reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja coś czuję, że Stefcia z Magdą nas nieźle wkręcają i mają teraz niezły ubaw ;-):-D
Kurcze idę dzisiaj na rehabilitację z Olisiem i na test potrójny do szpitala, a strrrrrrasznie mi się nie chce:-(

reklama
hej
ja na momencik, bo jestem w trakcie wielkiego sprzątania:szok::szok:
wiem wiem obiecałam zdjęcia z wesela ale coś sie nie moge zebrać żeby je wrzucić:confused2:
ee chba ostawię porządki na chwilę i poczytam ....

my już po zmianach, meble przestawione, posprzątane

moja młoda weszła od wczoraj w fazę mówienia "siama" :szok: :-D
no po prostu z t. nie możemy ze śmiechu jak gada :-D
dałam jej dzisiaj czekoladkę i mówię "idź tata ci odwinie z papierka" patrzę a ona idzie do kanapy, mówi "siama" i sobie odwinęła :-)
potem pomagała mi w sprzątaniu i to samo ona "siama" :-)
świetnie to słychać! :-D

Ja już po teście potrójnym i po usg :-) Teraz dwa tygodnie czekania na wyniki, ale jestem dobrej myśli :tak: Córcia generalnie potwierdzona :-D Żadne jajka i trąbka między nóżkami nie wyrosły, więc teraz to chyba tylko na cud mogę liczyć;-) Młoda dwa tygodnie większa niż wynika z terminu OM i ma straaasznie duże stopy (po tatusiu) i długi nos (po mamusi) :-)

kachwawa- no to będzie Jessica jak się patrzy :-D:-Da wyniki na pewno będą dobre:tak::tak:
kata- mój Łukasz tez wiele rzeczy chce robić sam i jak chce sie mu pomóc to odpycha rękę i mówi "niunio":tak::-D nasze dzieciaki robią się coraz bardziej samodzielne :eek::sorry: i nie wiem czy się z tego cieszyć bo wiem że teraz to będzie walka o wszystko:szok::eek:
stefanka, magda- :errr::dry::oo::huh:nie rozumiem:no:

Alex jakoś tak liczyłam na drugiego Synka ;-) No cóż, może następnym razem się uda :-) Dziadkowie już szaleją z radości, a o T. to już w ogóle nie wspomnę :-D Wszystkim rozpowiada, że będzie miał Jessicę :-D

reklama
Alex jak ja widzę te różowości to aż mi niedobrze :-) Nie trawię tych przesłodzonych różowych ciuszków, więc moja córka będzie musiała się z tym pogodzić ;-):-p Każdy inny kolor byle nie róż :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry