kasiamaj
mama 2007/2010
Paula-

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

a ja dalej chora...już miałam nadzieje ze dzis bedzie lepiej:-(
jutrzenko czy ty bylas z kubą u lekarza?
bo paweł troche kaszle ale poza tym nic mu nie jest., czasem leci mu troche z nosa, i nie wiem czy powinnam juz chuchac na zimno...
bo generalnie na chorego nie wygląda...
Gaja tez glutor od wczoraj ale dzis juz lepiej dzieki radom jednej z grudniowek
kupiłam Kubie kapcie.bo tak mu nago zapyla do przodu że już ma 25rozm.
. A gdzie kupilas, moze mamy takie same jak sandalki?? :-). Ja w BOTI, granatowe z rakietą na paluszkach 
Jutro spróbuję zrobić sama bezy... Robiła któraś z was?![]()
, a jeszcze tyle przede mna
, a i tak nie myje wszystkich bo w tych 2 pokojach co sa nieskonczone nie myje bo one wychodza na strone gdzie nikt ich nie widzi to nie ma sensu ich myc 
. 

. Ze o wieszaniu wiranek nie wspomne 

. Nie znosze tego robic 

Ja tam lubię myć okna i wieszać firanki. Potem oko się cieszy efektem i firaneczki ślicznie pachną... ;-)
na razie zostawmy to na liście marzeń ;-):-)
;-)
Ja chciałam już w lato kupić, bo był tańszy, ale każdemu szkoda było kasy i teraz w domu tylko na długi rękawek można chodzić
Ech niech nam w końcu to mieszkanie dadzą, bo nie ma to jak na swoim