• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

bry....
mój szkodnik dziś prawie zasnął w wannie podczas kąpieli :-D:-D:-D
ubieraliśmy go w piżamki to już spał :tak:
tak się dziecko wybiegało.

Paula-tak śpi tylko raz w ciągu dnia.jakieś do 2 godz. ale często 1.5godz.
Dotka-a co było o 18-ej????
Aga-dzieki.

reklama
Kata Ty chyba pytałaś jak się zachowuje w ciągu dnia...:-) tak mi się przypomniało...

Czasem wcale nie jest śpiąca i nie śpi cały dzień, wtedy szybka kąpiel bo dziecko złe...

A czasem jest śpiąca, marudzi, snuje się i potrafi sama się władować do swojego wyrka i usnąć...

Więc nie wiem... bo z taką śpiącą marudą nie chcę się męczyć... ;-)

Kasiamaj bry ;-):-)

hej ho hej ho ....

nic mi sie nie chce nawet nic madrego napisac :confused::confused::confused:.

Stefcia ja nosze 28 z porywem do 29 zalezy jaka firma :happy2::happy2:

Dotka trzymalam ale za co??? Czyzbyscie majstrowali siostre dla Krzysia :-p:-p

Kuba mial miec dzis szczepienie ale przelozylam na 26 bo nie chcialam tak szybko po przeziebieniu :no:

chyba ide spac :baffled:

dobry wieczór:-)
wiecie co ja chyba noszę 31 albo 32:szok::wściekła/y:, a były takie czasy że nosiłam 29, ach to były piękne czasy:-(
ale się dziś wyszkoliłam hoho a najfajniejsze było top że dostajemy obiadki i różne niespodzianki np. dziś dostaliśmy pen-drivy (chyba nie za dobrze to napisałam, ale wiecie o co chodzi) i wszystko za darmo:-)
niestety nie zdążyłam i babcia kładła go spać:-( bo wróciłam dopiero o 20.30
paula-
mój mały śpi raz w dzień

a juto mam wolne bo idziemy z Łukaszkiem na szczepienie, trzymajcie kciuki:sorry2:

dobrych i spokojnych nocek życzę i zmykam:tak::tak::-)

bry:)
jeny jaka jestem niewyspana mała wstawała kilka razy w nocy i ryk dosłownie ryk wczoraj cały dzien tak wyła no mówie wam taka marudna ze juz myslałam ze niewytrzymam i do tego jeszcze T 5 groszy wcisna i mu sie dostało (dupek)
w nocy tez cos tam próbował mnie pouczac co do postepowania córki ......jeny ja go kiedys zakatrupie wrrrrrrr a do małej nawet zblizyc sie nie mogłam bo ryk a jak spojrzała na T to specjalnie głosniej ,,,,,,, jeny ja juz nie wiem jak mu przetłumaczyc ze krzywde robi dziecku ze tak na wszystko jej pozwala :( zero reakcji prosby i nic a mała szczesliwa i robi co chce i jak tylko cos powiem ze nie wolno odrazu sie krzywi i na T patrzy i w ryk no a ten podchodzi i np jej daje zakazana rzecz :(
no rece opadaja :(niewiem co mu sie poprzestawiało jak mówie mu ze tak nie moze robic to on na to ze nie lubi jak mała płacze ...wrrr a ja to a ku...... uwielbiam ,,,,,,,,
osłabia mnie on :(

a co do rozmiaru to ja kiedys tak jak nasza Sylwia 26 i tomusiałam zwezac bo szerokie a teraz ło matko 30 -31 zreszta same widziałyscie koszmar i nic nie pomaga zebym schudła buuuuuuuuu

Jutreznka nie zgadzam sie ja jestem pierwsza:wściekła/y::-D:-p

hejka:-)

Dziekuje za kciuki-zapisalam sobie kto trzymał a kto nie:-D
to teraz sie tłumacze: wydawało mi sie,ze Krzysio ma cos z noskiem....tak sapie ostatnio....i juz zaczynałam schizowac,ze jakas starszna choroba...bylismy wczoraj u laryngologa,okazało sie ,ze skumulowały mu się "baby" w nosku...tak wiec teraz nawilzac,nawilazac i same wyjdą:tak:

Młego dnia i w domkach i w pracy:tak:
ps. ide na kawkę a Mufinek jeszcze śpi:-)

edit. Oj Elcia kochana....

reklama
dziendobry ;-)

elcia skąd ja to znam... u mnie było to samo... tatuś kochany bo wszystko da i na wszystko pozwoli a mama policjant, groźna i niedobra. Na szczęście tłukłam mu do głowy że sobie nie poradze z nią potem aż wreszcie dotarło (ju nawet i potrafi krzyknąć na nią):-)
Ale co z tego... za późno..:-( Daria jest teraz tak niegrzeczna że normalnie ręce załamuje. Na polu na huśtawkach to mi takie jazdy robi że aż mi wstyd. Jak jest coś nie po jej myśli, albo jak do domu trzeba iść to ryk, rzuca sie na ziemie, tupie nogami i rękami, a jak ją biore na ręce to okłada mnie rękami i wijesie jak wąż..:-(
Masakra niewiem co mam robić:zawstydzona/y:

stefcia ja nosze 26;-) no czasem 27.. a czasem to 25 hehehe
A wogóle to Darutek oglądnął calutki film o Gajutku:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry