• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam.
Paula ty wredoto jedna. Ale ja i tak sobie p Wielkim Poście odbiję. A zresztą nie lubię nutelli więc i tak bym nie zjadła.

No i tyle bo idę nastawić ciasto na bułeczki na parze, obudzić zakwas na chlebek i zmykam po Stsaia do przedszkola. Ale dziś już nie chce mi się tak jak wczoraj bo nie ma takiego pięknego słoneczka:no::no::no:

reklama
dzien doberek laseczki:-):-):-)

jestem na chwilke...hihi;-)

rodzice pojechali do Sopotu,dzwonili,ze wrócą wieczorkiem-Gołabeczki jedne....Mufinek zasnął,piesio też....achh jaka ciszaaa;-)

Kurcze mało piszecie,pewnie cieszycie sie z wiosny??? ciepło się zrobiło...czyżby to był koniec pieknej zimy:-p

A wiecie jak fajnie z rodziacami...Mały jak sie do nich przylepił to ich pilnuje od rana do wieczora i wszystko tylko dziadzia i baba....a ja sobie biegam po miescie i bzdurki kupuje...Mama gotuje obiadki,tata wychodzi z psem...taki mam tygodniowy relaksik od wszystkiego;-)

to tak egoistycznie było...jak to Siostra pisze;-)
ale bardzo cieplutko Was pozdrawiam i przy okazji zycze udanego łikendu:tak:spacerków,wycieczek...rodzinnych spotkan:tak::-)

Dota korzystaj, korzystaj :tak::-):-):-)

I niestety podobno to nie koniec zimy... Słyszałam że ma trochę mrozić do końca marca... :eek::szok: Czyli chyba 3 kwietnia z koszyczkami pójdziemy w kurtkach :-D:rofl2:
Mam nadzieję że prognozy się nie sprawdzą... ;-):-)

dotka- widać ze fajnie się bawisz jak są rodzice, korzystaj korzystaj:tak::tak:
weroniczka- ja to się tak zastanawiam jak ty masz jeszcze siłę i ochotę przy trójce dzieci robić takie wymyślne przysmaki:sorry: naprawdę cię podziwiam. Ja jak wracam do domu to nie mam już ochoty na nic:no: może jak będę miała więcej dzieci to się zmieni;-):-D
paula- jak tam najadłaś się już?

a ja zrobiłam zakupy za ostatnie 50 zł i mam nadzieje że po niedzieli będzie wypłata bo będzie kicha:-(
M. znów bez pracy bo tamta przestała się opłacać:-( dziasiaj się zarejestrował i nie ma nawet prawa do zasiłku:-(ech może na wiosnę szybciej coś znajdzie:sorry:

edit- o paula właśnie o tobie myslałam i o to jesteś

Czesc :-)
No wlasnie jesli chodzi o pogode, to mama mi tez mowila, ze jeszcze do konca marca ma zima trzymac. :sorry: A ja lece 20 marce do Polski i troszke mialam nadzieje na ladna wiosne.... hmmm.... zobaczymy :cool:
U nas nie lepiej, dzis padal grad. Oliwier sie przestraszyl biedaczek....:sorry:

A w nocy cos mu sie snilo niedobrego bo zerwal sie jak oparzony z lozeczka i strasznie plakal. Wzielam go na rece, a on mi pokazuje ze mamy isc z pokoju.... wiec nie wiem co to za jakies strachy byly....:sorry: Na szczescie na rekach mi odplynal w ciagu 10 minut. Boszszsze jaki on juz jest ciezki!:-D

Dota- korzystaj ile sie da....:tak:
Aga- a Ty chcesz zmieniac prace, tak? A jak tam w ogole jest z robota?
Weroniczka- zgadzam sie z dziewczynami- podziwiam kobito.....:tak: Caly czas cos pichcisz, albo dom dekorujesz, czyt. pojemniczki na przyprawy, biurka, krzeselka......:tak: Pelen szacun!:tak::tak:
Paula- Ty na drugim miejscu sie plasujesz.....:-p:-D Jestes tuz tuz.....:-p:-D;-)

Hello!
Dobrze ze pisac moge,bo glos mi odjelo, to bysmy nie pogadaly;-).... Na szczescie samopoczucie lepsze, no i weekend :tak: - no i kujpa sniegu za oknem (znowu :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)
Moze mnie w lipcu kolezanka z ogolniaka odwiedzi - fajnie nie? Sporo lat sie nie widzialysmy:-)

A tak po za tym...
Jutrzenka, no faktycznie w tym roku zima Was nie rozpieszcza:baffled: To juz zalamki mozna dostac jakiejs.... I jakby tu pocieszyc?... Ale do wiosny juz coraz blizez i dni coraz dluzsze... jakos trzeba dac rade:tak:
Ewedja, to Ty powinnas extra kase dostac za konserwacje zabytkow;-)
Paula, no bo wiesz u nas sa okna przesuwane, aluminiowe i tak sa skonstruowane, ze nie da sie ich poprzesuwac, zeby bez wyciagania z ram wszystkie umyc - masakra jakas:baffled:
A to francuskie z biedrony to jeszcze polecam z budyniem i polowka brzoskwini z puszki:-D No i naprawde trzebaby byc zdesperowanym, zeby samemu to ciasto zagniatac hehe:-p
Weroniczka, ja tez sie tak nosze z zamiarem zrobienia zakwasu... Faktycznie lepsze pieczywo wychodzi? I nie smierdzi ten zakwas???:baffled: W koncu to ponoc jakby zepsuta maka;-) Gdzie to najlepiej przechowywac???
Basia, no to czekam na zdjecia:tak: Na pewno masz duzo roboty, ale przynajmniej cos sie dzieje:tak:
Dota, Dota.... co by tu do Ciebie.... ale zaraza jestes:-p Chcesz zebysmy Ci zazdroscily co????:-D No i zazdroszcze, nie powiem... tez bym chciala swoich u siebie miec chociaz na troche:tak: Korzystajcie ile wlezie!:-) Kurcze, na pewno Krzysio bedzie potem bardzo tesknil za dziadkami....
Alex, to niemozliwe zeby sie w domu nudzic!, Zawsze mozna dla relaksu cos posprzatac, ugotowac, zrobic zakupy:-p
Kurcze Aga... jak Wy sobie rade dajecie?? W PL straszna drozyzna...tam 3 przecietne pensje to malo:szok:
A co tam u Magdalenki???

Ok ide conieco porobic, bo moze goscie jacys poranni do nas zajrza, a ja jeszcze nieubrana i bez sniadanka:baffled:

Milego weekendu!

ciao kochane kobietki
juz jestem koniec z myciem okien, ciekawe kiedy sobie Pani przypomni zeby znowu pomyc mam nadzieje ze nie za nastepne 3 lata
jestem zrabana dzis jak nie wiem ale pocieszam sie ze jak jutro bedzie ladna pogoda to posmaceruje z syneczkiem :tak::tak::tak: tak sie za mna stesknil ze nie odstepuje mnie teraz na krok

poczytam pozniej coscie poskrobaly, teraz musze cos wszamac bo umieram z glodu
milego popoludnia

Aga jadłam hehe a teraz znów jem...:-D:-D:-D tym razem kanapki z chlebka razowego z serem pomidorowym... mam jeszcze w planach pączka z bitą śmietaną...:-D:-D:-D

Ewedja to mówisz że masz spkój na następne 3 lata? :-D Jeju tak sobie myślę jak można 3 lata okien nie myć... :szok::-D:rofl2:

Pryzy dobry pomysł z tym budyniem i brzoskwiniami :-);-)

Alex to jakiś ranking kur domowych prowadzisz? :-D:-D:-D

Paula- tak jakby....:-D Ale teraz zla wiadomosc- musisz zrzec sie drugiego miejsca...Zapomnialam o naszej pryzybelce, ktora robi fantastyczne rzeczy.....:tak: Ale trzecie miejsce jest Twoje i nie ma co plakac, nie jest zle, w koncu medalowe.....:-p:-D:-D;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry