• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
cześć gaduły!!!!

ale napisałyście-tylko Kata i Paula o mnie pamiętały......:baffled:
u nas
306.gif
tak pięknie mamy....co chwila gdzieś słychać grzmoty!!!
Dota....jak u Was?bo zapowiadali że tam to dopiero ma walić :baffled::baffled::baffled:
my mamy marimer spray -Kuba go strasznie nie lubi..dlatego ja psikam na patyczek do nosa i delikatnie mu wycieram w środku nosek na mokro.
Weroniczka-ale masz pamiętliwą babcię :tak::tak::tak:
Paula-uważaj co mówisz....;-):-p
Kata-mówisz żeby innego modyfikowanego dolać-....wszystkie mleka sa na nie!!!!-nawet smakowe-ja już zwykłego soku dolewałam i wypluwa!!!dam sobie spokój.

cześć
mieliśmy dziś mieć szczepienie ale nic z tego nie wyszło bo pani doktor się pochorowała i nas o tym nie zawiadomiono, a ja wzięłam specjalnie wolne:angry::angry::angry:

zgłaszam poprawkę co do rozmiaru spodni - noszę 30-31:sorry2:(sprawdziłam metki) ale to i tak za dużo:dry: już nie wiem co mam z tą waga zrobić, jak stanęła w miejscu tak stoi i nie chce ruszyć:wściekła/y::angry: i do tego jeszcze ostatnio ciągle żołądek mnie boli:no:

i doła mam.......:-(

a i miałam jakieś pytanie do was ale zapomniałam, hmmmm......aha czy wasze dzieciaczki myją same rączki?

ela -
ja mam podobny problem co ty z T., ale z dziadkiem na wszystko małemu pozwala i mówi jeszcze jak ma mu nie pozwalać jak on tak bardzo tego chce, aż mam ochote czasem powiedzieć czy jak będzie chciał g... (za przeproszeniem ) to tez mu je da?:angry::angry::angry:

Ostatnia edycja:
hihhi znowu pierwsza :) hejo:)
u nas nocka spokojniejsza uffff
a co do tych siatek na okna to ja wiem ze takowe sa tylko one nie pasuja na okna dachowe:( ale thx
a gdzie jest GRZECHOTNIK????????halo?????
a viki ???????? co tam u ciebie ..halo!!!!!!
dla reszty cmok cmok cmok

hej:-)
ela- ale z ciebie ranny ptaszek:shocked2:
kasiamaj- a doła mam przez M., szkoda gadać...., dzięki że pytasz

ale się nie wyspałam, Łukasza chyba brzuch bolał i budził się co chwila:baffled:

miłego dzionka dziewczynki

hej
ja po nocy-niewyspana!!!!
waliło u nas
305.gif
że aż strach!!!-potem Kuba się obudził i noc zarwana.
:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
ale już wychodzi słonko więc może i dzień będzie ładny????
buziulki dla Was.
miłego dnia!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Jutrzenko-witaj
-no bo my mamy "ranne" dzieci..........:-D:-D
Elcia-faktycznie-teraz sobie myślę o tej moskitierze.....bo zlukałam nasze okno...
kiepsko będzie coś wykombinować

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry