reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej
my dziś na goścince
u dziadków.

co do promocji na pampki..u nas za paczkę Economy pack trzeba zapłacić ponad 50zł.a w niej jest 44szt.rozm.6.

my kupiliśmy jumbo pack tam jest 54szt.w rozm.6.

miłego dnia.

reklama
hejka sobotnio

dzisiaj oczywiście sprzątanko, złożyliśmy choinę i poszliśmy na obiad do teściów
teraz t. pojechał na zakupy a my siedzimy w domku

wczoraj mała kupacza walnęła w wannie :baffled: ale t. podłożył jej wiaderko :-D bo wczesniej przytargała z korytarza to, które ma do piachu :-D no i narobiła w to wiaderko bo znowu by pływała z ... :-D

mrozi u nas jak nie wiem! kaloryfery podkręciłam w nocy na maksa a i tak wiało i nie mogłam zlokalizować źródła :sorry2: a pod oknami na parapecie mróz od strony mieszkania :szok:

małej w końcu z nosa katar schodzi...

pryzy z powodu kopalni :tak: to są wstrząsy 60 km pod ziemią ale jak kopią węgiel to ziemia się obsuwa, rusza i takie tąpnięcia mogą się zdarzać
paula moja może się trząść bo same skorupy stare mam ;-)
kasia a zapomniałam wcześniej zapytać: o co ci chodziło z tą książęcą peleryną? :-) bo nie zakapowałam :-p
viki a kupiliście odkurzacz czy się wstrzymaliście?
magda to ja tak mam odkąd małą odstawiłam całkowicie od cyca :-) i drinknąć se mogę i ochota większa ;-):-)
kacha i są jakieś skurczybyki? ;-)

miłego popołudnia...

Ja sie tylko sobotnio witam..... i lecimy na miasto na obiadek za chwile. Bylam na miescie tez juz wczesniej i kupilam se suuuper torebke....:tak: ach jak mi sie podoba..... jak to od razu kobiecie sie humor poprawia, jak sobie cos kupi....:-D

Kacha- tylko sie z kolei nie przezieb myjac te okna....

Paula- i jak spotkanko?

alex- między mną i M. wsio ko, nie spaliśmy razem w dosłownym tego słowa znaczeniu z przyczyn technicznych tzn. braku odpowiedniego łóżka. Każde z nas spało oddzielnie, Łukasz w łóżeczku, ja na łóżku obok, na którym m. się niwysypiał,dlatego przeniósł się do drugiego pkokoju na fotel rozkładany:sorry2: już kiedyś o tym pisałam:tak::tak:
paula - trurboszczotka jest super, wyczyściła mi dywany ze wszystkich włosów, nie miałam pojęcia że tak mi włosy wypadają:szok::szok::szok:
kasiamaj- super ż z dzidzią ok,i że kubie podobało się w przedszkolu. A z tą drugą cesarką to wcale nie takie pewne. Moja koleżanka raz miła cesarkę a za drugim razem urodziła naturalnie:tak::tak::tak:
asia- udanej choinki, może się tochę pobawisz. ja sagi o ludziach lodu preczytałam 2 tomy i odpuściłam, za to zaraziłam tym koleżankę z internatu (bo to było za czasów liceum)

a ja kupiłam pampersy w tesco w promocji 2 paczki po 58 sztu - 5 za 84,90:tak::tak::tak:

wczoraj mieliśmy nieprzyjemną przygodę w nocy, Łukasz wypadł z łóżeczka, zamiat mnie wołać chciał sam sobie kubeczek wziąść i ja sobie śpie i nagle słysze babuch coś, zerwałam się a tu Łukasz stoi na środku pokoju i płacze:szok::szok::szok: położyłam go i chwilę siedziałm obok jak myślałam że już spał to poszłam do łazienki i nagle słyszę znów łubudu coś i znowu to zrobił:szok::szok::szok::szok: tak się przestraszyłam że resztę nocy spaliśmy razem:sorry2: i na drugi dzień wyciągnęliśmy mu szczebelki od łóżeczka

zapomniaąłm co jeszcze napisałam w tym poście może potem sobie przypomnę
buziaki dla wszystkich

hejka

my niedawno zladowalismy.

od rodzicow (a wlasciwie od siosty bo u nie to bylo) wyszlismy o 19. A ze zapraszal nas dzis tez R brat na wieczor wiec wracajac kupilismy co nieco ;-) i zajechalismy do niego. Wyszlismy po 21:30 :-):-) (mieszka 2 domy dalej niz my)

Kuba tak sie wyszalam ze juz spi, oni z Majka to jak dwa wariaty :-D:-D:-D. Mlody padl jak nigdy, jak go karmilam mlekiem do bylo 21:50, wsadzilam go do lozeczka i poszlam. 22:04 juz spal :szok::szok:. Ale to dobrze bo jutro wczesniej wstanie i pojdzie na drzemke bo na 16 umowilismy sie z bracmi R ze pojdziemy do dziadkow z prezentem. Bratowa wydrukowala zdjecie, kupila ramke, super to wyglada, bede bardzo zadowolenie. Oni na jednej komodzie maja z 10 zdjec wnuczkow (takich pojedynczych co dostawali) ale takie jeszce nie maja :tak::tak::tak::tak:

ide sie kapac,

Alex :-p:-p:-p:-p

zaraz wracam

jestem ale widze ze tu cisza :baffled:

Kacha ja mam duzo okien to zapraszam na wywolanie :-D:-D

Aga a na tym nowym lozku juz spaliscie razem w sensie doslownym :-p:-p:-D:-D

hmm i chyba tyle, skoro nikogo nie ma to i ja sie zmywam

Oj jutrzenka no po prostu nikt Ci juz z tym kapaniem nie wierzy i juz.....:no::-p;-):-D Poza tym co to za kapiel 20 minut, phi....:no::-D:-D:-p( tyle odstepu miedzy jednym a drugim postem):-p:-DPewnie 15 minut samo nalewanie wody trwalo....wiec ile samej kapieli? To sie nawet kapiel nie powinno nazywac...Raczej jakas namaczanka.....;)
Aga- no to mieliscie przezycia z Lukaszkiem w nocy....

Ostatnia edycja:
Kobietki ja się obawiam, że umyłabym okna u Was wszystkich, dodatkowo okna w całym Belfaście, a Młodej i tak nic by nie ruszyło ;-) Oczywiście dalej w dwupaku jestem i nie zanosi się na jakąkolwiek zmianę :sorry2:
Idę dalej imprezować, pić nie mogę, ale przynajmniej się pośmieje:-D Kolega robi dzisiaj urodziny i już chłopcy mają troszkę w baniaczkach, a ja mam ubaw ;-):-p

reklama
pierwsza sie witam niedzielnie ;-)
ale ziąb brrrrr.....wystawiłam pościel żeby sie przewietrzyła.
to aż nos zatyka :baffled:

co porabiacie???

Edit-
Kata-no ten płaszcz który u Was został....:-):-p
dobrze ze u Kini lepiej.
Aga-raczej pewne,ze względu na moje dolegliwości z Kubą też maiałam cc z tego względu.
Viki-jak imprezka?
Grzechotko-jak Kubuś?
Kacha-to może śmiechem Jessi wywołasz???

Ostatnia edycja:
Do góry