reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć dziewczynki.

Buuuuuuuuuuuuuuu... Tadzik właśnie mi rozbił mój ręcznie malowany kubek:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Aż mi się krzyczeć chce ale nie mogę bo przecież zrobił to niechcący:-(:-(:-(:-(

Idę dziś z Małgoisią do lekarki. A w ogóle mi się nie chce. Dobrze chociaż że teściowa z chłopcami zostanie bo nie będą musiała z całą trójką autobusem się tłuc.

I nie wiem co pisać. To nie napiszę nic więcej...
Miłego dnia.

reklama
Hej dziewczynki:-):-):-)

Dzisiaj jadę na wywołanie:tak:
Tylko martwię się o Marcelka:-( Muszę zostawic go przynajmniej do jutra a jeszcze nigdy nie rozstaliśmy się aż na tak długo:-( Pewnie ja będę bardziej tęsknic niż on bo babcia tu nieźle go w obroty weźmie:-D

Trzymajcie kciuki żeby poszło szybko i sprawnie:-)

sylwia ja trzymam juz 3 dzien:-):-Di napisz esa jak tam bo nie wytrzymamy do twojego powrotu!!!!!!!!!!!!

weronika nie denerwuj sie:-pto tylko kubek:tak:

grzechotka, nózka chyba lepiej, nie kuleje, ała woła tylko gdy go tam dotkne, no i w miejscu gdzie byla igła zrobiła mu sie taka większa krostka .
no ale ma stan podgoraczkowy 37.6
zobaczymy co dalej..mam nadzieje ze dzien zleci ..
a jutro rano bedzie juz damianek no i dentysta...:baffled:ała..

a do mnie wlasnie dzwonił kolega...moja miłosc z czasów szkoly podstawowej i średniej..ze jest w lodzi i chciałby sie spotkać...
kasiamaj to ten z kiełpin:-)

myslicie ze powinnam sie z nim spotkac?

myslicie ze powinnam sie z nim spotkac?
jasne!!!! czerwona kiecka,ściagnij obraczke....hihihi....Pawełek do niani....
a potem relacja na BB:tak::-D:-p

dzien doberek!!!:-):-):-)

sloneczko świeci i wszystko dookola piekniejsze:-):-):-)

Asia ma sie dobrze,dzis mają sloneczko...jedynie wczoraj cały dzien padało....a jutro jedziemy sie spotkac:tak::-)
Sylwia:-)

Jutrzenka????cmok!;-)

milego dnia! i tez Was cmokam!!!:-):-):-)

Viki-ale Ci Dotka dała zlecenie :-D:-D:-D-hmmm...na randkę powiadasz???? no nie wiem???ciekawe jakie ma zamiary???-no i przede wszystkim co Was łączyło i na jakiej jesteście stopie koleżeńskiej????-oj!!!! co ja tu rozwijam.....:-D:-p-hmmm-ciekawe czy ja go znam?????
wskakuj w tą kieckę i GO!!!!:-D:tak::-p;-)
Weroniczko-to tylko kubek -nie ma się co złościć...szkoda-bo szkoda...trudno.:sorry2::sorry2:
Sylwia-trzymamy kciuki trzymamy!!!!-daj jakoś znać którejś z nas jak już będziesz miała Oliwkę przy sobie :tak: żebyśmy wiedziały że to już :tak:;-)

Kurcze Kuba zrobił taką kupę że aż mu przez pieluchę uciekło bokiem i wylazło na podłogę :szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:-jakaś biegunka................,.............

słonko wychodzi :happy2:

Ale zobaczcie fajne są takie spotkania po latach....mozna powspominac i dowiedziec sie co dana osoba robiła przez te lata:-)

Kasia a co Kuba? moze cos zdjad?
ide szykowac sie na zakupy.....nareczka!

:-):-):-)

hmmo nie takie proste bo on jest w lodzi tylko do 12 tej...
bedzie za jakies 30 minut na moim osiedlu...bo ma tu coś do zalatwienia
moze zejde na chwile na spacer z pawłem jak nie bedzie mial gorączki...bo jakos nie widze potrzeby zapraszania go do siebie na kawe..

Viki-spacer to dobre rozwiązanie :tak:
Dotka-nie mam pojęcia????-może i to wina jedzenia???-nie wiem?
-udanych zakupów ;-)

teraz już wiem że wychodzi Kubie ta 5 na dole.....
nawet nie da się dotknąć-kurcze a ja żadnego żelu nie mam w domu....

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc :-)

Nam tez tylko pneumokoki zostaly i mamy je 24 lipca. A na nozki nigdy nie kulal, ale podobno czasem sie zdarza..... nie martw sie viki.....

Sylwia- no to aby poszko gladko i szybko wracaj.....:-) Kciukasy zacisniete! :tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry