raczej sportowy styl i jak ide po sklepach to wiesz kupuje rzeczy do pracy bo praktyczne mi potrzebne a pozniej i tak nie mam sie w co ubrac :(

czyli obowiązuje cię bardziej taki wizytowy strój typu żakiet + spódnica (spodnie)? :szok:
kiedy pracowałam w biurze nie wypadało mi się ubierać tak jak lubię tzn. właśnie na sportowo. tyle, że pracę miałam siedzącą i dżinsy mogłam pod biurkiem przemycić ;-) a góra to zazwyczaj jakaś bluzka z kołnierzykiem, tunika koszulowa itp. ;-) latem długa zwiewna spódnica i bluzeczka ;-)

kata nie wizytowy ale smart czyli madry czyli stonowany hehe moze bys bawelniany top itd ale nie moze byc mini czy szorty wiadmo ze jak sie upre to przyjde ubrana w bojowki ale wiesz dzieci w mundurkach to zly przyklad bede dawala hehe chociaz w sportowych butach mozna przychodzic ale tylko w czarnych. chyba zrobilam swoja wypowiedz skomplikowana ?? hehe

Witam Was moje żuczki:-):-)

Stefanka ja jak nie bywam w ciąży to czasami nawet 26 są na mnie za wielkie:baffled: Taki ze mnie szczypiorek

Dotka sorki ale za późno przeczytałam o tych kciukach:-(:-( No i ja też ciekawa jestem za co miałabym je trzymac:-)

Paula mój śpi raz około 2 godzin:-)

reklama
Siemka z wieczora...

Stefanka ja mam 27 ;-)
Hehe miałam nawet do niedawna dżinsy które kupiłam chyba 6 lat temu (może dawniej..) i cały czas były dobre... :-D:-D:-D

Ale już mało modne i oddałam na PCK :-D

A poza tym że Kaśka poroniła to nic ciekawego... Hanka niby wyjaśniła sobie pewne sprawy z Markiem, przestała pić, szef Oazy ma rozterki miłosne z Sylwią itd... :-)

Kata :tak: super te dłuższe koszulki :tak:
I co to za nabijanie postów jeden pod drugim??? Łamiesz regulamin!! :nerd::-p:cool2:

Dota kciuki pomogły?

Sylwia poniżej 26 to już chyba dziecięca rozmiarówka :-p:-D szczypioreczku Ty... :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry