bry

jeny jaka jestem niewyspana mała wstawała kilka razy w nocy i ryk dosłownie ryk wczoraj cały dzien tak wyła no mówie wam taka marudna ze juz myslałam ze niewytrzymam i do tego jeszcze T 5 groszy wcisna i mu sie dostało (dupek)
w nocy tez cos tam próbował mnie pouczac co do postepowania córki ......jeny ja go kiedys zakatrupie wrrrrrrr a do małej nawet zblizyc sie nie mogłam bo ryk a jak spojrzała na T to specjalnie głosniej ,,,,,,, jeny ja juz nie wiem jak mu przetłumaczyc ze krzywde robi dziecku ze tak na wszystko jej pozwala

zero reakcji prosby i nic a mała szczesliwa i robi co chce i jak tylko cos powiem ze nie wolno odrazu sie krzywi i na T patrzy i w ryk no a ten podchodzi i np jej daje zakazana rzecz

no rece opadaja

niewiem co mu sie poprzestawiało jak mówie mu ze tak nie moze robic to on na to ze nie lubi jak mała płacze ...wrrr a ja to a ku...... uwielbiam ,,,,,,,,
osłabia mnie on
a co do rozmiaru to ja kiedys tak jak nasza Sylwia 26 i tomusiałam zwezac bo szerokie a teraz ło matko 30 -31 zreszta same widziałyscie koszmar i nic nie pomaga zebym schudła buuuuuuuuu