reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
i u nas słoneczko...tak patrząc przez okno i oczywscie nie patrzac na śnieg mozna sie zapomniec,ze to zima:-)

kurde duzo piszecie i nie dam rady sledzic na biezaco bo roboty troche mam

my do kapieli uzywamy albo Jonhsona alno te kolorowe bobini bo super pachna i dobrze sie pienia :tak:. Wczesniej mialam Nivea bardzo dlugo ale on juz nie ma tych walorow zapachowo-piankowych ;-):-D:-D

co do nocnikowania to lacze sie w bolu z Sylwia :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, kube nocnik w dupe parzy chyba bo za nic sie nie da posadzic, nawet jak kupe robi i widze ze steka to go pytam czy chce to klamie ze nie :baffled::baffled::baffled:.
W kwietniu R ma urlop to sprobuje go bez pieluchy puszczac moze zalapie.

A mam pytanie, wiecie do kiedy trzeba sie zapisywac do przedszkola?

Jutreznka nabór dzieci do przedszkola panstwowego jest zawsze na wiosne. Marzec-kwiecien,wtedy skalada sie podanie i czekasz na odpowiedz, najlepiej przejdz sie do tego przedszkola gdzie chcesz Kube zapisac i juz zapytaj.Dokladnie Ci powiedzą kiedy masz się zgłosic.
My zapisalismy do prywatnego a w prywatnych mozna zapisac w kazdej chwili o ile jest miejsce.

Jutrzenka z zapisami jest dokładnie tak jak napisała Dotka. W państwowych do końca marca składa się podania a do końca kwietnia jest ogłaszana lista przyjętych dzieci:tak::tak::tak: A ty też chcesz Kubusia zapisać od września do przedszkola?

Hejka.
Wpadłam się przywitać i lecę poczytać co u Was bo mam trochę do nadrobienia.
Byłam dziś się zgłosić w UP i tak kobietka poprawiła mi humor że szok - muszę poprawić wniosek do środy rana :-( to ta gorsza część, a ta lepsza to że zamiast 17 dają 18 tys. :szok: ale fajowo....
Dobra lecę zagłębić się w lekturę...

reklama
hej hej ja tez sie witam:))
juz po pracy obiadek sie gotuje mała spi ale zaraz musze ja budzic
miłego dzionka

Do góry