• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Weroniczka to taka przenośnia a że Stefa uwielbia wszelkiego rodzaju narządy płciowe to dla Niej idealna;-):-D:-p:rofl2:

Kata ja wiem że to warto wybulić ale chodzi o to że nasz kupilismy całkiem niedawno bo 1,5 roku temu i nie był z tych najtańszych ale niestety nie lustrzanka:-( Muszę ten temat jeszcze przetrawic;-)

U nas piękne słoneczko, wrociliśmy ze spacerku, dzieciaki gapią się na bajkę a ja mam chwilkę wolnego bo zaraz trzeba się wziąć za obiad:wściekła/y:
Marcel to jakiś domator się zrobił. Po 10min spędzonych na placu zabaw jęczał że chce do domu i tak przez następne 1,5 godziny:baffled:

Też myślałam ostatnio o Viki bo kiedyś chyba wspominała że w marcu to się przeprowadzają:tak:

hej
jakby ktoś o nas pytał to jesteśmy chorzy i Łukasz ma znowu antybiotyk i ja też:-( idę się teraz położyć spać bo dwie noce nie spałam:-(
papa

Aga zdrowiej Kobieto i dbaj o siebie :tak:

Sylwia hehe u nas na odwrót... Mała tylko się budzi i zakłada czapkę szlik... :-D i oczywiście krzyczy że "chce na wól, na paciel... '' :-D:-D:-D teraz właśnie też mnie molestuje ale tak wieje że szok... :crazy:

Już M potwora zabrała!!! ;-):tak:

No ja też się zastanawiam co u Viki... ostatnio o nią pytałam... a wyślę jej esa...

ataata się nie odzywa :sorry2::dry:

My juz po spacerku....:-)
Nie wiem co sie stalo Olivierowi, ale juz przy samym domu na ostatnich metrach puscil pawia....:szok::baffled::sorry2::dry: Nie wiem co sie stalo....:no: Mam nadzieje, ze nic z tego nie bedzie.....

Troche mnie wkurza to nowe forum... zawsze mialam tak fanie na dole taki pasek, ze moglam zjechac do jakiegokolwiek watku, a teraz nie mam.... i musze wychodzic na strone glowna najpierw, a potem dopiero szukac watku....
No i chodzi ku...sko wolno! :wściekła/y::wściekła/y:

Paula dobrze gada:tak: dajcie jej chleba:-D
U góry jest zresztą opisane że będzie działać wolniej jak uzywa się IE:tak:

Ciekawe co Olivierkowi było że tak wymiotował:confused:

Paula, he he no przeciez nie wodki....w koncu masz pod opieka 2 dzieci i psa....:-D;-) No w tej chwili akurat tylko swoje dziecie,Alanka poszla do siebie... ale wiesz.....chleb bezpieczniejszy.....:-D;-):-)

Sylwia- no ja tez cos czytalam, ze ma wolniej chodzic... ale myslalam, ze sie poprawi.....:sorry2::dry:

Aga- biedactwa... zdroweczka.....:-)

reklama
witam sie :)
kata jak chcesz slonce to wpadaj do mnie!! boszee ale cieputkoo i cieplutkie sloneczooo
zaraz zabieram sie za kurczaka w ciescie bo jeszcze go nie zrobilam a pozniej wpada J sis i mam jej rozjasniac wlosy ! yyy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry