reklama
Weroniczka
Klub grudniówek'07
A my już po spacerze

Przyjemnie jest na polu bo słoneczko świeci.
Kasia u nas też nivea ok.

Przyjemnie jest na polu bo słoneczko świeci.Kasia u nas też nivea ok.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Idę robić herbatę

jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
kurde duzo piszecie i nie dam rady sledzic na biezaco bo roboty troche mam
my do kapieli uzywamy albo Jonhsona alno te kolorowe bobini bo super pachna i dobrze sie pienia
. Wczesniej mialam Nivea bardzo dlugo ale on juz nie ma tych walorow zapachowo-piankowych ;-)

co do nocnikowania to lacze sie w bolu z Sylwia

, kube nocnik w dupe parzy chyba bo za nic sie nie da posadzic, nawet jak kupe robi i widze ze steka to go pytam czy chce to klamie ze nie 

.
W kwietniu R ma urlop to sprobuje go bez pieluchy puszczac moze zalapie.
A mam pytanie, wiecie do kiedy trzeba sie zapisywac do przedszkola?
my do kapieli uzywamy albo Jonhsona alno te kolorowe bobini bo super pachna i dobrze sie pienia
. Wczesniej mialam Nivea bardzo dlugo ale on juz nie ma tych walorow zapachowo-piankowych ;-)

co do nocnikowania to lacze sie w bolu z Sylwia

, kube nocnik w dupe parzy chyba bo za nic sie nie da posadzic, nawet jak kupe robi i widze ze steka to go pytam czy chce to klamie ze nie 

.W kwietniu R ma urlop to sprobuje go bez pieluchy puszczac moze zalapie.
A mam pytanie, wiecie do kiedy trzeba sie zapisywac do przedszkola?
dotaZ
Fanka BB :)
Jutreznka nabór dzieci do przedszkola panstwowego jest zawsze na wiosne. Marzec-kwiecien,wtedy skalada sie podanie i czekasz na odpowiedz, najlepiej przejdz sie do tego przedszkola gdzie chcesz Kube zapisac i juz zapytaj.Dokladnie Ci powiedzą kiedy masz się zgłosic.
My zapisalismy do prywatnego a w prywatnych mozna zapisac w kazdej chwili o ile jest miejsce.
My zapisalismy do prywatnego a w prywatnych mozna zapisac w kazdej chwili o ile jest miejsce.
Weroniczka
Klub grudniówek'07
Jutrzenka z zapisami jest dokładnie tak jak napisała Dotka. W państwowych do końca marca składa się podania a do końca kwietnia jest ogłaszana lista przyjętych dzieci

A ty też chcesz Kubusia zapisać od września do przedszkola?

A ty też chcesz Kubusia zapisać od września do przedszkola?jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
dzieki za info, ja chce zapisac kube do panstwowego
tylko nie wiem czy sie dostanie 

Dota a Ty ciagle przekrecasz moj nick
tylko nie wiem czy sie dostanie 

Dota a Ty ciagle przekrecasz moj nick

Baśka79
Fanka BB :)
Hejka.
Wpadłam się przywitać i lecę poczytać co u Was bo mam trochę do nadrobienia.
Byłam dziś się zgłosić w UP i tak kobietka poprawiła mi humor że szok - muszę poprawić wniosek do środy rana :-( to ta gorsza część, a ta lepsza to że zamiast 17 dają 18 tys.
ale fajowo....
Dobra lecę zagłębić się w lekturę...
Wpadłam się przywitać i lecę poczytać co u Was bo mam trochę do nadrobienia.
Byłam dziś się zgłosić w UP i tak kobietka poprawiła mi humor że szok - muszę poprawić wniosek do środy rana :-( to ta gorsza część, a ta lepsza to że zamiast 17 dają 18 tys.
ale fajowo....Dobra lecę zagłębić się w lekturę...
reklama