reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

weroniczka przynajmniej będzie oryginalny :tak:
alex a ja nie kupię, nie upiekę i nie zjem :-D
magda zdanie z serii: co autor miał na myśli :-);-)

a ja zrobiłam sobie kąpiel - takie domowe spa ;-) i jest mi lekko, świeżo, błogo bo dawno nie nałożyłam na siebie tyle mazideł :-D skóra i włosy odżyły :tak:

reklama
dobry wieczór.
ale dziś sie narobiłam...:zawstydzona/y:-ale przynajmniej ładnie pachnąco w domku.
zrobiłam zakupy,upiekłam drożdżówki Weroniki-tylko trochę mniejsze mi wyszły ale pyszne!!!!
i zrobiłam ziemniaczki Pauli-hmmmm....paluszki lizać!!!!-pycha!!!-polecam tym co jeszcze nie próbowały :tak:
J rozłożyło -więc dziś spi oddzielnie...żeby mnie nie zaraził i żeby Kubie nie wróciło :baffled:
jutro chyba pojedzie do lekarza.
kupiłam mu dziś różne lekarstwa na grypę itp.ale na razie nie działa....

Jutrzenko-bo niektórzy to go piją-:laugh2: dlatego pytam :tak:;-)
Aga-dzięki.-pomyślę.w razie zakupu.
Ewedja-niestety nie naprawił się.:-(:wściekła/y:
Magda-dobry tekst.

ale macie dylemat z jutrzejszym dniem obżarstwa. :-D ..ja zrobiłam drożdżówki a jutro dokupię dla nas po pączku.-a jak J pojedzie do lekarza -to pewnie mamuśki mu coś zapakują.:-p

Kata a cos sobie za zabiegi zafundowala

Weroniczka kiedy Ty masz czas na to wszystko :eek:

Kasia hehehe moze pija to za duzo powiedziane :-D:-D:-D, zażywaja to lepiej brzmi ;-). I ja tez czasem to zazywam np na niestrawnosc, zle samopoczucie, bol brzucha. W ciazy tez stosowalam do picia w razie koniecznosci, mysle ze nie szkodzi bo to ziolowe :tak:

Magda :-D:-D:-D moze go zapytac o co chodzilo :-D:-D:-D

co robicie, ja pije herbatke i jem chalwe :baffled:

jestem

bijcie brawo mojemu Panu Mężowi :-)

własnie kopiuje zdjęcia na swój komputer, bo podobno dysk ledwo żyje i już następnym razem może sie nie uruchomić.
ale teraz jestem

i żadnych dylematów typu zjeśc pysznego pączusia czy nie - nie mam :-D

w końcu 40 dni postu to się wytopi :tak:

Jutrzenka - niestety jak zaczęłam prosić żeby powtórzył to się zmieszał i uciekł hehe

no Magda zdrowe podejscie:tak:;-)
tłusty czwartek raz w roku,niee??;-)

Jutreznko ano ja sobie siedze i chwilowo odpoczywam...wlasnie wyszłam z kuchni,ale sie narobiłam....usmazyłam przepyszne faworki!;-)kurcze jakie dobre...achhhh ma sie te zdolności-chyba sie przekwalifikuje:-D:-D:rofl2:

Kata domowe spa....suuuuper! A tort był??Prezentem juz sie cieszysz?doszedł?;-)

moze piwko? a takie małe piwko,po cichutku....

całuski dla niewymienionych:*

ciao ciao
u nas paczki juz usmazone na jutro tyle ze jak D bedzie je jadl w takim tempie to do jutra nie zostanie, musze schowac bo juz chyba z 5 zjadl :-D:-D:-D

jutrzenka sprobuj z ta opcja w aparacie predzej nadazysz za kuba :tak::tak::tak:
a 3bit jak sie okazalo nie dla mnie bo tu byl by problem z masa krowkowa czy tym mlekiem kakaowym bo tu takich rzeczy nie ma :no::no::no:

weroniczka dzieki za linka, juz teraz wiem co to jest zawsze sie opycham jak jestem w polsce takimi kupnymi :-):-):-)

a my w sobote idziemy na urodzinki do kolegi Zakiego i w sumie bedzie to taki bal dla dzieci tylko ze bedzie Zaki i Borys w tym samym wieku a reszta dzieci 7 latkow (bo to 7 latek ma urodzinki) ale mysle ze Zakiemu to nie bedzie przeszkadzala, wynajeli sale w przedszkolu wiec bedzie sie mial czym bawic :rofl2::rofl2::rofl2:

Jutrzenka kiedy mam no to czas pytasz? To ty nie wiesz że kobiety siedzące w domu z dziećmi są leniami śmierdzącymi i nie chodzą do pracy dlatego że im się nie chce? ( taką opinię już kilka razy usłyszałam).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry