reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Paula Oliś to mały leniuszek i do dzisiaj tak się przymierza do raczkowania i ruszyć nie może, w końcu pełzanie jest łatwiejsze ;-):-)

Kata na chwilę takie smarowanie pomaga, no ale niestety tylko na chwilę. Dzisiaj mi T. kupił jakiś żel pod prysznic dla alergików i balsam dla alergików, zobaczę może to coś pomoże, bo mnie trafia normalnie ;-)

reklama
hej
no i wpadłam-Paula-:-)
co słychać?
my już w domku.
u dziadków tylko sie wymęczyłam .....spać mi nie dali :-(:no:-luje jedne!!!!:sorry:
moje chłopy szaleją
Kuba nauczył się wołać na muchę "mija" a na majonez "mizia":-D:-D:-D
jak zobaczy muchę to krzyczy mija mija mija......beeeeee!!!! i się odgania :laugh2:

Kacha-i tak trzymać.będzie ok!!!!co do swędzenia to jak byłam z Kubą w ciaży to też mnie swędziało.....ale nie tak strasznie.miałam wtedy robione badania w kierunku czegoś od wątroby bo podobno wtedy swędzi strasznie skóra.-musiałabym dopatrzeć o co wtedy chodziło.-a może kosmetyki masz jakieś nieodpowiednie????
Kata-senna...czasami,chć nie tak bardzo jak przy Kubie.:tak:-może teraz brak czasu nie pozwala mi być senną????chyba że Kuba zasypia to ja też choć na chwilkę oczy zamykam.

a co u reszty?????

Kata uwierz, że my już tyle z Olisiem ćwiczeń przerabialiśmy, że już dawno ruszyć powinien, a on nie i koniec ;-) Ostatnio przez 40 minut na rehabilitacji leżał i się darł, totalnie odmówił współpracy.
Kasia no właśnie zobaczymy jak te nowe kosmetyki się sprawdzą. Na udach już się uspokoiło, za to ruszyła swędząca szarża na cycki ;-) Na brzuchu też jakby mniej, tylko te wredne cycory:wściekła/y:

Kacha-to niech T-Ci masuje może mniej będą swędziały? :tak:;-)-ja na razie nie mam takiego problemu..ale nigdy nic nie wiadomo...powiedz mi jak sobie radzisz z pracami domowymi??i Olisiem?-ja już Kubę przyzwyczaiłam prędzej do wchodzenia i schodzenia po schodach idzie za rączkę-bo ciężko mi tak go dźwigać prawie 14kg.-najgożej jest do fotelika samochodowego i na krzesełko do jedzenia.

jeszcze trochę i będziemy mieć imprezę w mieście -rok temu zaszczyciła nas swoją obecnością DODA
Langue17.gif

a teraz będą....Wilczki. ;)
410267.jpg

idę moje kobitki wypoczywać
jeszcze tylko myju -myju

dobranoc.

Ostatnia edycja:
i po grillu i po niedzieli i szykuje się kolejny poniedziałek ech:-(
Łukasz był taki wymęczony po wczorajszym że chodził i się chwiał na wszystkie strony:eek: nabił balonem Olę córeczkę mojej siostry i w ogóle był nie zbyt grzeczny:no:

coś mu się porobiło i znowu nie pozwala sobie głowy opłukać, drze się iw wstaje chce wychodzić z wanienki, a jeszcze niedawno z uśmiechem na buzi dawał sobie płukać:wściekła/y:
paula-
dziękujemy:tak::tak::-)
kata-
warto było pojechać, naprawdę warto, chętnie bym tam dłużej pobyła , ale kaski brak na takie rozrywki, zdjęcia wkleję jutro niewiele ich mamy bo strach było aparat trzymać tyle ludzi że szok przejść nie można było, a wiadomo że w takich miejscach to jest raj dla złodziei ale wkleję to co mam:tak::tak:z żaluzjami nie pomogę bo my mamy rolety:sorry:

dobrej nocki :-)

tralala melduje sie ja :-D:-D:-D

troszke posiedzielismy u tesciow bo wrocilismy przed 20, ale fajnie bylo to sobie pobylismy.
Kuba nam ostatnio slabo je, np dzis kotleta nie chcial a pomidory ogorki czeresnie wcina jak glupi albo jablka, Tylko owoce albo warzywa chetnie je, no i mleko 2 razy dziennie i danio zjada. moze przez te upaly.

