reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

asia jeszcze nie zaczęłam bo pestkę piłuję :sorry2: ale chyba sobie daruję bo to nie dla mnie... ciężka literatura jeśli chodzi o pisarstwo kowalskiej :sorry2:
paula robimy zakupy na agito i zamówię kini ten tonik :-) zobaczymy... choć kosmetyki tej firmy są ponoć bardzo dobre :tak:
on był z pompką? bo nie pamiętam...

mała odlatuje :szok: ciekawe o której jutro wstanie :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

I po weekendzie ;-) mąż już w trasie... hmm powinien być już blisko celu.

Kata tak to ten z pompką. :tak: na prawdę dobry kosmetyk :tak: ale myślę że Kinia go do buzi z wacikiem nie weźmie bo w smaku gorzkawy :-D:-D:-D

Stefcia super to łóżko :-) bardzo praktyczne ;-):-):tak:

Sylwia jak idzie odpieluchowywanie?:-)

Ewedja a u was?;-)

Asia to nieciekawie macie z kupkami... :sorry2: Fifi bez galotków biega że na dywan robi?
U nas kupka do kibelka. Podoba jej się jak robi "plum" :-D:-D:-D
Właściwie to był problem tylko pierwsze trzy dni bo robiła w majty :baffled: ale od czwartku wszystko idzie do kibelka :cool2:

Jutrzenka ja mam cyfrę a tu ... Ogrodu nie ma :-( a szkoda...

Grzechotka głowa do góry. Kiedy masz ferie? ;-)

Pryzy co ciekawego ogladaliście? ;-)

Kasiamaj jak Kuba?

co tam komu jeszcze????

My byliśmy wczoraj na zakupach. Trochę zapasów dla Julci, głównie kaszki, chusteczki, kosmetyki... Potem w Feshion Hous małe szaleństwo w postaci butów. Julcia ma śliczne adidaski na wiosnę Nike, mama też ma adidaski, a i tatuś też zaszalał... ;-):-D
aaa no i mąż mi w piątek zakupił odkurzacz :-) kurier powinien być koło wtorku :tak: mój stary rzęch już ledwo wciąga więc hehe miła niespodzianka... ;-):tak:

mała mi szybciorem odleciała o 19 i mam chwilkę (tzn. godzinę konkretnie, bateria w lapku ;-))

hehe paula do buzi będę jej dawała z wodą :-)
może i moją przekonam do plum! w kibelek tylko od mamy muszę wziąć nakładkę :tak:
na jaki odkurzacz się zdecydowałaś?

hej laseczki
u nas dziś lepiej
noc była straszna-bo Kuba miał prawie 40 stopni-dostał leki przeciw gorączkowe robiliśmy też okłady,strasznie nie chciał bo za zimne płakał...ale jak wzięłam jego misia dałam Kubie chusteczkę nawilżaną i mówiłam żeby zrobił okład misiowi że tak samo jak Kubuś będzie miał zrobione..to jakoś się przekonał.potem sie położył i leżał tak zaraz z misiem i okładami.
potem jak gorączka opadła to spał ładnie,dziś w ciągu dnia 37stopni teraz na noc troszkę sie podniosła ale na razie p/ gorączkowego nic nie dawałam
dostaje Eurespal i esberitox do tego syropy naturalne.i w razie gorączki na zmianę paracetamol z ibufenem-na razie jest dobrze zobaczymy co będzie w nocy.
kaszel minimalny kataru brak.
jutro pojadę do przychodni niech go osłuchają i zresztą muszę pokazać ost.wyniki Kuby te z morfologi i z moczu.to tak przy okazji.
mnie też już lepiej wzięłam ostinlococcinum (czy jak to tam sie pisze)-które zalecił mi gin.zadzwoniłam wczoraj do niego że coś mnie bierze i co mam zażyć,bo tak na własną rękę nie będę kombinować-mówił że to bezpieczny lek.

Jutrzenko-i jak byłaś na basenie?-ja bym jeszcze poczekała..bo to nie wiadomo co w tej wodzie pływa :baffled::tak:-jak tam zakupiłaś balsam?my mamy też takie łóżko z drugim wyciąganym od dołu.kupiliśmy przez allegro ale jeszcze nie przywiezione od J brata.
Weroniczko-fajne to wyrko dla dzieci-i Małgosia nie spadnie.:tak:-stoliki też ekstra.
Viki-brawo dla Damiana,kurde dobrze ze Wam sie nic nie stąło-całe szczęście.
Kata-dzięki że pytasz.;-)-daj fotki Kiniolka.
Pryzy,Asia,Paula-dzięki że pytacie.

Kata nie miałam wiele do gadania bo dowiedziałam się po fakcie zakupu... :sorry2: no cóż liczy się gest ;-) nie? Zwłaszcza że to u mojego męża nie jest na porządku dziennym, tzn. robienie niespodzianek i prezentów... ;-) ale moje gadanie przynosi efekty ;-):-D
Chciałam Zelmerka ale zakupiony został AEG Elektrolux ;-) 2400W więc na pewno będzie ciągnął jak szalony :-D a o to przecież chodzi... :-)

Viki współczuję wypadku i życzę oby nigdy więcej... :tak: I gratulacje dla Damianka... musisz być dumna :-):tak:

kasia dobrze, że z kubusiem lepiej! no i syropki chce pić na szczęście
nasza jak miała ostatnio taką wysoką gorączkę to też przykładałam jej zmoczoną zimną wodą chusteczkę ale marudziła :-( następnym razem wypróbuję twój sposób z misiem :-) choć w gorączce to różnie może u nas być :sorry2:
aaaa no i zdecydowałam się na sony Alpha500 ;-) już zamówiony. mąż mi na urodzinki sprawił ;-)

ale mi net muli... :baffled:

kasia fotki oczywiście wstawię ale jak zgram z kompa ;-)
paula uważaj w takim razie na dywany :-D

edit: nie no, nie mogę z tym netem! spadam zgłębiać tajniki fotografii cyfrowej ;-)

spokojnej nocki!

Ostatnia edycja:
Kata-no to z misiem nie głupie i u nas poskutkował,tylko że ja młodemu kładłam pieluchę tetrową dłużej była chłodna a misio miał chusteczkę :-)
syropki-powiem Ci że różnie...pierwsze pił z chęcią,drugie już z grymasem..ale teraz jak mu daję to od razu mam w drugiej ręce bidon z sokiem i każę mu popijać...
Eurespal bierze z łyżki bezpośrednio i zapija sokiem.wtedy wiem że cała dawkę weźmie.
no to fajnie z tym aparacikiem...a dużo on sie różni od tego co ma Gosia???bo nawet nie patrzyłam....

u nas też mały już śpi od pół godzinki.

reklama
Hej:-):-)

Kasiamaj zdrówka dla Kubcia:-) Wiesz co ja jestem straszna sklerotyczka:zawstydzona/y: jaką radę ja Ci dałam?:confused::szok:

Paula niestety masakra:wściekła/y::wściekła/y: Dzisiaj cały dzień poza domem więc miał pieluchę ale do wczoraj czyly przez 4 dni ani razu nie zrobił siku tam gdzie trzeba. Znów wstrzymywał i od 12 do 21 zrobił siku tylko raz:szok: Chyba odpuszczę sobie i jemu na jakis miesiąc i znów spróbuję:-(
Fajnie, że zakupki się udały, mąż się postawił i obkupił swoje panie:tak:

Kata za każdym razem jak wyobrażam sobie Kinię z tym wacikiem w buzi to przechodzą mnie ciary:szok: Jak dla mnie to coś okropnego:sorry2:

Wczoraj zaszalałam sobie na imprezce i wypiłam pół butelki wina:szok: Zważywszy na to że nie piłam alko od 3lat to ilość ogromna:-D Łooo matko, jakiego miałam dzisiaj kaca:-D A popołudniu pojechalismy zlot czarownic ale z mężami:tak: Obiadek w knajpie a potem na kuleczki z dzieciakami. Było 8 rodzin:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry