• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
musiałam jeszcze z moim szogunem wyjść na dwór bo zobaczył jak sasiad na trampolinie skacze....no i koniec ryk był w domu i histeria!!!!:szok::szok::szok:ale tak się mały naskakał że pewnie zaśnie jeszcze w ręczniku:-D:-D:-D-może to i dobrze???odchodziły takie wariacje-Kuba papugował małego sąsiada jak ten robił wszelk9iego rodzaju przewroty-on też nie chciał być gorszy-myśleliśmy że się posikamy ze śmiechu!!!!:tak::tak:a dodatkowo się nakręcał jak usłyszał ze mu brawo biją!!!!!-taki artysta!!!

Stefanko-skusiłaś mnie......
Paula-u nas jak Kuba widzi że my jemy takie lody z maszyny-to on też chce polizać-wtedy biorę dodatkowy wafelek i trochę mu posmaruję brzegi.-ale nic mu nie jest.
Elcia-no proszę też sobie dogadzasz...:-p
Grzechotka-miała do Ciebie pisać....w pewnej sprawie...słyszałam że można się starać o zasiłek pielęgnacyjny na dziecko wtedy, kiedy ono jest alergikiem...słyszałaś o czymś takim?????

A ja mam kryzys przez psa... zaczynam go nienawidzić... nawet sobie sprawy nie zdawałam że tak może kundel życie uprzykrzać...
Nic a nic się nie słucha :wściekła/y: jak z nim wyjdę przed klatkę to ucieka i wraca po jakimś czasie wymazany jakimś szambem, błotem, albo kałużami spod śmietnika... smród :baffled: nie daję rady szarpać się z nim na smyczy i jeszcze za Julcią biegać... a jak zostaje w domu to sika mi na dywan w pokoju.... tak dziś śmierdzi że aż w oczy szczypie... ja już nie wiem co mam robić...
Tak się spłakałam że mnie głowa boli...

Chyba zacznę go zamykać w łazience, bo nie mam drzwi do dużego pokoju ani do kuchni... ten pies to był zły pomysł... :-(

Poza tym to Juleczka już śpi, sama się położyła... poprawiłam ja przed chwilą bo taka była śpiąca ze nie zdążyła do łóżeczka wejść... na brzegu leżała... Skarbek mój...

Byłyśmy dziś autobusem w podróży. Do hurtowni musiałam jechać po swoją chemię do pracy. Mała podróżniczka była dzielna... jestem z niej dumna...

paula skąd ja to znam :-D:-D:-D wiem nie ma sie z czego smiać ja kundla swojego nie biore juz na spacery ide z nim jak kuba śpi ma kartę za ostatnie wytarzanie sie
ale poważnie to niestety tak jest z psami a twój jeszcze malutki mój ma 2,5 roku i dopiero mądrzeje

Paula-ja też to znam.............
Grzechocia- najpierw musi Ci podpisać lekarz rodzinny dziecka-a potem się to składa...ale gdzie to nie wiem???-mama mi mówiła ale mi z głowy wyfrunęło..dopytam.się wszystkiego dokładnie.podobno trochę tej kasy dają.

a gdzie reszta?????

wit6am ale jestem padnieta ech... ciezki dzien w pracy, potem na dworze, troche trawy pokosilam, troche R i jeszcze nie skonzone

Dzis R brat przyjechal z Majka (wiecie juz ze ma skonczone 2 lata) i przywiezli basen. Nalelismy wody i wsadzilismy oboje, ale mieli radoche :-D:-D:-D:-D, dlugo nie siedzieli bo weszli ok 19 wiec juz nie bylo tak goraco. Musimy to cześciej robic :tak::tak::tak:

Aga gratulacje wynikow kontroli :tak::tak:. A moj samochod tez stal na sloncu, zalamka :no::no:

Elcia nie wiem nie korzystalam :no::no:

Weroniczka juz na wiekszy ???, sszybko. Ale przeciez jego tez mozesz z przodu dac. Kurde w sumie nie zastanaiwalam sie nigdy na tym jakby to bylo, my mamy 3 punktowe pasy ale wiele samochodowma dwu.

Kacha super wiesci :tak::tak:

Kasia :-D:-D, ja nie mam kimy, R ma ale mu nie chlodzi, musi wstawic do oczyszczenia i napelniania zeby n wyjazd nad morze bylo ok.
A ci do zasilku to mozna, R dwoch braci corki maja laergie i biora zasilek pielegnacyjny, niewiele tego chyba bo ponizej 100 ale zawsze. Ale co gdzie i jak sie zalatwai to nie wiem, moze posuzkaj w necie a ja moge przy okazji zapytac

do reszty buziaki :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry