reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór...

Właśnie skończyłam sałatkę i ciasto robić... To już na sobotę bo moi rodzice przyjdą i D siostra z mężem i dzieciakami ;-) taka mini parapetówka co by się dobrze mieszkało;-) z urodzinami ;-)

Juleczka mi dziś usnęła o 15:30 i jeszcze śpi. Dlatego i ja się kładę bo pewnie się koło 2 obudzi wyspana a o 7 Amelka do nas zawita :cool: ło matko... ciężki dzień jutro będzie. Ale wieczorem D przyjeżdża na weekend :-) fajno... :-)

Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale zawijam się do wyra...

Paaa.... :-):-):-)

reklama
hej

dota skąd ty takie informacje wyszukujesz ale swoja droga to olbrzymek spory ciekawe ile bedzie miał wzrosty w przyszłosci
kiedyś w polsce kobietom w polsce dawali takie witaminy materna one powodowały tez duży wzrost dzieci moje koleżanki który w tamtym czasie były w ciazy urodziły dzieci ponad 5 kg jedna moja koleżanka urodziła dawida o wadze 6 tez sporo ale teraz jest normalnym chłopcem nie za duzym nie za małym

a ja za tydzien ide do pracy narazie 4 dni w tyg ale zawsze cos jakaś kasa wleci

kuba ma dzis w żłobku bal pożegnanie lata kazali dzieci kolorowo ubrać i będzie fotograf i tańce fajnie :-D:-D

buziaki

hej
witam się i ja :tak:
Grzechotko-udanego balu dla Kubusia może skoro będzie fotograf to zobaczymy małego Kubcia jak tańczy???
Paula-jak tam??? wyspałaś się???życzę udanej imprezki.
a reszta kobitek co porabia???-takie pustki......

my zaraz ruszamy na spacerek-trochę wieje ale słonko świeci.

a potem jadę do domu-mam umówioną wizytę u ginka.

Cześć.

Dzieciaczki mi śpią jużod półtorej godziny:sorry::sorry::sorry: Pewnie zaraz wstaną śpioszki. A ja muszę iść zrobić sobie kawę bo łeb mnie boli.

Mam pytanko do mam dziewczynek. Kobietki nie ma któraś z Was do sprzedania bucików jesiennych dla Małgosi? Potrzebujękupićjej jużtakie prawdziwe buty bo lada chwila panna zacznie chodzić a na spacerach domaga się stania na ziemi:sorry::sorry::sorry: No i jest już za zimno na takie szmaciane butki dla niej:sorry::sorry::sorry:

A powiem Wam że Staś we wtorek był na karate i jest zachwycony. Codziennie mi mówi że jemu się tam bardzo podoba i że on chce chodzićna to karate:tak::tak::tak::tak: A ponieważ ja również jestem bardzo z tego zadowolona więc mu funduję w tym roku te zajęcia:tak::tak::tak::tak:

dzien dobry;-)

Moj Krzysio pojechał a wlasciwie popłynął...no ale wraca w niedziele-to przezyje:-D a wieczorkiem przyjezdza moja starsza siostra z synkiem-4 lata...no i robimy sobie babski łikend:cool2:
chłopcy sie lubią to nie bedą przeszkadzac mamusiom;-):-D

Jutro idziemy z siostrą kupic mi jakąś kreacje na przyszły tydzien...wiem tylko,ze chcialabym cos czarnego raczej:tak:

A u nas parapetowka w poniedzialek...hiihii:-)
Paula udanej imprezki u Was!:tak:
Grzechotka noooo zawsze cos:tak:zawsze jakis grosz wiecej
Weroniczka no ja Ci nie pomoge z tymi butkami:sorry:
Kasia hejka!

Ela mój mąż ma Cibie na pulpicie:wściekła/y:
no to miłego dniaaaa!!! dzis piątek:tak::-):-):-)

witam

a ja wróciłam wlasnie od dentysty, jestem znow zapłaciłam 130 za wypełnienie kanałów i jeszcze czeka mnie jedna wizyta,,,,,szlag by to....
poza tym wczoraj cały dzien bolała mnie głowa i dzis znow wstałam z bólem...

mama zabrała mi pawła na spacerek, wiec bede sobie odpoczywac..

dota, fajnie masz, ja zawsze chciałam miec siostre:-) a mam 9 lat starszego brata któy mieszka w niemczech - ale mamy bardzo dobry kontakt tylko nie za czesto się widujemy:sorry:

grzechotka, super super, no i pokaz nam pożniej fotki kuby:tak:

weronika - karate super sprawa:-pDamian juz 3 rok chodzi tak ze wiem co nieco w tym temacie, wczesniej 2 lata chodził na aikido ale karate bardziej mu się spodobało.
no a z butkami też nie pomoge:cool2:

paula zycze ci byś dzis była wyspana i pełna cierpliwości;-)

a u Damiana w szkole powstają zajęcia taneczne....bedą prowadzić je młodzi ludzie z łódzkiej szkoły tańca a ściślej uczestnicy telewizyjnego you can dance,,,,,,no i co??? Damian wierci dziure w brzuchu bo chciałby chodzić....
hmmm ja nie wiem ale on ma tyle nauki, 3 razy w tygodniu karate, raz basen, dwa razy angielski....oczywiscie chciałby jeszcze miec czas pójsc na rower, rolki, pograc w piłke a czasem po prostu nie ma kiedy..a tu jeszcze tance wymyslił....

ło matko nie wiem co robić....za tydzien jest pierwsze bezpłatne spotkanie i zajęcia taneczne wiec pojdziemy zobaczyc...pomysle ....hmmm

dzien doberek paniom:))
buziaczki dla wszystkich
my juz bylismy na zakupkach teraz zabieram sie za ogarniecie kuchni i sie szykowac
T ma urlop w pon tez:))) a w niedziele chrzciny w wawie T podaje do chrztu małego mojej sis

DOTA co?????? a dlaczego????? hmmm tak mu sie podoba te moje zdjecie roznagirzowane????? hmmm moze sama se takie strzel to bedziesz ty na pulpicie:))) ale miło mi miło :)) ty przeciez wiesz nie ,,,,,,

Ela ja wiem,wiem...i Ty wiesz...hiihi...ale tło pulpitu mu zmienilam:-p:-)cmok!

Viki niech Damian sprobuje z tym tancem...dobrze,ze chce tak wszystkiego sprobowac...z czasem sam wybierze to co lubi robic najbardziej!A dzieci tak juz mają,ze energia je rozpiera...
Super sprawa!

Jutreznko jak dzisiaj???

reklama
Do góry