reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

rutinoscorbin i banany :-p
wczoraj zjadłam pół kg malin nie wiedząc, że się pochoruję ;-)

co tam krzyś młodszy porabia?

oooo zgram zdjęcia i może jakiś filmik wrzucę bo już karta pełna a mam chwilę...

reklama
a Krzysio jezdzi samochodzikami po całym mieszkaniu:-D
o teraz po psie:-D

dawaj dawaj filmiki,popatrzymy sobie na Kinie;-)

a musialam umysc naczynka po sniadaniu,miski psa...odkurzyc-bo przeciez jak pies w domu to odkurzac trezba codziennie...zawsze cos sie znajdzie do roboty:tak:

a jak sie czujesz? lepiej?

straszne:-(
a ja wlasnie czytalam o kolejnych ofiarach kopalni...:-(
echh...

dobra ide małemu poczytac!
nareczka;-)

miłej lekturki!

jejku kinia to ma tyle książeczek, że już mi się na półce nie mieszczą :sorry:
no i przy tym kilka swoich ulubionych! a tak już pamięta niektóre, że wie co po czym i sama przede mną mówi i czyta :-)
najlepsza lokomotywa tuwima ;-)

reklama
hejo

jestem i ja

Kuba jeszcze nie spi tylko krzyczy z sypialni raz mamo raz tato :-D:-D:-D, a wstal o 6:30 :eek::eek:. Wlasnie smoczka wyrzucil :crazy:

kupila spodnie ale bluzki nie :no::no:, normalnie nic mi nie wpadlo w oko :crazy:.
Spodnie oddalam do skrocenia, bede na jutro :tak:. I przy okazji zostawilam firanke do obszycia (tasma + skrocenie i obszycie). Kupilam jakis czas temu do sypielni i jakos nie po drodze mi bylo oddac do uszycia. :sorry::sorry:

Dotka to impreza z pracy 90 lecie służb skarbowych :-). Spora imprezka bo ponad 300 osob (rozne urzedy z dawnego woj. siedleckiego;-) plus izba warszawska). Srednio mi sie chce jechac ale co zrobic.

Kata zdroweczka zycze :tak::tak:

Kasia ja juz okna pomylam :-):-):-)

ide cos porobic

paaa

Do góry