Paula21
Grudzień '07
Siemka...
Powiesiłam właśnie drugie pranko... jedno mi wyschło w 4h, to i drugie do wieczora może wyschnie... ;-)
Grzechotka, jak noga?:-) Kuśtykasz jeszcze?;-):-)
Weroniczka to smacznej kawki :-)
Elcia ;-)
u nas też ciepło... w cieniu mam 25'C
a wczoraj byłam z małą u lekarza bo jak rano zobaczyłam jej gardło to się przeraziłam... ale pani mi zleciła to co już podawałam dobę wcześniej
Myślałam że jakaś angina się zrobi czy cóś, ale tylko czerwone. No i jestem dumna z mojej Julci bo pięknie bierze Nurofen i daje psikać gardło. Tak szeroko paszczę otwiera
cudak mój...
Teraz śpi, jak wstanie to leki i na dwór... :-)
temp nie mamy to swobodnie możemy lofrować... ;-)
Wszystkim życzę miłego dnia... :-)
Powiesiłam właśnie drugie pranko... jedno mi wyschło w 4h, to i drugie do wieczora może wyschnie... ;-)
Grzechotka, jak noga?:-) Kuśtykasz jeszcze?;-):-)
Weroniczka to smacznej kawki :-)
Elcia ;-)
u nas też ciepło... w cieniu mam 25'C
a wczoraj byłam z małą u lekarza bo jak rano zobaczyłam jej gardło to się przeraziłam... ale pani mi zleciła to co już podawałam dobę wcześniej

Myślałam że jakaś angina się zrobi czy cóś, ale tylko czerwone. No i jestem dumna z mojej Julci bo pięknie bierze Nurofen i daje psikać gardło. Tak szeroko paszczę otwiera
cudak mój... Teraz śpi, jak wstanie to leki i na dwór... :-)
temp nie mamy to swobodnie możemy lofrować... ;-)Wszystkim życzę miłego dnia... :-)
tylko nie wiem czy na dworze czy w domu 
poza tym po domu biega w koszulce na ramiączkach i samej pieluszce a jak wracamy z dworu to opłukuję ją prysznicem
wszystko się lepi do skóry przez ten gorąc 
po domu super sprawa bo i noga się tak nie poci