reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Agata , Ewa pamiętam, że miałyście problem z dodaniem fotek gdyz pojawiała wam sie czerwona kreska no i sie nie dało - tak jakby załacznikow bylo juz za duzo...jak sobie z tym poradziłyście? usuwałyscie jakies stare załączniki czy da się to ominąć.

chciałam wam wkleic fotki w albumie rodzinnym, fotki z takiego plazowego studia w sopocie, gdzie mozna bylo przebrac sie za gejsze, pirata itp....no ale kurde sie nie da...

reklama
Witam i ja. Właśnie wróciłam z badań. Byłam oddać krew i mocz do analizy.
Viki a co do sprzątania w szafie to ja doszłam do takiego samego wniosku co Ty w zeszłym tygodniu i posprzątałam szafę i wywaliłam dwa wory ciuchów. A po mimo tego wciąż mam wrarzenie że wcale ich nie ubyło.;-) Ale teraz mam ślicznie poukładane ubranka w szafie i jestem z siebie dumna:-)

Witajcie!!!:-)

Ja na badania idę w środę, a w przyszły wtorek mam wizyte:tak: Ciekawa jestem jak malutki urósł...;-)

Ja juz sobie posprzątałam, na obiadek zrobie chyba spagethi...dziś na 15:00 do dentystki, no juz mam nadzieje, że to ostatnia wizyta-ząb przestał mnie boleć, tak więc można założyć plombe:happy:

papa

witam jestem u was pierwszy raz termin mam na 05-01-2008 ale ostatnio na USG i przesłanki wskazują na grudzień
jestem zdołowana ............. powiedzcie czy nie martwicie sie ze dzieciątko z końca roku? no zapomniałam wspomnieć że płec znam na 90% druga córka!!!!!!! nastawiałam sie na chłopca b tak by sie chciałao

witam jestem u was pierwszy raz termin mam na 05-01-2008 ale ostatnio na USG i przesłanki wskazują na grudzień
jestem zdołowana ............. powiedzcie czy nie martwicie sie ze dzieciątko z końca roku? no zapomniałam wspomnieć że pleć znam na 90% druga córka!!!!!!! nastawiałam sie na chłopca b tak by sie chciało

Myszorka, a czym tu się martwić ;-)
Sama jestem z 27 grudnia i jakoś nigdy nie miałam przez to problemów, mój Olisiek tez będzie z grudnia, więc jak widać podtrzymuję rodzinne tradycje ;-)
Pomyśl sobie, że jak koleżanki Twojej córci będą miały 40 lat, Ona będzie miała 39, będzie o "rok" młodsza ;-)

Jeśli chodzi o Asmodis to wydaje mi się, że pisała coś o egzaminach 10 i 17 września, także pewnie biedna kuje się ostro...
A co do Żonkilek to w sierpniu brała ślub, może pochłonęły ją wszystkie formalności z tym związane i podróż poślubna??
Rzeczywiście, mało coś nas tutaj :(
My od dzisiaj na L4 i już się zaczynam nudzić ;-) Podobnie jak Was naszło mnie na sprzątanie i porządkowanie wszystkich papierów przed wyjazdem a także regulowanie rachunków. Laptopa już sobie kupiłam, dzisiaj idę po modem, także możecie być pewne, że Was nie opuścimy mimo podróży ;-)

Cześc grudniówki...

Viki ja z tą szafą mam tak samo... niemam miejsca, ale jakoś z sentymentu nie umie wyrzucić starych szmatek co w nich nie chodze już hohoho.
Choc ostatnio zrobilam postęp, bo nie miałam gdzie wsadzić ubranek dzeciowych i wywaliłam jeden worek swoich rzeczy, choc przyznam sie że jeszcze ze 2 lub 3 by sie znalazły... no ale ja nie potrafie...:-:)-D
Co do fotek to ja wykasowałam polowe załączników i ****** to dało!!!:wściekła/y: Niemam pojęcia oco chodzi, chyba napisze do Aletki i zapytam bo tez mnie to wnerwia grubo:wściekła/y:

Weroniczka robiłaś tą glukoze na kolorowym już?? I jak tam mają otwarte, można podejść codziennie? czy tylko w wyznaczonych dniach?? I o którtej godzince??

myszorka niema sie czym przejmować, żadna z nas sie nie przejmuje tym że dzieciaki grudniowe będe, a wręcz przeciwnie ja sie tam śmieje że dzieciak będzie świąteczny;-)

Dziewczyny musze sie pochwalić:-p
KUPIŁM WÓZEK:-D;-)

Agatko, to pokaż nam ten wózeczek ;-)
Dziewczyny, czy Wam też już wypływa siara?? Od soboty z lewej piersi wypływa mi siara, z prawej nie... Nie wiem czy to nie za wcześnie??

reklama
Kasia, mi juz tak wypływa od 3 tygodni...raz z jednej piersi raz drugiej...ale nie codziennie, no i zazwyczaj w nocy lub wczesnie rano...:tak:

No Agata, to pochwal nam sie wózeczkeim;-)

Do góry