reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

heloł dziewczynki:-)
ale ukrop, jak tam nie porozpuszczałyście się jeszcze?:-D:-D
asia- powodzenia:tak:
paula- a ja mam taką koleżankę w pracy, która jest bardzo szczupła i tez objada się w nocy, ale niestety teraz ma problemy z żołądkiem właśnie poszła do lekarza bo wczoraj aż miała goraczkę:sorry2:, czego oczywiście tobie nie życzę

reklama
siemka:-):-):-)

Aga my tez sie rozpuszczamy......wspolczuje laskom ktore siedza teraz w pracy....:tak:

Bylismy na plazy i kurcze Krzysio nam sie skąpał....no cholera jedna nie boi sie wody...wlazi sam i idzie prosto przed siebie.....no mowie Wam....musze za nim chodzic i dzis wlasnie nam wpadł cały i sie śmial....:-D

ide malemu założyc pieluszke bo biega w samej koszulce....a potem poczytam posty z poprzednie strony-trza to nadrobic!:tak::-):-)

buźka!:-)

ale u nas burza....uuuuuuuuu...błyskawice,pioruny.....ulewa......:tak::-D:-D
oj biedni Ci plazowicze.....hihi...juz widze jak uciekają z plazy.....my tez tak uciekalismy i to nie raz.....hihi:-D:-D:-D

A Mufinek słodko śpi:tak:

dota ty nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku... :-p;-)
młoda też śpi, przy wiatraku ;-) przestawiłam tylko tak żeby na nią nie wiało
byłyśmy trochę na dworze ale tak się piach i robale kleją do ciała, że głowa mała :baffled:
aga trochę się stopiłam :-D a raczej wytopiłam

a w ogóle to zaczepił mnie jakiś fagas na rowerze z pytaniem czy nie potrzebuję kolegi? :szok: :-D no to mu powiedziałam, że raczej nie. to on: ale nikt się nie dowie? :-D na to ja: raczej na pewno nie :-D no jaki kretyn! :-D a zajechał od tyłu jak zatrzymałam się z kinią żeby w wózku zdjąć jej buty :-) ludziom naprawdę upały szkodzą :-D

Hej Kobietki :-)
Ech pogoda u nas jest fatalna, duszno jak nie wiem co :baffled: Powietrze stoi w miejscu, zero wiatru i ta cholerna wilgoć, aż wszystko się do ciała przykleja. Jeszcze jak na złość baniak mnie boli i strrrrrasznie mi niedobrze :wściekła/y:

Edit: Sylwia zamelduj się, bo Cię posądzę o nalot porodówki ;-):-p

Ostatnia edycja:
hej wróciłam cieszycie się???

Dotka to u nas podobnie jak u Was......-Kuba dziś w jeziorze siedział.....
tak samo nic się nie boi wody....leci do niej jak szalony a kiedy go wyciągam to ryk i lament!!!!!

a teraz bidunio śpi zasnął w samochodzie jak wracałyśmy.

ale mialam powalony dzien w pracy, dopiero przed 17 wrocilam :no::no::no:
kieroniczka mi tyle zostawila rzeczy ze szok, matko troche sie boje jak jej nie bedie, oby tylko jakies glupie sprawy nie wplywaly :no::no:

Stefcia a co robilas??

kurde ale Wam fajnie tym kapaniem, jav tez bym chciala :tak::tak:

a ja byłam w miescie kupiłam sobie torebke i japonki i T sandały i tez japonki małej kapelusz i jakies tam spodenki i rajtki ach jak ja lubie zakupyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

reklama
Hej ho:-):-):-)
Ale u nas patelnia dzisiaj:szok: Już nie mam siły, cały dzień mokra jestem. I już tak strasznie chcę urodzic:baffled:

Kasiu dzięki za pamięc;-) Jak będę rodzic to na pewno dam Wam znac:tak:

Teraz już nie mam siły nic pisac. Poczekam jeszcze chwilę aż Marcel porządnie zaśnie i spadam pod prysznic:sorry2:

Do góry