reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

To i ja się przywitam :-) Dzisiaj u nas od rana jest porodówka ;-) Znajoma od rana miała skurcze, więc siedziałyśmy i liczyłyśmy ile trwają i co ile są, a teraz pojechała ze swoim M. i moim T. do szpitala, także jeszcze dzisiaj, albo jutro przybędzie nam mały domownik :-)

Sylwia, a co u Ciebie Kochana? :-)

reklama
Trzymam kciuki za Paulową siostrę;-) I za współlokatorkę Kasi również:tak:

Zazdroszczę bo u mnie ciiiiiiiisza jak makiem zasiał:-:)-( Powoli zaczynam wariowac z tego powodu więc staram się wogóle o tym nie myślec:baffled::sorry2:

U nas nadal gorąco. Marcel prawie cały dzień na golasa po ogrodzie biegał:tak: i tylko przechodził z basenu do piaskownicy i spowrotem do basenu:tak:

o kurcze brzuchatki trzymajcie sie!!!!
Paula trzymamy kciuki,a Sylwka i Ty sie trzymaj moze to Twoje ostatnie chwile na BB 2 w 1;-)powodzenia!

Asia wiesz,ze bede miala do Ciebie romans....hihihi;-)

Asia wiesz,ze bede miala do Ciebie romans....hihihi;-)
Pedałka, pedałka ;-):-p:-D:-D:-D
Gośka ma rozwarcie na 3 cm, z bólu już podobno chodzi po ścianach, a przyszły tatuś podobno zapomniał języka w gębie z nerwów :-D
Sylwia, a może Oliwka czeka na amerykański Dzień Niepodległości? ;-)Trzymam kciuki, żeby szybko Cię złapało i przede wszystkim, żeby było lekko, łatwo i przyjemnie :tak:

Sylwia nie myśl... ;-) kiedy ma wyjść to wyjdzie ;-):-):tak:

A siostra moja zdąrzyła zrobić tą sesję foto... hehe... ale se zaplanowała... :-D
No czekam na wieści :-)

kacha wawa rozbawilas mnie do lez!!
sylwiaa nie martw sie w koncu przeciez Olivka sie urodzi nie ?? pewnie wszystko sie zacznie z najmniej oczekiwanej chwili.
paula usciskanka hhehe

dobry wieczór

ja dzis cały dzien nie miałam ani netu, ani tv ani telefonu...a od nocy do 10 rano nawet prądu nie było...
w nocy o 1 była taka burza ze kosmos...trwała 3 godziny ale powiem wam ze czegos takiego jeszcze nie widziałam i nie słyszałam..
normalnie sie bałam,.,,,:szok:
a paweł spał w najlepsze...

co jeszcze...
paula ciesz sie za chwile amelka bedzie na swiecie:-) ale fajnie...

kacha no i u was nowy domownik...i za pare miesiecy kolejny....:-D

a mnie dzisiejszy upał wykonczył...masakra...nic mi sie nie chce aprasowania mam tyle ze szok:szok:

reklama
dobry wieczór
my już w domu-wrócilismy.
Kuba już śpi.

Kata-my nie....nie mieszkamy w Mrągowie.u nas burzy nie było.i tak samo mamy z tym klejeniem się w upalne dni.potówki też do nas zawitały.
Dota-fajne fotki.
Paula-trzymam kciuki za siostrę
Kacha-za Waszą sąsiadkę także.

Do góry