• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
a ja lukam na auta :happy:
co do kwater....hm...nie mam pojęcia...bo my zawsze kątem u J brata jeśli jedziemy nad morze :tak:
no chyba że chcesz wpaść do nas to dam Ci namiary....
albo do moich rodziców do miasteczka-fajne ośrodki mają wczasowe....

no myślimy...ale to dopiero latem
teraz lukamy jak cenowo i jeszcze ostateczna decyzja nie zapadła jaki..??? (mamy dwa modele na oku)
wyślę wyślę...jak znajdę jakąś fajną stronkę,a do mnie namiary to na PW mogę....;P

Ostatnia edycja:
Witam się i ja (po raz drugi, bo mi bat. padła)

Kasia ja obstawiam chłopaka :tak: i przyśliś mi troche tej wiosny bo u mnie zima
A co kupujesz autko?
Bo ja już lukam od pół roku, ale to kawek pieniądza do wydania i jakoś ciężko sie do tego zebrać :-D

Kata fajne pisnaki :tak:

Baśka facet z dołu zazdrosny o klientów :-D dupek

Weroniczka super niespodzianka

Dota co to za lenistwo? Wczoraj byłas wczorajsza dzisiaj Ci się nie chce oj oj :confused:

Grzechotka super że Kubuś zaczyna mówić, jeszcze chwile i buzia mu się nie bedzie zamykać :tak:

A ja dzisiaj dostałam dzień wolny, leże sobie w łożku. Ale ciężko mi wyleżeć, jak chłopaki za ścianą się handryczą. Przed chwilą musiałam pójśc pozbierać rozgniecione ptasie mleczko z wykładziny :wściekła/y: bo K. siedział przy kompie i nie patrzył co Młody wyrabia. Oczywiście jak się zorientował to wrzask okropny i kara, ale przecież dzieckiem trzeba się zajmować :dry:
..i żaś wrzaski
ech

Magda-no zamierzamy latem- kończy nam sie kredyt i J może brać drugi z pracy taki prawie bezprocentowy (mają takie właśnie na samochody
)i bardzo fajnie bo tak to byśmy nie kupowali.....

Kasia fajnie, u mnie w pracy niestety tak dobrze nie ma, nie daja kredytów eh a przydałby się ;)

K. usypia Wiktora: sam już zasnął, a Wiktor przesuwa łóżeczko, ale się nie wtrącam

ale pospałam sobie-dwie godzinki....a maly jeszcze śpi:tak:
na spacerku nie bylismy ale pojdziemy jak maly wstanie-bo dzis jest wprost przepieknie!!!
Majoszka tak jak u Was;-)

Katka ładnie te jajka wygladają...a Ty co tam pisałas-czym Ty robisz?jakie koszulki?:confused: i widze juz o swietach myslisz:-)

Madzia to odpoczywaj sobie!!! Korzystaj z wolnego dnia:-):-):-)

Paula pokaz nam ten plaszczyk-my ocenimy ;-);-) ja tez jestem plaszczykowa :-)

wczoraj zrobiłam fasolke po bretonsku na dzis....ide sobie odgrzac:-)

o u mnie też Dotka fasolka po bretońsku:tak::tak::tak::tak::tak:
A w paczce było pełno klocków. Mówiłam ostatnio tacie że mjyślimy o kupnie klocków bo moje dzieci w prost uwielbiają klocki ( zresztą ja i mąż też;-);-) ) i jak widać dziadek podarował nam:tak::tak::tak::tak: Mąż będzie szczęśliwy jak wróci z pracy :tak::tak::tak::tak:

Paula ja też muszę sobie kupić płaszczy wiosenny bo ( wstyd powiedzieć) ten który mam moja mama nosiłą w czasie studiów, a było to ponad 30 lat temu:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: Moja siostra wczoraj dostała taki piękny, dokładnie taki jaki mi się marzy. I nawet pomyślałm że sobie też taki kupię ale jak zobaczyłam cenę na metce to zrezygnowałam- 189 zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

reklama
ee Weroniczka moja fasolka pewnie smaczniejsza:-p:-phihi
a te 189 zl za plaszczyk nie jest duzo...plaszczyki tak stoją 200-300...przynajmniej tu w Trojmiescie...

a u nas na termometrze +28:-):-):-)
no dooooobra na słoncu:-p ale zawsze mozna sobie wyobrazic,ze to juz lato....zjemy obiad i na plaze sie opalac ...achhhh:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry