reklama
Paula21
Grudzień '07
Jutrzenko mamie już dość dawno złość przeszła... A Amelka po równo obdzielona miłością z drugą wnusią... ;-) teraz wiadomo że wszyscy będziemy się nową dzidzią zachwycać ale mam nadzieję że Jula nie zwariuje 

Siostra będzie mieszkała u rodziców a ja być może za ścianą niedługo więc będzie po problemie z podrzucaniem małej :-)
A w sklepach u nas drogo, niesyety. Dziś moja mama była w Auchan to kupiła mi kaszki, chusteczki, pieluszki dla małej. Bo u nas koszmar...
Mogę wam szczerze polecić chusteczki Auchan te z kciukiem. Zarąbiste. Coś jak Bambino (które uwielbiam) ;-)
Kasia ja nie kupuję teściowej żadnych prezentów, bo ona nam też... ;-)
Kata no mleczko pasi... w tygodniu pojadę to kupię z 5 op.to na jakiś miesiąc starczy...
No siostra niestety nie wyszła dziś bo mała leży na foto-terapii... ale może jutro wyjdą. Pójdę jutro do sklepu to może kupimy dla malutkiej kocyk do wózia i ładny rożek :-)

Siostra będzie mieszkała u rodziców a ja być może za ścianą niedługo więc będzie po problemie z podrzucaniem małej :-)
A w sklepach u nas drogo, niesyety. Dziś moja mama była w Auchan to kupiła mi kaszki, chusteczki, pieluszki dla małej. Bo u nas koszmar...

Mogę wam szczerze polecić chusteczki Auchan te z kciukiem. Zarąbiste. Coś jak Bambino (które uwielbiam) ;-)
Kasia ja nie kupuję teściowej żadnych prezentów, bo ona nam też... ;-)
Kata no mleczko pasi... w tygodniu pojadę to kupię z 5 op.to na jakiś miesiąc starczy...

No siostra niestety nie wyszła dziś bo mała leży na foto-terapii... ale może jutro wyjdą. Pójdę jutro do sklepu to może kupimy dla malutkiej kocyk do wózia i ładny rożek :-)
paula dla mnie nie ma lepszych chusteczek niż z... zgadnijcie?
biedronki 

duże, pięknie nasączone, bardzo delikatne, z pięknymi misiowymi tłoczeniami, duża paka! polecam
firma dada ;-)
jak się można złościć na takie cudne maleństwo? :-)
biedronki 

duże, pięknie nasączone, bardzo delikatne, z pięknymi misiowymi tłoczeniami, duża paka! polecam
firma dada ;-)jak się można złościć na takie cudne maleństwo? :-)
alex3meyer
Matka gagatka
Troche tam wstecz poczytalam, ale wiecie co? Wy macie gadane.....

Wiec wszystkiego na razie nie nadrobie....
Kata- dziecino? He he, ja w przyszlym roku trzydzieche koncze, wiec ta dziecina do mnie nic a nic nie pasuje.... aczkolwiek milo mi....:-)

Wiec wszystkiego na razie nie nadrobie....
Kata- dziecino? He he, ja w przyszlym roku trzydzieche koncze, wiec ta dziecina do mnie nic a nic nie pasuje.... aczkolwiek milo mi....:-)

kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Ale dzisiaj był fajny dzień, Gośka z Patrysiem wyszli ze szpitala i właściwie cały dzień wszyscy skakali wokół małego :-) A mój najkochańszy Olinio na widok małego dzidziusia wpadł w ryk 

witam ze słonecznego rana :-)
rozłożyłam małej namiot na balkonie, pościeliłam kocyk, dałam poduchę i trochę się bawi ;-) co jakiś czas sprawdzam czy nie wylądowało coś za burtą :-)
ależ ciężką nic mieliśmy dzisiaj :-( budziła się co rusz
alex jesteś młodsza ode mnie więc mogę cię tak nazwać
kacha to super, że już sa w domku
rozłożyłam małej namiot na balkonie, pościeliłam kocyk, dałam poduchę i trochę się bawi ;-) co jakiś czas sprawdzam czy nie wylądowało coś za burtą :-)
ależ ciężką nic mieliśmy dzisiaj :-( budziła się co rusz
alex jesteś młodsza ode mnie więc mogę cię tak nazwać

kacha to super, że już sa w domku

grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
hej
i znowu poniedziałek
kata tak kupiłam te babydream ale powiem ci ze nie jestem zachwycona nimi wprawdzie sa dosyc miękkie i nawet mozliwie trzymają ale kuba po 3 dniach doistał strasznego uczulenia na pośladkach i podejrzewam ze to od pieluch wrócilismy teraz do huggisów i jest już z pupą ok
a chusteczki kupuję bambino dla mnie sa super i teraz w rossmanie jest promocja 2 paczki za 10 zł
wszystko żeczywiscie jest strasznie drogie nasze mleko tez podrożało kosztowało 11 zł a teraz 13-14 zł to i tak nie duzo ale jak widac wszystko idzie w góre
alex witaj no nam sie strasznie dłuzyło bez ciebie 3 tyg a jak 3 lata

sylwia zabieraj sie do roboty rodzic i to już

no miłego dnia
i znowu poniedziałek
kata tak kupiłam te babydream ale powiem ci ze nie jestem zachwycona nimi wprawdzie sa dosyc miękkie i nawet mozliwie trzymają ale kuba po 3 dniach doistał strasznego uczulenia na pośladkach i podejrzewam ze to od pieluch wrócilismy teraz do huggisów i jest już z pupą ok
a chusteczki kupuję bambino dla mnie sa super i teraz w rossmanie jest promocja 2 paczki za 10 zł
wszystko żeczywiscie jest strasznie drogie nasze mleko tez podrożało kosztowało 11 zł a teraz 13-14 zł to i tak nie duzo ale jak widac wszystko idzie w góre
alex witaj no nam sie strasznie dłuzyło bez ciebie 3 tyg a jak 3 lata

sylwia zabieraj sie do roboty rodzic i to już

no miłego dnia
kasiamaj
mama 2007/2010
i ja mówię cześć
my od rana buszujemy z pracami domowymi.nastawiłam pranie,chyba wezmę się za okna...ale tak mi się nie chce.....
muszę trochę dom oczyścić,:-) i do miasta się wybrać
ufffff.......
odkryłam Kubie basen na balkonie (przykrywamy folią żeby się nic do wody nie dostało-np.sąsiadom kot do basenu kupę zrobił
)-woda się nagrzeje to sobie mały posiedzi.
wczoraj dziadek kupił małemu namiot-ale taki normalny.rozmawiałam z nimi że mają takie biedronki w carefurze.....no to pojechał i kupił zwykły...
-mówią że darowanemu koniowi.....no ale tamten był typowo dziecięcy.
o mam.....
OLBRZYMI NAMIOT - DOMEK BIEDRONKA 120x120x110- 021 (660925831) - Aukcje internetowe Allegro
no i teraz nie wiem czy zamienić i czy to tak głupio nie będzie?????-co radzicie???
ten co dostaliśmy jest mniej więcej taki...tylko nie taki kolorowy.....
BEN 10 NAMIOT DLA DZIECI SUPER ZABAWA BEN10 KURIER (663405475) - Aukcje internetowe Allegro
Paula-wrzuć fotkę jak one wyglądają???-jesteśmy w auchanie często więc może zobaczę....teraz mam WICKIES z kauflandu-3.90 kosztuję 80szt.fajnie pachną i są b.dobre-też polecam.
Kata-też je używam-dla mnie ok.
Kacha-fajnie że już wszyscy w domku.niech Oli trenuje przy Patryczku bo jak u Was pojawi się maluszek -to będzie jak znalazł-mały opiekun.
my od rana buszujemy z pracami domowymi.nastawiłam pranie,chyba wezmę się za okna...ale tak mi się nie chce.....
muszę trochę dom oczyścić,:-) i do miasta się wybrać
ufffff.......
odkryłam Kubie basen na balkonie (przykrywamy folią żeby się nic do wody nie dostało-np.sąsiadom kot do basenu kupę zrobił
)-woda się nagrzeje to sobie mały posiedzi.wczoraj dziadek kupił małemu namiot-ale taki normalny.rozmawiałam z nimi że mają takie biedronki w carefurze.....no to pojechał i kupił zwykły...

-mówią że darowanemu koniowi.....no ale tamten był typowo dziecięcy.o mam.....
OLBRZYMI NAMIOT - DOMEK BIEDRONKA 120x120x110- 021 (660925831) - Aukcje internetowe Allegro
no i teraz nie wiem czy zamienić i czy to tak głupio nie będzie?????-co radzicie???
ten co dostaliśmy jest mniej więcej taki...tylko nie taki kolorowy.....
BEN 10 NAMIOT DLA DZIECI SUPER ZABAWA BEN10 KURIER (663405475) - Aukcje internetowe Allegro
Paula-wrzuć fotkę jak one wyglądają???-jesteśmy w auchanie często więc może zobaczę....teraz mam WICKIES z kauflandu-3.90 kosztuję 80szt.fajnie pachną i są b.dobre-też polecam.
Kata-też je używam-dla mnie ok.
Kacha-fajnie że już wszyscy w domku.niech Oli trenuje przy Patryczku bo jak u Was pojawi się maluszek -to będzie jak znalazł-mały opiekun.
dotaZ
Fanka BB :)
no to i my mówimy hajka:-):-):-)
siemka Alex:-):-):-)
Kasiu pytałaś....same szmatki, szmateczki...hihi....;-)
Ela baboooo......;-)gg Ci padło???
u nas chusteczki nivea jakos tak od poczatku mi podpasowały...
poczytam Wasze wczorajsze bzdurki....teraz sniadanko i lecimy na zakupy....
a! pogoda sie popsuła.....kurka szkoda mi Asi....ale nad morzem jedno jest pewne-pogoda moze zmienic sie w ciagu godziny....
Sylwia??;-)(Ty nam sie chociaz melduj,zebysmy wiedzialy co i jak
)
papatki laseczki!!!:-):-):-):-):-):-)
siemka Alex:-):-):-)
Kasiu pytałaś....same szmatki, szmateczki...hihi....;-)
Ela baboooo......;-)gg Ci padło???

u nas chusteczki nivea jakos tak od poczatku mi podpasowały...
poczytam Wasze wczorajsze bzdurki....teraz sniadanko i lecimy na zakupy....
a! pogoda sie popsuła.....kurka szkoda mi Asi....ale nad morzem jedno jest pewne-pogoda moze zmienic sie w ciagu godziny....
Sylwia??;-)(Ty nam sie chociaz melduj,zebysmy wiedzialy co i jak
)papatki laseczki!!!:-):-):-):-):-):-)
reklama
elcia12
Grudniowa mama Oliwii
hej hej
a my tez mielismy ciezka noc mała płakała i płakała i niewiem dlaczego
po godz zasneła u nas w łóżku
a wczoraj tak biegała biegała ze sie wybiegała i sie przewróciła i przejechała se buzka po betonie i czoło i nos i usta tak rozwalone ze szok
a krew tak sie lała ze sama sie poryczałam ach.......
a my tez mielismy ciezka noc mała płakała i płakała i niewiem dlaczego
po godz zasneła u nas w łóżku
a wczoraj tak biegała biegała ze sie wybiegała i sie przewróciła i przejechała se buzka po betonie i czoło i nos i usta tak rozwalone ze szok
a krew tak sie lała ze sama sie poryczałam ach.......