Hello!
Dobrze ze pisac moge,bo glos mi odjelo, to bysmy nie pogadaly;-).... Na szczescie samopoczucie lepsze, no i weekend

- no i kujpa sniegu za oknem (znowu

)
Moze mnie w lipcu kolezanka z ogolniaka odwiedzi - fajnie nie? Sporo lat sie nie widzialysmy:-)
A tak po za tym...
Jutrzenka, no faktycznie w tym roku zima Was nie rozpieszcza

To juz zalamki mozna dostac jakiejs.... I jakby tu pocieszyc?... Ale do wiosny juz coraz blizez i dni coraz dluzsze... jakos trzeba dac rade
Ewedja, to Ty powinnas extra kase dostac za konserwacje zabytkow;-)
Paula, no bo wiesz u nas sa okna przesuwane, aluminiowe i tak sa skonstruowane, ze nie da sie ich poprzesuwac, zeby bez wyciagania z ram wszystkie umyc - masakra jakas

A to francuskie z biedrony to jeszcze polecam z budyniem i polowka brzoskwini z puszki

No i naprawde trzebaby byc zdesperowanym, zeby samemu to ciasto zagniatac hehe
Weroniczka, ja tez sie tak nosze z zamiarem zrobienia zakwasu... Faktycznie lepsze pieczywo wychodzi? I nie smierdzi ten zakwas???

W koncu to ponoc jakby zepsuta maka;-) Gdzie to najlepiej przechowywac???
Basia, no to czekam na zdjecia

Na pewno masz duzo roboty, ale przynajmniej cos sie dzieje
Dota, Dota.... co by tu do Ciebie.... ale zaraza jestes

Chcesz zebysmy Ci zazdroscily co????

No i zazdroszcze, nie powiem... tez bym chciala swoich u siebie miec chociaz na troche

Korzystajcie ile wlezie!:-) Kurcze, na pewno Krzysio bedzie potem bardzo tesknil za dziadkami....
Alex, to niemozliwe zeby sie w domu nudzic!, Zawsze mozna dla relaksu cos posprzatac, ugotowac, zrobic zakupy
Kurcze
Aga... jak Wy sobie rade dajecie?? W PL straszna drozyzna...tam 3 przecietne pensje to malo

A co tam u
Magdalenki???
Ok ide conieco porobic, bo moze goscie jacys poranni do nas zajrza, a ja jeszcze nieubrana i bez sniadanka
Milego weekendu!