reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Siemka...

Powiesiłam właśnie drugie pranko... jedno mi wyschło w 4h, to i drugie do wieczora może wyschnie... ;-)

Grzechotka, jak noga?:-) Kuśtykasz jeszcze?;-):-)

Weroniczka to smacznej kawki :-)

Elcia ;-)

u nas też ciepło... w cieniu mam 25'C :tak:

a wczoraj byłam z małą u lekarza bo jak rano zobaczyłam jej gardło to się przeraziłam... ale pani mi zleciła to co już podawałam dobę wcześniej :dry:
Myślałam że jakaś angina się zrobi czy cóś, ale tylko czerwone. No i jestem dumna z mojej Julci bo pięknie bierze Nurofen i daje psikać gardło. Tak szeroko paszczę otwiera :tak: cudak mój...

Teraz śpi, jak wstanie to leki i na dwór... :-):tak: temp nie mamy to swobodnie możemy lofrować... ;-)

Wszystkim życzę miłego dnia... :-)

reklama
hej babeczki!

u nas właśnie przeszła burza! a tak grzmiało i waliło, że aż coś brzęczało :szok: tylko nie wiem czy na dworze czy w domu :baffled:
dzisiaj jakby chłodniej na dworku, to chyba dzięki tym chmurkom na niebie albo ja już się do upałów przyzwyczaiłam ;-)
młoda od pampersów dostaje wysypki :-( ma mokre plecki i robią się jej potówki. wiecie co robię? ;-) zapinam luźniej pampersa i wkładam koszulkę w środek (tak jak się wkłada w majteczki) zawsze to lepszy kontakt z bawełną jak z... nie wiem z czego są te pieluchy :confused: poza tym po domu biega w koszulce na ramiączkach i samej pieluszce a jak wracamy z dworu to opłukuję ją prysznicem :-D wszystko się lepi do skóry przez ten gorąc :baffled:
mała zasnęła, wiatraczek chodzi, luzik :-D

dotka też szukam stroju nad morie :-D dużo dałaś? ;-) no i wklej wzór! może mają na stronce :tak:
asia to są ceny w triumphie?? :szok: ooo to ja dziękuję! :-D
oj aga wracać w taki upał piechotką :confused: daleko masz? kurde ja bałabym się stopem sama jechać :sorry2:
weroniczka to pij kawy na zapas! :-D może siostra pomoże w opiece nad maluchami to trochę odpoczniesz :tak:
kasia przeprowadzacie się? ;-)
grzechotka tylko się nie przepracuj ;-)
viki fakirki to takie buty co mają od strony stopy gumowe kolce :-D taki masażyk ci robią na stópkę. ja uwielbiam, na początku boli ale jak się przyzwyczaisz to już nie zdejmiesz :-p po domu super sprawa bo i noga się tak nie poci :tak:
paula to udanych lofrów! chyba wyślę t. z młodą popołudniu bo słoneczko znowu wyszło :-)

Ale Juleczka dzielna dziewuszka:tak::tak::tak:

Nasz tez śpi....wyszalał sie na plazy i zasnął w dwie minuty....

Oplaciłam sobie dzisiaj wszystkie rachunki za pol roku i mam spokój....tak robie ostatnio bo niestety jak placilam z miesiaca na miesiac to zdarzalo mi sie zapomniec...hihi:-Da tak mama mi podpowiedziala,ze tak robi...

i co jeszcze: kupilam sobie szorty takie do latania....rzymianki....hihi i nareszcie porzadnie okularki....te dwie ostanie rzeczy w kolorze czerwonym i tak sobie mysle,czy to cos znaczy??? jakos nigdy nie kupowalam nic czerwonego:-D

Aga Alex jest w Polsce:-)

a wiecie jak bedziecie w Trojmiescie to mozecie podjechac na plaze do Jellitkowa, to plaza miedzy Brzeznem a Sopotem i całe wakacje bedzie mozna tam ogladac rzezby piaskowe....teraz jeszcze je robią ale robią wrazenie....no moze na tych fotkach to srednio widac ale fajna sprawa:tak:i dosyc blisko na Przymorzu-tez w poblizu plazy jest ogromny plac zabaw-dzieci mowia na to: niesamowity plac zabaw:-D to tak jakby ktoras chciala z maluchem przyjsc na zabwe, plac jest podzielony na mniejsze wg wieku dzieci:-)
ooo foteczki prosze:

Kata no ja dalam 180 za stroj,wlasnie w triumphie....ale to z myslą,ze całe wakacje nad morzem-dzien w dzien....to go wynosze......
Ale są juz przeceny w innych sklepach i to spore-teraz juz 50%...a za ok.2 tyg. zaczną sie te 70%.....to moze jak Wy jedziecie w sierpniu to poczekaj na koncowe wyprzedaze:-)

Dota fajnie fotki... nie rozpada im się to jak trochę wyschnie piasek? ciekawe...:-);-)
No i zakupki udane? Też bym poszalała... :zawstydzona/y:

Młodzież wstała to idziemy... :-)

Do wieczora :-):-):-)

dota robią wrażenia te cuda :tak: paula może to jakoś nawadniają :confused:
jak jedziemy na tydzień to nam chyba czasu na to wszystko nie starczy :-D ale t. stwierdził, że jak będziemy na miejscu to może poszukamy w innej miejscowości jakieś kwaterki i sobie przedłużymy pobyt ;-)
rachunki płacę co miesiąc bo inaczej i tak musiałbym kasę odkładać - za duży jednorazowy wydatek by był :tak:
a czerwone? hmmm wiem, że czerwony portfel oznacza pieniąchy :-)
dota a co ty będziesz dzień w dzień się w piachu tarzać? :-D

Paula no ja sie nie znam ale ten piasek jest z jakas mieszanką i wodą......:tak:
cos tam cos tam......ale jacy rzezbiarze dziewczyny no mowie Wam......bo w wiekszosci to faceci,mlodzi,opaleni, tylko w spodenkach....ojej....zawrot głowy:-D:-p
krecilam sie tam i wyginałam swoje cialo w stroju ale niestety nawet nawet nie spojrzeli na starą Dote.....:-D

Kata jak bedziesz chciala sie ze mną spotkac a wiem,ze bedziesz chciala....i jak juz pisalam Wy przyjedziecie do mnie czyli tam gdzie mam najblizej i wlasnie najblizej mam plaze w Jelitkowie,tak wiec zobaczycie sobie rzezby przy okazji i Dotke i malego Krzysia....i chyba moją mame bo bedzie u mnie(ale ona nie bedzie nam przszkadzała.....:-))
Paula to lofrownico....:-D

reklama
Do góry