reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Hej kobitki;-) U mnie niestety zimno w mieszkaniu i zdaje się że złapało mnie przeziębienie bo gardło daje mi się we znaki plus katar itp:no: A jutro mam 2 egz , już dzisiaj nie poszłam na jedne no ale jestem na zwolnieniu L4 wiec mam do tego prawo ale jutro chciałabym podejść do egz i mam nadzieje że mnie bardziej nie rozłoży:tak:

Doticzka kuruj się, kuruj...
Stwierdziłam, że na dzisiejszej wizycie też poproszę gina o zwolnienie, do wyjazdu zostały jeszcze tylko dwa tygodnie, a jeszcze trochę rzeczy mam do załatwienia.
Tym bardziej, że siedzę 8 godzin przed kompem w pracy, a nie powinnam i kilka razy dziennie biegam po schodach w tą i z powrotem na drugie piętro.

Witam panienki!!!:-)

Zapomniałam co chciałam napisać....:baffled::-D

Poczytam sobie jeszcze raz, co tu napisałyście....

Kurcze trzeba jakiś obiadek zrobić a ja godzine w wannie siedziałam...tak mi czas zleciał. Zajrze później:-)

papa

Witajcie Kochane :-)
Po wczorajszej wizycie jestem nieco spokojniejsza ;)
Oliwierek ładne rośnie, teraz kosc udowa jest tylko o 7 dni krótsza od terminu z OM, ale mieści się w normie :) Poza tym krzywa cukrzycowa jest w porządku, a tak się tego obawiałam, bo pochłaniam kilogramy słodyczy ;-) Młody waży już 934 g, także duży facecik z niego się robi, a pomyśleć że miesiąc temu ważył o połowę mniej ;)

Życzymy Wam wszystkim udanego weekendu :-)

Ps. Udało mi się załatwić L4 także mam już leżące do samego wyjazdu ;-)

Witajcie!!!:-)

No Kasia, super, że jest dobrze i malutki ładnie rośnie:tak::-)

To teraz bedziesz sobie odpoczywać za wszystkie czasy;-)
Ja też jestem na L4 ale już 6 miesięcy:happy:

Miłego dnia babeczki!!!! :tak:

papapa

Dziewczyny!!!

Dzis o 10:40 na dwójce bedzie świetny film dokumentalny pt. "W łonie matki"

Gorąco polecam!!! Dzis druga część i bedzie mowa o tym co sie dzieje podczas II i III trymestru.

papa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry