i ja jeszcze do was zaglądam choć obiecuję sobie że pójdę wcześniej spać
dziś to normalnie rano prawie zasnęłam w busie na stojąco

a z powrotem to już nie mam takiej możliwości bo bus jest tak zapchany że stoję prawie na szybie przedniej
a na dodatek kierowca jakiś porąbany jeździ- albo pisze smsy w czasie jazdy albo je orzechy woskie

paula- kurcze to nieciekawie macie z tym przeciekaniem, zresztą u nas to samo w ganku, po ścianach cieknie mam nadzieję, że jakieś zwarcie się nie zrobi
asia - u mnie też choinka stoi szkoda mi jej rozbierać tak miło jest jak lampki świecą
kasiamaj- jakbyś się ogoliła na łyso to byś nie miała problemów z wypadaniem włosów hihi;-)

już niedługo ochota na jedzonko wróci będziesz nam tu opisywać różne dziwne połączenia smakowejak kacha

kacha- to chyba nerwy przed końcem, na szczęście to tylko sen, będzie ok
kata- to musi być fajny program ale narazie nie mam czasu żeby się pobawić bo piszę prace zaliczeniowe dla M.
stefanka- położyłaś Gajutka?
atata- no ja też wstaję wcześniej bo 5.30

szkoda Darusi że musi tak wcześnie wstawać ale cóż na to poradzić

viki- jak mdłości? dla mnie to z czekoladą to nie byłoby takie oczywiste, w końcu V. tak za tobą chodził ostatnio;-)
no i co tam więcej hmmm Łukasz ma manię traktorową, bawi się traktorem, rysuje traktory (takie nieporadne kwadraty z kołami, ale zarysy mają) - pewnie odziedziczy talent rysunkowy po mamusi

;-) i mnie terroryzuję zebym mu rysowała traktory, z klocków układa traktory, normalnie szok

dobrej nocki kochaniutkie