Asia dobrze ze juz lepiej, a do lekarza warto sie wybrac

Paula to nie byli sasiedzi tylko koleznka ze szkoly i bylo ok. Fajnie ze D wraca, bedzie Ci latwiej. I dobrze ze Julci lepiej

Aga u nas tez czasem grill w marna pogode sie trafi to siedzim w domu a grill na tarasie :-)

Kacha mnie tez swiedziala skora ale jakos po 30 tyg. Tez sie balam cholestazy, zrobilam jakies badania nawet ale to na szczescie nie bylo to. Juz nie pmietam co i lekarz powiedzial na to. A z dzidzia napewno jest ok, a Olis niedlugo napewno ruszy i bedzie szalal po calym domu.

Kasia to poszalejecie na koncercie mowisz ;-);-):-):-). Kuba na muchy nie wola ale jak zobaczy to zaraz pokazuje i mowi yyy yyyy (jak na wiele rzeczy :-D:-D:-D) i macha raczkami, i razem robimy sio sio sio

Kata 4 h, no niezle :szok::szok:, a my za 1 tydzien ruszamy :tak::tak::tak: A robty bede miala mniej za tydzie bo bede na urlopie :-D:-D:-D

i co tam jeszcze napisac, hmm

Viki jak Pablo

Stefcia jak zyjesz :-):-)

Siostra :-)

a gdzie reszta??

ide po herbatke bo sobie zrobilam

Kasia jakoś sobie muszę radzić z pracami domowymi, nie ma innego wyjścia ;-) Olisia też jeszcze muszę nosić, na szczęście jego waga stoi w miejscu i jakąś dyszkę tylko waży :-) Czasami w ciągu dnia oczy mi się zamykają, ale Szefuńcio szybko mnie rozbudza :-D

Jutrzenko na pewno przez te upały Kubusiowi nie chce się jeść, dorośli z reguły mają tak samo ;-)

Jutrzenka ale w zeszłym tygodniu jakiegoś sąsidzkiego grilla mieliście i chyba nie pisałaś jak tam? ;-)

Kasiamaj dasz i Ty sobie radę. ;-) nie masz wyjścia :-)
I fajny koncercik się szykuje :-)

Kacha oby te nowe kosmetyki pomogły i załagodziły niemiłą dolegliwość...:tak::-)
To Oliś leniuszek... a że uparty i z charakterem to pamiętam po zlocie z Warszawce ;-)

Aga może Łukaszkowi przejdzie niedługo i będzie znów dawał ładnie płukać główkę ;-)
U nas nie ma z tym problemu. Julcia ładnie przechyla główkę do tyłu a ja płuczę :-) Już nie stosujemy metody szokowej :-D

Viki daj znać jak Pawełek?:sorry:

Kata i ja nie pomogę bo mam zasłonki ;-) A nie możesz ich zdjąć i umyć w wannie. Niektórzy to myją na oknie normalnie. Ja w salonie tak robiłam jak pracowałam :tak: micha z płynem, gąbka i jazda. Potem szmata i do suc
ha ;-)

Młoda śpi a mi coś w żołądku jeździ... boli mnie cały dzień... :baffled:
Nie wiem od czego??? hmmm... może od czpisów... pewnie tak... napadło mnie wczoraj i dziś. A już tyle czasu nie tykałam... :baffled:
Głupia baba....

Poza tym to maznęłam sobie paznokcie bombą witaminową, a co im będę żałowała :-D idę się kąpać i spać... paaa..... :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry