Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Elo, elo Dziołszki ;-)
Uprzejmie donoszę, że przeszłam dziś z buta prawie 4 mile celem wygnania Córci z brzuszka i gucio z tego wyszło ;-) Się zaparła i siedzi cały czas, skurcze przeszły, za to nogi mnie od tego spacerku napierniczają, a zgaga w ciągu ostatnich dni nie do wytrzymania, chyba Młoda zamiast schodzić w dół to w górę idzie :-)
Już mnie T. nawet dzisiaj wkurzył, bo gada mi, że mogłabym już urodzić, bo mu się nie chce do pracy iść, a jak się Jessi urodzi to dostanie tydzień wolnego;-) Zaproponował mi głupek, że weźmie taką ssawkę gumową do udrażniania rur i będzie mi Młodą wysysał
Oby tylko mi Weroniczka tego przeterminowania nie wykrakała
A Oliś zasnął właśnie na siedząco i tak śmiesznie się buja we wszystkie strony
Hejo....:-) Kacha- nie wiem czemu ale jakas wizje mam, ze urodzisz dopiero 1 lutego.... Ataata- R uklada, bo przeciez wg chlopow prezentacja jest rownie wazna jak wykonanie, czy smak....:-);-) Paula- otwieraj otwieraj biznesik... moze za pare lat cala siec bedziesz miala i otworzysz filie w moim miescie.....
I nie wiem co jeszcze, buziole dla wszystkich.....:-)
moja też przed chwilą odleciała ;-)
ale musiałam ją wybudzić bo zesikała całe spodnie i do kąpieli trzeba się było szykować. zła była no ale cóż
gorzej jak nie będzie teraz mogła zasnąć 5 minut drzemki a człowiek jak nowo narodzony
oj mają te nasze szkraby tendencję do zasypiania w rożnych pozycjach
a kiedyś mówiła, że NIGDY moja sama nie uśnie ;-) (nigdy nie mów nigdy jak widać ;-))
ooooo właśnie tak jej się przysnęło
Paula- w ktorymkolwiek... zawsze jak juz w jednym miescie bedzie, to na bank skorzystam.....:-) Kacha- jak chcesz, to wypluje, ale swoje wiem.....;-);-) Kata- Kinia jak padla, no nie moge....
witam sie z Wami zebyscie nie tesknily i biore sie za prasowanie. Pogapie sie przy tym na emke to mi szybciej zleci.
a u nas juz jeden prezent dla babci i dziadka wymyslony. Z R trzema bracmi (tzn z bratowymi) sie dogadalysmy zeby zrobic im cos dla nich, tzn dla tesciowej karnet na nawilzanie i masaz twarzy i szyi a dla tescia karnet na masaz plecow . Do tego kazdy wybierze zdjecie swoich dzieci/dziecka i ja zrobie kolaz zdjec, dodamy napis i wydrukujemy w duzym formacie i oprawimy w ramke
A dla moich rodzicow nie wiem, siostra juz kupila a ja nie wiem co