reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja też niecierpię zimy. Uwielbiam oglądać śnieg przez okno ale jak nie muszę to nieopuszczam domu. Ale niestety przy dzieciach trzeba się przełamywać:wściekła/y:
A w tym roku ma przyjść zima ponoć wyjątkowo wcześnie. Zresztą już przecież jest okropniaście zimno jak na wrzesień.

reklama
witajcie dziewczynki ;-)
u mnie słonecznie, ale wcale nie jest ciepło za oknem
od dwóch dni grzejemy w domu, bo jestem ciepłolubna, wiec współczuje wam dziewczynki tego chłodku ;(

Viki polecam na gardło posmarować np. maścią Vikvaporu (tak to się chyba pisze) albo Amolem i zawinąć ciepłym szalikiem ;) i tak min. trzy razy dziennie.

Doticzka za dwie godziny ściskam kciuki ;)
Weroniczka super pomysł z tym areobikiem ;)

Doticzka oczywiście kciukasy trzymamy ;-)

Dziewczyny z tymi oknami to uważajcie. Ja miałam nieszczelne okna, wymieniłam je na nowe plastiki i o mało przez to się nie zaczadziliśmy :( Zamiast ciągu powietrza do komina, powietrze z piecyka gazowego dostaje się do pomieszczenia i można się kąpąc tylko przy pootwieranych oknach. Kominiarz powiedział, że nic na to nie poradzi i, że to nasza wina, ponieważ zamurowaliśmy okienko między łazienką, a kuchnią.
Dzisiaj mam wyniki na tą głupią glukozę i znowu panikuję ;)

Nie będę juz narzekała na pogodę, bo to właściwie ostatnie dni ciepła....potem

jesień, zima i zastęsknie za latem:-):-D

Zrobiłam zdjęcie, to widok z naszego balkonu...ten dom pośrodku, taki z zielonym dachem to dom P. Wałęsów;-)

obraz113cu9.jpg

Dziewczyny ja tylko wpadłam na m,omencik przekazać info od Doticzki, że własnie wróciła po USG maluszek ma sie dobrze, położyła sie teraz do łózia i potem wam wszystko napisze co i jak:tak:

reklama
Już jestem po wizytce i usg . Mój syneczek rośnie jak na drożdzach, teraz waży 1,5 kg:szok::-):-) i wg usg jest starszy o ponad tydzień niż wynika to z ostatniej miesiaczki a dokładniej mówiąć rozwija się o tydzień szybciej ;-) Wiec u mnie może być ciut wczesniej gdzieś na końcu listopada, ale to tylko przypuszczenia jeszcze nic pewnego. A no i chyba bede miała cesarke tzn mam wybór bo wskazania do cesarki są i bez problemu moge ją mieć ale jeżeli bardzo chce to moge naturalnie. No i nie wiem co wybrać:confused: Jak to jest z cesarką , czy to prawda że jak się ma cesarke to pożniej przy każdym porodzie bedzie trzeba ją robić? I czy to prawda że wtedy nie można być w ciązy wiecej niż 2 razy? Co o tym myślicie ?:blink:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry