• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dobry wieczór...

Właśnie skończyłam sałatkę i ciasto robić... To już na sobotę bo moi rodzice przyjdą i D siostra z mężem i dzieciakami ;-) taka mini parapetówka co by się dobrze mieszkało;-) z urodzinami ;-)

Juleczka mi dziś usnęła o 15:30 i jeszcze śpi. Dlatego i ja się kładę bo pewnie się koło 2 obudzi wyspana a o 7 Amelka do nas zawita :cool: ło matko... ciężki dzień jutro będzie. Ale wieczorem D przyjeżdża na weekend :-) fajno... :-)

Przepraszam że nie odpiszę wszystkim ale zawijam się do wyra...

Paaa.... :-):-):-)

reklama
hej

dota skąd ty takie informacje wyszukujesz ale swoja droga to olbrzymek spory ciekawe ile bedzie miał wzrosty w przyszłosci
kiedyś w polsce kobietom w polsce dawali takie witaminy materna one powodowały tez duży wzrost dzieci moje koleżanki który w tamtym czasie były w ciazy urodziły dzieci ponad 5 kg jedna moja koleżanka urodziła dawida o wadze 6 tez sporo ale teraz jest normalnym chłopcem nie za duzym nie za małym

a ja za tydzien ide do pracy narazie 4 dni w tyg ale zawsze cos jakaś kasa wleci

kuba ma dzis w żłobku bal pożegnanie lata kazali dzieci kolorowo ubrać i będzie fotograf i tańce fajnie :-D:-D

buziaki

hej
witam się i ja :tak:
Grzechotko-udanego balu dla Kubusia może skoro będzie fotograf to zobaczymy małego Kubcia jak tańczy???
Paula-jak tam??? wyspałaś się???życzę udanej imprezki.
a reszta kobitek co porabia???-takie pustki......

my zaraz ruszamy na spacerek-trochę wieje ale słonko świeci.

a potem jadę do domu-mam umówioną wizytę u ginka.

Cześć.

Dzieciaczki mi śpią jużod półtorej godziny:sorry::sorry::sorry: Pewnie zaraz wstaną śpioszki. A ja muszę iść zrobić sobie kawę bo łeb mnie boli.

Mam pytanko do mam dziewczynek. Kobietki nie ma któraś z Was do sprzedania bucików jesiennych dla Małgosi? Potrzebujękupićjej jużtakie prawdziwe buty bo lada chwila panna zacznie chodzić a na spacerach domaga się stania na ziemi:sorry::sorry::sorry: No i jest już za zimno na takie szmaciane butki dla niej:sorry::sorry::sorry:

A powiem Wam że Staś we wtorek był na karate i jest zachwycony. Codziennie mi mówi że jemu się tam bardzo podoba i że on chce chodzićna to karate:tak::tak::tak::tak: A ponieważ ja również jestem bardzo z tego zadowolona więc mu funduję w tym roku te zajęcia:tak::tak::tak::tak:

dzien dobry;-)

Moj Krzysio pojechał a wlasciwie popłynął...no ale wraca w niedziele-to przezyje:-D a wieczorkiem przyjezdza moja starsza siostra z synkiem-4 lata...no i robimy sobie babski łikend:cool2:
chłopcy sie lubią to nie bedą przeszkadzac mamusiom;-):-D

Jutro idziemy z siostrą kupic mi jakąś kreacje na przyszły tydzien...wiem tylko,ze chcialabym cos czarnego raczej:tak:

A u nas parapetowka w poniedzialek...hiihii:-)
Paula udanej imprezki u Was!:tak:
Grzechotka noooo zawsze cos:tak:zawsze jakis grosz wiecej
Weroniczka no ja Ci nie pomoge z tymi butkami:sorry:
Kasia hejka!

Ela mój mąż ma Cibie na pulpicie:wściekła/y:
no to miłego dniaaaa!!! dzis piątek:tak::-):-):-)

witam

a ja wróciłam wlasnie od dentysty, jestem znow zapłaciłam 130 za wypełnienie kanałów i jeszcze czeka mnie jedna wizyta,,,,,szlag by to....
poza tym wczoraj cały dzien bolała mnie głowa i dzis znow wstałam z bólem...

mama zabrała mi pawła na spacerek, wiec bede sobie odpoczywac..

dota, fajnie masz, ja zawsze chciałam miec siostre:-) a mam 9 lat starszego brata któy mieszka w niemczech - ale mamy bardzo dobry kontakt tylko nie za czesto się widujemy:sorry:

grzechotka, super super, no i pokaz nam pożniej fotki kuby:tak:

weronika - karate super sprawa:-pDamian juz 3 rok chodzi tak ze wiem co nieco w tym temacie, wczesniej 2 lata chodził na aikido ale karate bardziej mu się spodobało.
no a z butkami też nie pomoge:cool2:

paula zycze ci byś dzis była wyspana i pełna cierpliwości;-)

a u Damiana w szkole powstają zajęcia taneczne....bedą prowadzić je młodzi ludzie z łódzkiej szkoły tańca a ściślej uczestnicy telewizyjnego you can dance,,,,,,no i co??? Damian wierci dziure w brzuchu bo chciałby chodzić....
hmmm ja nie wiem ale on ma tyle nauki, 3 razy w tygodniu karate, raz basen, dwa razy angielski....oczywiscie chciałby jeszcze miec czas pójsc na rower, rolki, pograc w piłke a czasem po prostu nie ma kiedy..a tu jeszcze tance wymyslił....

ło matko nie wiem co robić....za tydzien jest pierwsze bezpłatne spotkanie i zajęcia taneczne wiec pojdziemy zobaczyc...pomysle ....hmmm

dzien doberek paniom:))
buziaczki dla wszystkich
my juz bylismy na zakupkach teraz zabieram sie za ogarniecie kuchni i sie szykowac
T ma urlop w pon tez:))) a w niedziele chrzciny w wawie T podaje do chrztu małego mojej sis

DOTA co?????? a dlaczego????? hmmm tak mu sie podoba te moje zdjecie roznagirzowane????? hmmm moze sama se takie strzel to bedziesz ty na pulpicie:))) ale miło mi miło :)) ty przeciez wiesz nie ,,,,,,

Ela ja wiem,wiem...i Ty wiesz...hiihi...ale tło pulpitu mu zmienilam:-p:-)cmok!

Viki niech Damian sprobuje z tym tancem...dobrze,ze chce tak wszystkiego sprobowac...z czasem sam wybierze to co lubi robic najbardziej!A dzieci tak juz mają,ze energia je rozpiera...
Super sprawa!

Jutreznko jak dzisiaj???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry