reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

mimo wszystko to ja powinnam decydowac co i komu chce powiedziec. i skoncz ten bezsensowny dialog i prosze cie jeszcze raz edytuj.
nie moge sie dodzwonic do agaty a ty utrudniasz sprawe.

reklama
:szok: Stefanka, Magda... a o co chodzi? :cool::cool2:

Wy tak na serio? :confused:

Stefka, dzięki za ten horoskopik. Piękny :-)

Sylwia w końcu dojdziesz do wprawy ;-) oby jak najszybciej :-)

A mój D gdzieś polazł... zła Paula... a miałam nadzieję na zmiany... ehhh... :zawstydzona/y: nieważne...

a zreszta moge sie zalozyc ze auta nigdy nie pochwalilas, nigdy nie poglaskalas po masce z czuloscia...a niestety zla energia wraca!! otworz sie na kosmos kochana to od razu lepiej bedzie.

Amen:tak:
Wyznaję taką samą zasadę:tak::-) Dobra energia powraca ze zdwojoną siłą:tak:

Paula nie złośc się na chłopa;-) Za kumplami pewnie też się stęsknił:-)

Krosteczki Olivki według lekarza nie są niczym groźnym i powinny niedługo same zejsc. Cieszę się, że to nie jest żaden wirus:-)
Kurczaki, byłam dzisiaj w mieście i wynalazłam fajowe dżiny ale nie było mojego rozmiaru:-( I co ja teraz biedna pocznę:-(

hejka

kmmm ja tez nie kumam nic z dialogu miedzy Magda a Stefcia :szok::szok:, metoda dedukcji doszlam do tego ze Stafcia jest w kraju :confused::confused: a dokladnie nad morzem :confused::confused:

Co do mojego woza to ja go uwielbiam, naprawde, mamy go 4 lata i bylo ok, tylko te ostatnie przypadki w tak krotkim czasie ze nie nadązam ochlanac:sorry2::sorry2:.
To naprawde fajowy wozik, jakby co polecam takiego Roverka :tak::tak: tylko niech juz nic sie nie dzieje :-)

Sylwia teraz sobie przypomnialam, kuba jak byl malutki mial na czole taka jakby kaszke, krostki z bialymi koncowkami, samo zeszlo, to jakby tradzik niemowlecy czy cos takiego (czytalam w necie ;-)) Mam nawet gdzies jego zdjecia z tymi krostkami brzydko to wygladalo ale zeszlo :tak:

milego dnia bye

Witam

Jakie tu tajemnicę są hyhmm stefcia z Magdą się spotkała na to wygląda ;-) ja mam nadzieje że w nie na poważnie się tu nam kłócicie

Jutrzenko jak się pech przyplącze to się tak człowiek trzyma :-( wiem coś o tym życzę ci cierpliwości a i mam pytanie jakiej przeglądarki ty używasz że tak ci wcina posty

Sylwia dobrze że to nic poważnego i ucałuj niunie od nas

kata-woj miłego przemeblowania

Paulo nie dam rady się z tobą dziś spotkać bo mam katar po same cycki i nie chce zarazić Juli a tak się cieszyłam

Anetka to nie wina przegladarki, czasem mi sie polaczenie z netem przerwie i zawsze wlasnie wtedy jak pisze posta mio sie zawisi dlateog jak cos dlugiego naskrobie to kopiuje. Zycze zdrowka :tak:

Dotka a gdzie to miesxkanie?? tez w Gdańsku?? ta sama okolica czy gdzies indziej sie prznosicie? moze blizej plazy??

reklama
dota ale ci dobrze :-p kiedy ruszacie z remontem? wiesz, że mój t. na poważnie myśli o przeprowadzce nad morze :-D;-)
jutrzenka co za pech! :wściekła/y: ale po burzy wychodzi słońce ;-):tak:
paula wrócił? ;-)

my zaraz ruszamy z meblami ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry