reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dobry wieczór
....................................................................
......................................................................
..........................................................................
................................................................................
.....................................................................................................
............................................................................................................
..................................................................................................................
........................................................................................................................
no-to się rozpisałam :-p

reklama
viki u nas też krzesełko stoi i się kurzy :sorry: mała siedzi z nami przy stole na dorosłym krześle, kładę jej tylko poduchę pod tyłek bo stół ma pod brodą :-D i sama nas do stołu woła na obiad :-D
weroniczka cieszę się bardzo i nie ma za co :zawstydzona/y:
kasia a my co? mamy se uzupełnić?? :crazy:

hej

dzieki kofane za troske, kuba ciut lepiej, tzn juz nie ma temperatury, nie jest taki placzacy jak ostatnio (byl nie do wytrzymania :no:), wiecej sie bawi, ale nadal ma spuchniete i chyba go bardzo boli bo malo je. Glownie plyyne rzeczy, zmiksowana zupke, mleko i pije sporo.
Za to bardzo chetnie bierze Nystatyne, ja probowalam jest okropna :eek: a on bierze 2,5 ml, nabieramy do strzykawki i powolutkuwstrzykujemy zeby w buzce troche pobylo i on bierze i sie cieszy :-D:-D:-D. I jest taki cuuudny z fioletowym paszczakiem :-D:-D. :-DChcialabym zeby jutro juz bylo lepiej bo serce mi peka jak na niego patrze, on chce rozne rzeczy zjesc od nas, bierze do buzi i placze i pokazuje zeby mu wyjac z buzki :-:)-(

Ja dzis bylam w Wawie na szkoleniu i dlatego sie nie odzywalam w ciagu dnia

Asia zdrowka dla Filipka, a jakie leki on mial wtedy jak mial to co kuba

Paula to fajnie ze zalatwilas z wozkiem, to bylaby glupota w sumie zeby nie mozna bylo kolka dokupic :sorry:

Stefanka nasle na Ciebie obroncow praw zwierzat :cool:

Kata :-D:-D to masz artystke w domu :-D

Viki jak Ty stara, daj spokoj ;-) po prostu za malo ruchu :-p:-p:-D:-D. Jak ja bym poszla to by mnie wyniesli potem z sali :-D:-D

Aga mniej pracy zycze :tak:. uwazaj zeby Cie synek policji nie podkablowal :-D:-D

Magda moze bedziesz poete w domu miala :tak::-):-)

Kasia jak sie czyjesz, lepiej juz?? maly dalej szaleje ??

Kacha no to szkoda, slabo wyszlo ze w jedyny weekend w ktory moglybysmy cos zorganizowac kuba byl chory :sorry::sorry:. Tylko uwazaj na siebie i malenka z tymi przygotowaniami

Elcia halo halo

i nie wiem co jeszcze, chyba to ta tyle

odmeldowuje sie

jutrzenka mnie też :-( stefa niedawno miałaś o to żal do dziewczyn :sorry:
psikałaś kubusiowi dziąsełka tantum verde? dzisiaj zakupiłam w razie ciężkich nocy :sorry:
oj kasiu za mało miejsca na moje wypociny :-p

reklama
Do góry