• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

basia- ja jak bym kupiła 4 swetry to by się nie dało ukryć:no::no: nawet gdyby kosztowały 10 zł:sorry:
kachawawa- śliczne zdjęcia:tak::tak:
paula- trzy stzyzonka i ty mówisz że masz wolne, miłego wypadu na miasto:tak::tak:
magdalenka- zdrówka:tak:
elcia- byłaś u lekarza?, zdrówka dla Oliwki
kasiamaj- zrób sobie dzień dziecka i nie gotuj;-)
viki-może Pawełek potrzebuje więcej jedzenia:sorry:

a ja zaraz do domciu jadę:-)

reklama
nie no zawiedziona jestem

tyle postow i do mnie nic :no::no:, nawet Kasia tyle osob wymienila a mnie nie, ojj nie ladnie, nie ladnie

to tez do Was nic nie napisze :-p:-p:-p:-p

Aga glos oddany :tak::tak:

paaaaaaaaaa

Uffffffffff. Jakoś przetrwałam ten dzień. I nawet MAłgosia wieczorem zrobiła się super grzeczna i kochaniutka:tak::tak::tak::tak:
A teraz sobie zajadam grysik ( mniamniam ) i delektuję sięciszą w domu.

Aga ja też zagłosowałam:tak: To tak tylko jednorazowo czy codziennie można??

Viki widzisz ja mam zupełnie odwrotnie z jedzeniem:sorry:

Oglądałam dzisiaj nowy dom do wynajęcia no i spodobał mi się:tak: Dodatkowa sypialnia dla Olivki, duży ogród i świetna okolica. Tak się napaliliśmy że jechałam dwa razy do mieściny obok żeby złożyc aplikację:-p Trzymajcie kciuki żebyśmy dostali go:-)

Wczoraj zrobiłam przegląd ciuszków małej i załamałam się:sorry: Mam tyle na 3-6 miesięcy że nie dam rady ich wszystkich założyc:-( a są taaaak śliczne że aż mi żal:-( Kuzynka jest w ciąży i mam nadzieję, że będzie miała dziewczynkę to na coś się przydadzą te łaszki;-)

sylwia ja widze tylko jedna rade. musisz miec jeszcze jedna dziewczynke!! nic sie nie zmarnuje wtedy!!
weroniczka jak ja lubie te momenty :)
jutrzenko ja mysle o tobie non stop auroro ty moja :) tylko ty cos nie dzwonisz, nie piszesz...

Stefanka no wiesz nie dzwonie bo nie mam Twojego numeru, nie pisze bo nie znam adresu, normalnie nic nie mam ;-)

Sylwia trzymam kciuki zeby sie udalo

kurde R sobie spaghetti odgrzal i tak pachnie ze az mnie skręca :sorry:

reklama
sylwia nie wiem naprawde jak mozesz tak mowic ?? tak wam dobrze szlo...no i te ubranka takie ladne oddasz komus ?? to wbrew logice konczyc produkcje jak sie ma takie udane produkty hehhe
jutrzenka nigdy nie pytalas to bylam pewna ze masz...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry