u nas kataru ciag dalszy za chwile mi nos odpadnie jak tak dalej pojdzie

odpieluchowywania ciag dalszy, majty schna na biezaca ale nie jest latwo, zawzielam sie i powiedzialam ze musi sie udac w sumie dzis 3 dzien, skutki sa rozne, dzis chcialam malemu kupic takia ta podstawke zeby na kibelek robil, no ale w naszej dziuze mi sie to nie udalo, bedziemy musieli udac sie do jakiegos centrum handlowego zeby to kupic
Zaki jak na razie leci sobie z nami w kulki, wczoraj co prawda raz zrobil na nocnik byly brawa itp itd a za 5 minut zrobil siusiu na krzeslo

wiec z siusianiem na nocniczek jeszcze nie do konca nam dobrze idzie no ale jestemy wytrwali, nawet D sie zawzial i mu tlumaczy i czesto gesto sciera siuski z podlogi jak maly zrobi, a Zaki cwaniak jak tylko zrobi siku w majty to za chwile sie rozbiera bo mu mokro i nie dobrze, wiec cwaniak wie ze jak zrobi w majty to nie jest komfortowo ale jeszcze nie chce zapalac ze ma robic na nocnik

viki wspolczuje, dobrze tylko ze sie skonczylo tak jak sie skonczylo a nie gorzej, no i gratki dla Damiana
asiacur u nas to sama z gatkami wiec wiem co czujesz i jak to denerwuje ale badzmy twarde to uda nam sie tak jak pauli
kasiamaj a jak Kubus dzis co powiedzieli w przychodni
jutrzenka u nas dobranocny ogrod to jest moj jedyny ratunek, jak nie ma wlasnie w tv a ja musze cos zrobic to na dvd mu puszczam i nie mam dziecka a jak tancuje jak tam spiewaja to cyrk jest, ale na gazetke nie mam szans bo nawet jak by mi ja teraz kupili to nie wiem kiedy by dostal ;-);-);-)
tyle pamietam
dla wszystkich innych buziaki przesylam
a i focha strzelam bo pisalam w sobote ze zapraszam na paczki ale nikt sie nie zainteresowal czyzbym az tak nie dobrze piekla