Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ale tak się mały naskakał że pewnie zaśnie jeszcze w ręczniku

-może to i dobrze???odchodziły takie wariacje-Kuba papugował małego sąsiada jak ten robił wszelk9iego rodzaju przewroty-on też nie chciał być gorszy-myśleliśmy że się posikamy ze śmiechu!!!!
a dodatkowo się nakręcał jak usłyszał ze mu brawo biją!!!!!-taki artysta!!!
jak z nim wyjdę przed klatkę to ucieka i wraca po jakimś czasie wymazany jakimś szambem, błotem, albo kałużami spod śmietnika... smród
nie daję rady szarpać się z nim na smyczy i jeszcze za Julcią biegać... a jak zostaje w domu to sika mi na dywan w pokoju.... tak dziś śmierdzi że aż w oczy szczypie... ja już nie wiem co mam robić... 

wiem nie ma sie z czego smiać ja kundla swojego nie biore juz na spacery ide z nim jak kuba śpi ma kartę za ostatnie wytarzanie sie 

, dlugo nie siedzieli bo weszli ok 19 wiec juz nie bylo tak goraco. Musimy to cześciej robic 

. A moj samochod tez stal na sloncu, zalamka 

, ja nie mam kimy, R ma ale mu nie chlodzi, musi wstawic do oczyszczenia i napelniania zeby n wyjazd nad morze bylo ok.