Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale t. podłożył jej wiaderko
bo wczesniej przytargała z korytarza to, które ma do piachu
no i narobiła w to wiaderko bo znowu by pływała z ... 
a pod oknami na parapecie mróz od strony mieszkania 
to są wstrząsy 60 km pod ziemią ale jak kopią węgiel to ziemia się obsuwa, rusza i takie tąpnięcia mogą się zdarzać
ach jak mi sie podoba..... jak to od razu kobiecie sie humor poprawia, jak sobie cos kupi....
już kiedyś o tym pisałam

położyłam go i chwilę siedziałm obok jak myślałam że już spał to poszłam do łazienki i nagle słyszę znów łubudu coś i znowu to zrobił

tak się przestraszyłam że resztę nocy spaliśmy razem
i na drugi dzień wyciągnęliśmy mu szczebelki od łóżeczka

. Mlody padl jak nigdy, jak go karmilam mlekiem do bylo 21:50, wsadzilam go do lozeczka i poszlam. 22:04 juz spal 
. Ale to dobrze bo jutro wczesniej wstanie i pojdzie na drzemke bo na 16 umowilismy sie z bracmi R ze pojdziemy do dziadkow z prezentem. Bratowa wydrukowala zdjecie, kupila ramke, super to wyglada, bede bardzo zadowolenie. Oni na jednej komodzie maja z 10 zdjec wnuczkow (takich pojedynczych co dostawali) ale takie jeszce nie maja 

;-)
Poza tym co to za kapiel 20 minut, phi....

( tyle odstepu miedzy jednym a drugim postem)
Pewnie 15 minut samo nalewanie wody trwalo....wiec ile samej kapieli? To sie nawet kapiel nie powinno nazywac...Raczej jakas namaczanka.....
Kolega robi dzisiaj urodziny i już chłopcy mają troszkę w baniaczkach, a ja mam ubaw ;-)