Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no jutro pojedziemy do ikea) bo i tak musimy kupic lozka polowe hehee

Jutrzenka ja tez mialam tego typu co te kolorowe "cuda" tylko w ladnym brazie bylo... No i obie z siostra mialysmy podobne tylko moje ciut szersze bylo (ale nie pamietam wymiarow) w kazdym razie jak dla mnie bardzo wygodne bylo, tylko dla niektorych po rozlozeniu sie twardawe wydawalo, ale ja akurat takie lubie

A z tymi stolikami i tablica na scianie to jak w domowym przedszkolu macie
Tak przytulnie to wyglada, a dzieciaczki maja cos swojego i osobistego - super!:-)

Tazke zedne turlanie po sniegu u nas nie wchodzi w gre 

. Przed domem bylo fajnie bo wieje tak ze akurat przed domem jest fajnie to sobie postalismy
i pokrecilismy sie jak tata szczapy brzozy targal ;-);-):-)

. Takie ksiazeczki ma dwie, kupilam chyba z rok temu ale pewnie ze 2-3 m-ce ich nie widzial i sa jak nowe 

)
. Trzymaj sie kobietko.

Chodził tak dwa dni i popuszczał po kleksie, bo wcześniej przez 4 dni nic. I dziś dałam mu czopek glicerynowy i narznął na dywan, ale na nocnik też. Mam nadzieję, że oczyścił się już całkowicie. Ja chyba oszaleję z tymi jego kupami. 

dobrze, że gajutka nie zapomnieliście 

najważniejsze, że wyszłaś z tego cało 
byłam ciekawa bo nie robiła ze 3 dni a tak ciekała jak kot z pęcherzem ;-) siusia pięknie na nocnik (aż w szoku jestem, że zaskoczyła z dnia na dzień) ale kupka mimo mówienia, tłumaczenia do pieluchy 

) ale wygląda słodko.