hej
obejrzałam taniec z gwaizdami bo ciekawa bylam jak Mucha zatanczy...bo spiewac to nie potrafi;-) no a za chwilke wraca moj serialik TERAZ ALBO NIGDY:-)
OGLĄDA KTÓRAŚ Z WAS???
a u nas jakos leci. w srode V jedzie na kilka dni na szkolenie no a w przyszły czwratek juz na statek:-( strasznie szybko mijają te jego pobyty w domu.
poza tym to zaczeła sie szkola i znow stare obowiązki wróciły tak ze ostatnio nie narzekam na brak czasu, do tego robilismy maly remoncik, kupilismy Pawłowi łozko, moze uda mi sie wkleic fotki na odpowiednim watku.
co do wypadków to u nas tez byl w zeszłym tygodniu.....V wygłuipiał sie z pawłem, robili fikołki i takie tam wariacje i nagle paweł stracił równowage i upadł na panele ale z wielką siła i w zasadzie cała siła skupiła sie na twarzy...
rozwalona głowa siniak na cały policzek i rozwalona warga ktora spuchła i wewnątrz i zewnątrz...krew sie lała z buzi a najgorsza była ta chwila zanim sie uspikoił i przestał płakac bo nie wiedzielismy skąd ta krew leci i jak wielka jest rana..
wyglądał biednie ale po kilku dniach juz nie bylo sladu.
poza tym to ostatnio troche sie zrobił grzeczniejszy, nie chisteryzuje juz , zaczał bardzo duzo mówic, próbuje uchwycic to na kamerze ale jak na złosc działa zawsze odwrotnie.
no ale z nowosci to na pytanie ile ma lat odpowiada z reguły ze dwa ale zdarza mu sie powiedziec ze ma dziesiec:-)hahaha
przepraszam ze nie odpowiem kazdej z was osobno, ale sciskam was ciepło i za pare dni wróce na nocną zmiane