reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
paula noga spoko troche jeszcze boli z rana jak wstaje ale jak rozchodze to juz nawet nie utykam:-D:-D

kata uważaj bo odjedzie bo nie miałas pomysłu na obiad :-D:-D (taka reklama byla zawsze mi sie przypomina jak nie mam pomysłu hehe:-D:-D)

a u nas grzmi i zaraz bedzie burza a ja nie mam ogórków do chłodniku :baffled::baffled: czy mozna dodac malosolne do chłodniku litewskiego??????

Ale mi się nic nie chce............
Uwaliłabym gdzieś swoje stare kości i leżała, leżała, leżała....
Mogłabym ostatecznie poczytać przy okazji leżenia........

O matko, kiedy ten mój mąż wróci z pracy....
Grzmi...

No, Kata, w niedzielę 4.45 wyjazd nad morze :-):-):-) Ciekawe jaka będzie pogoda i w ogóle jak to będzie z Fifionem. Muszę mu chyba identyfikator kupić na rękę w razie jakby się zawieruszył na plaży;-);-);-)

reklama
a ja sie tylko przywiatam

takie mialam dzien w pracy ze nie mialam nawet czasu do Was pisac a teraz mi sie nic juz nie chce

buziaki i milego wieczorka

moze potem do Was zajrze, paaaa

Do góry