• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Czesc dziewczynki:-)
U nas dzis akurat ladnie... he he....:tak::-) ciekawe jak dlugo.....:baffled:
Ja dzis lenia mam, ale do miasta wyskoczylam, bo musialam znaczki kupic i kartke do mamy wyslac, bo przeciez dzien mamy niedlugo....
A tak to nuuudy....:happy2:

Dota- dobrze, ze to nic.....:tak:Jednak kciuki duzo tu pomogly....:-p;-):-D

hejka:-)

Dziekuje za kciuki-zapisalam sobie kto trzymał a kto nie:-D

Coś Wam powiem apropoz zapisywania Dotowego. Moja babcia jak ma imieniny to sobie na kartce zapisuje kto do niej dzwonił z życzeniami a kto nie:confused::confused::confused::confused::confused: I okropnie się obraża jak ktoś nie zadzwoni. Ja kiedyś zapomniałam i przez kilka miesięcy nie odzywała się do mnie:confused::confused::confused::confused:

oj weroniczka to twoja babcia by mnie wypisala z rodziny !! bo ja niestety jestem znana z tego ze nigdy nie pamietam o ludzkich urodzinach, imieninach, rocznicach itd...nie przepadam za skladaniem zyczen. niestety nie dziala to w obie strony bo bardzo lubie przyjmowac zyczenia i to ze ktos pamieta o moich urodzinach czy imieninach :))
hmm cos jeszcze mialam dodac...
moje dziecko sobie spi !! cale szczescie jutro piatek
viki tylko ty mnie rozumiesz !!
ataata Gajutek dziekuje Darutkowi za obejrzenie filmiku !!
no a co tam slychac laseczki ??
a gdzie paulineczka nasza malutka ??
i co u naszej baby w ciazy ??? tak sylwia to do ciebie :))

Ach, Stefanka właśnie strasznie się zdenerwowałam na mojego syna:wściekła/y::wściekła/y: Ostatnio obraził się na jedzenie:wściekła/y: Ja sobie falki wypruwam, wymyślam tościki srościki żeby mu smakowało a on ma to głęboko w zadzie:-(:-(
I mam to samo co Ty, nigdy nie pamiętam o kogoś urodzinach:no: o imieninach to nie wspomnę:baffled: Również lubię sama dostawac życzenia ale jak ktoś zapomni to wcale się tym nie przejmuję:sorry2:

Jestem Stefanio H.... :-D:-p buziaki... :-)

Kata nie czytałaś regulaminu :szok::-p:-D

Asia weź wolne, weź... odpoczniesz troszkę i nabierzesz sił na pisanie ;-):-)

Weronika to niezłą masz babcię hihi...

Elcia wpie...l, w dyby i do lochu... może być piwnica... :-D;-) I popieram dziewczyny... rodzice powinni się trzymać razem i nie jedno w prawo drugie w lewo...
Bo zaraz T weźmiemy na szkolenie... :-D

Ataata witamy :-) no Darunia od urodzenia dała Ci w kość to mogła by już odpuścić...:tak:

Kasiamaj zpraszam do mnie... mam piękną pogodę... :-):-):-)

Dota coś kręcisz... najpierw piszesz że Krzysiu taki super grzeczny i plam nie ma a potem że na dniach będziesz szybę wstawiała... oj... zdecyduj się... a ja widziałam jaki on grzeczny... mrówki na zlocie mordował... :-D

Chcecie wiedzieć co u nas???
Cały dzień byłyśmy na dworzu... :tak: mała mnie wykończy tymi loframi...

I coś mnie muli trzeci dzień... :baffled::dry:

sylwia widzisz nie ma sprawiedliwosci bo ja swojej daje sloiczki nie meczac sie przy gotowaniu i ona zjada je ze smakiem :))
paula ostatnio przed swoimi znajomymi chcialam sie popisac znajomoscia slangu i powiedzialam ze bylam na "loforach" a oni - co ?? aaa na lofrach...
kurcze u mnie dzis cieplutkoo ale nie ide na dwor bo jestem leniwa ze hej hehehe

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry