Paula21
Grudzień '07
Dobry wieczór...
Właśnie skończyłam sałatkę i ciasto robić... To już na sobotę bo moi rodzice przyjdą i D siostra z mężem i dzieciakami ;-) taka mini parapetówka co by się dobrze mieszkało;-) z urodzinami ;-)
Juleczka mi dziś usnęła o 15:30 i jeszcze śpi. Dlatego i ja się kładę bo pewnie się koło 2 obudzi wyspana a o 7 Amelka do nas zawita
ło matko... ciężki dzień jutro będzie. Ale wieczorem D przyjeżdża na weekend :-) fajno... :-)
Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale zawijam się do wyra...
Paaa.... :-):-):-)
Właśnie skończyłam sałatkę i ciasto robić... To już na sobotę bo moi rodzice przyjdą i D siostra z mężem i dzieciakami ;-) taka mini parapetówka co by się dobrze mieszkało;-) z urodzinami ;-)
Juleczka mi dziś usnęła o 15:30 i jeszcze śpi. Dlatego i ja się kładę bo pewnie się koło 2 obudzi wyspana a o 7 Amelka do nas zawita
ło matko... ciężki dzień jutro będzie. Ale wieczorem D przyjeżdża na weekend :-) fajno... :-)Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale zawijam się do wyra...
Paaa.... :-):-):-)

Damian juz 3 rok chodzi tak ze wiem co nieco w tym temacie, wczesniej 2 lata chodził na aikido ale karate bardziej mu się spodobało.