reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dotka ojjj przestan z tymi paczkami, akurat takie najbardziej lubie, z lukrem :tak:

a my mamy ciasto, kolega mial imieniny i przyniosl nam ciasto z cukierni, zrobilam sobie herbatke i zaraz zjem

uff juz mam samochod zrobiony :tak:

dzis nam jeszcze ma facet drewno do kominka przywiezc i znow bedzie fajnie w domku :tak:

hej hej
jeny padam
Paula tak skromnie bo mała wstała i naprawde staram sie ale....
u nas oki T miał 2 tyg wolnago miedzy swietami i przed i po i teraz juz jezdzi do pracy i sie mijamy ale to dobrze:)hihihih
ja pracuje mała płacze az sie zanosi ale musi byc twarda jezeli jej nie przejdzie do konca stycznia to se odpuszcze prace szkoda dziecka
hmmm co jeszcze ??? a schudłam 2 kg hhihihihih :)) jeszcze 4 i bede laska hhihihihihi ale musze sie wziasc za siebie bo zaczynam p......a wcale sie mi to nie podoba

Dzień dobry.
Poczytałam i nie wiem co odpisać bo w głowie ciągle tylko pączki i pączki no i bezy od Pauli.
U nas na szczęście dawno już guza nie było, a dla tych co nabili to ogromne buziaki...
kurczę od 2 dni strasznie mnie brzuch boli i nie wiem o co chodzi. Już małego w ogóle na ręce nie biorę, tylko jak chce się przytulić to siadam i wskakuje na kolana a ten ciągle tylko boli i boli. Chyba będę musiała się do gina wybrać. Mój D kazał mi już test ciążowy zrobić i kicha, znów jedna kreska :-(.
Dobra nie smucę, w końcu chyba przejdzie.

Wszystkim ciepełka. Kacha masz w końcu ten olej??

Ps: mój małżonek wziął się za odchudzanie. Szok. Ciekawe jak długo jego optymizm będzie działał??

Hej!

Ale zimno. Normalnie znów się przeziębiłam. Mam nauczanie u jednego chłopaczka, a tam w ogóle nie grzeją. Nie mają centralnego i przez 3h zmarzłam na kość. Chłopaczek pod pierzyną a ja trzęsawka. Normalnie nawet sobie nie wyobrażamy w jakich warunkach niektórzy ludzie żyją. A w życiu bym nie powiedziała, że w takiej lepiance ten chłopiec mieszka. brrr...

Jutrzenka, no widzisz jak sprytnie. Auto naprawione.
Basia, musisz się chyba wyluzować, albo zbadać hormon prolaktyny.
Dota, buziaki dla Krzysia kaskadera. A pączki super sprawa.Szkoda, że nie dla mnie, bo ja na diecie po świętach, ech..
Weroniczka, Małgosia spryciula, hihihi
Elcia, Oliwka przeżywa,co się dziwić. Do tej pory byłaś z nią non stop. Może jeszcze się przyzwyczai do nowej sytuacji:tak:

Asiu - nie wszyscy żyją w takich super warunkach jak my, kurcze aż strach myśleć o tym. XXI wiek a niektórzy nawet porządnych domów, czy ogrzewania nie mają. Jeśli chodzi o moje wyluzowanie to jest super, od czerwca próbujemy i nic, a od września podchodzę do ciąży tak że jak będzie to super, nic na siłę. Także nie wiem o co chodzi. Może rzeczywiście będę musiała iść na badania...
Uciekam na razie bo do jedzenia trzeba coś zrobić....

a u mnie wczesniej szkole dzis zamkneli heheh bo zimaa. chociaz u nas snieg padal z godzine i nie ma nawet po nim sladu :)
mam nadzieje ze bedzie padalo w nocy i jutro bedzie tez zamknieta szkola!!

reklama
WITAM

a ja mam od soboty meza w domu dlatego nie mam kiedy wpasc:zawstydzona/y: bo normalnie chodzi za mną jak cien...az czasem to mnie juz wkurza:sorry2:

no i okazuje sie ze zostaje teraz w domu do 24 marca tak ze mamy troche czasu dla siebie...

ale z drugiej strony zaczynamy remont domu bo dostalismy pozytywną decyzje z banku:-)tak ze ciezki okres przed nami....tym bardziej ze do 20 marca musimy sie wyprowadzic a ekipa ktora miala nam dom wykonczyc moze dopiero zaczac od konca lutego tak ze musimy szukac innych wykonawcow bo ci sie nie wyrobią:-(

ja zaraz jade na fittnes tak ze wpadne moze wieczorkiem

sciskam was wszystkie cieplutko;-)

Do góry