alex- między mną i M. wsio ko, nie spaliśmy razem w dosłownym tego słowa znaczeniu z przyczyn technicznych tzn. braku odpowiedniego łóżka. Każde z nas spało oddzielnie, Łukasz w łóżeczku, ja na łóżku obok, na którym m. się niwysypiał,dlatego przeniósł się do drugiego pkokoju na fotel rozkładany

już kiedyś o tym pisałam

paula - trurboszczotka jest super, wyczyściła mi dywany ze wszystkich włosów, nie miałam pojęcia że tak mi włosy wypadają

kasiamaj- super ż z dzidzią ok,i że kubie podobało się w przedszkolu. A z tą drugą cesarką to wcale nie takie pewne. Moja koleżanka raz miła cesarkę a za drugim razem urodziła naturalnie

asia- udanej choinki, może się tochę pobawisz. ja sagi o ludziach lodu preczytałam 2 tomy i odpuściłam, za to zaraziłam tym koleżankę z internatu (bo to było za czasów liceum)
a ja kupiłam pampersy w tesco w promocji 2 paczki po 58 sztu - 5 za 84,90

wczoraj mieliśmy nieprzyjemną przygodę w nocy, Łukasz wypadł z łóżeczka, zamiat mnie wołać chciał sam sobie kubeczek wziąść i ja sobie śpie i nagle słysze babuch coś, zerwałam się a tu Łukasz stoi na środku pokoju i płacze

położyłam go i chwilę siedziałm obok jak myślałam że już spał to poszłam do łazienki i nagle słyszę znów łubudu coś i znowu to zrobił

tak się przestraszyłam że resztę nocy spaliśmy razem

i na drugi dzień wyciągnęliśmy mu szczebelki od łóżeczka
zapomniaąłm co jeszcze napisałam w tym poście może potem sobie przypomnę
buziaki dla wszystkich