reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hejka pączkowo;-):-D

siedze i jem...hihi..pisze jedną reką druga zajeta:-D wcinam jak Madzia faworki:tak:

a u nas snieg tylko na trwanikach...ale dzis nie pada,przynajmniej narazie...

Kata nooo pare dni wytrzymasz,jasne! ale jak juz bedziesz miala to modelka Kinia bedzie miala sesje;-)Moj tez tanczy...dopiero wstał...:-)

Viki spoko loko;-)jeszcze sie zdziwisz jak swietnie sobie dadzą rade!:-)

Aga i dobrze,ze Cie zemdliło...rozumiesz?;-)tak ma byc;-)

to co? kury domowe na kanape, talerz słodkosci na kolana i wcinamy...a pracusie...no cóz...takie zycie-do pracy!!!:-p:-D

słodko pozdrawiam:-):-):-)

reklama
u rany u nas tez juz sypie, narazie taka drobnica ale jak zawiewa :eek::eek:

Paula ja pracuje w egzekucji wiec jako takie pity mnie nie dotycza ale zacznie sie robienie setek zajec z nadplat z pitow za zaleglosci :sorry::sorry:

Asia co u fryzjera bedziesz sobie robic?? Jaka metamorfoza bedzie?

Dotka jak ci malo sniegu to zapraszam do nas, na trawnikach do kolan, na chodnikach tylko waskie sciezki wydaptane a wzdluz ulic prawie metrowe gorki zepchnietego z asfaltu sniegu. Zalamka

Ostatnia edycja:
uuuu paula dentysta wzywa :-( chyba, że masz nadwrażliwe. u mnie elmex zielony pomaga
jutrzenka zapowiadali taką pogodę :tak:
dota ja za słodkości podziękuję :-) mama zamiast słodyczy przyniosła mi wczoraj grejpfruta :-)
asia ja też jestem ciekawa fryzurki :tak: mnie czekają ponowne pasemka i cieniowanie po całości, grzywę skracam bo mnie wkurza :-p

asia no wlasnie co robisz u fryzjera??zmiana jakas sie szykuje?

a ja..jak to ja...juz znudziłam sie moimi włosami tzn fryzurą..kolorem i chetnie bym cos zmieniła...
tylko jak zmienic kolor bez dekoloryzacji:-(
a jakos specjalnie nie chciałabym rozjasniaczy...bo łysa będe..

no i sama nie wiem:crazy:
paula moze cos podpowiesz?:sorry:

Paula nie wiem czy się powstrzymam przed zjedzeniem. Zobaczymy:sorry::sorry::sorry:
Mam pytanko Paula odnośnie twoich ziemniaczków. Powiedz mi kochan czy ser żółty w tych ziemniakach zapiekasz od samego początku? Nie wytopi się i nie wypłynie z nich? Chcę je dziś zrobić na obiad i właśnie mam dylemat co z tym serem:tak::tak::tak: No i na jakej grubości kawałki go kroisz??

Weroniczka ser kroję na cienkie plasterki żeby łatwo było go wcisnąć, a wielkością to tak żeby ciut wystawały za ziemniaczka jak i reszta ;-) I piecze się od początku, bo weź to w trakcie wciskaj jak gorące...:eek::-D

Viki niestety jak byś chciała jaśniejszy to tylko dekoloryzacja... :sorry: niestety "farba farby nie rozjaśni" zasada nie do złamania... :sorry:;-):-)

Asia co robisz z czuprynką?:-)

Dota ja mam prawdziwy śnieg.. dziś jak szłam do sklepu z wózkiem do koooszmarrr!!! Normalnie do domu wróciłam mokra!!! Tak ciężko się idzie...:angry:

Kata dentysta na pewno by się przydał ale to może od przyszłego miesiąca zacznę... ;-) A pasty elmexa mimo że to b.dobre pasty to wywołują u mnie gęsią skórkę... chodzi o smak... :eek::-D mam w domu i chyba zacznę walczyć... :-D

Ostatnia edycja:
hej gaduły:))
my juz po 1 paczku zjadłysmy i teraz sie lenie tzn od samego rana sie lenie hihiihihih

do fryzjera tez musze isc ale niemam kiedy:(((((
i niewiem co mam zrobic na obiad:((((

u nas tez zima zimnoooo brrr snieg pada i -6st jest za oknem
co jeszcze .....
a kurcze mała niby ma czysty nos a gada jakby miała zapchany niewiem ciaga nosem a smarków niema niemam pojecia co to gdzies tam daleko jakis zaległy.......chyba bez lekarza sie nie obejdzie wrrrrr
miłego objadania sie paczusie

reklama
Elo, elo Kobitki:-) Dzisiaj w nocy moja mama z bratem wyjeżdżają także odzyskuję wolność:-D:-D:-D Od jutra będę w końcu częściej na BB:-) Mam nadzieję, że się cieszycie?;-):-p:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry