Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja je mam dopiero w niedziele. Juz nie moge sie doczekac :-) Ale usg mam wczesniej bo 4/06 Akurat dwa tygodnie przed wakacjami w polsce. Bede mogla pochwalic sie pierwszymi fotkami Naszego Bobaska :-) A slyszalas ze te fotki sa platne? U mnie biora za nie £10, za jedno.
No ja właśnie coś ostatnio wstać niemoge..:sick: Spie ostatnio po 12 godzinCzesc Kobietki :-) jak Wasz ranek? Ktora wstac nie moze,a moze ktoras juz lazienke zaliczyla? Ja narazie siedze ale cos mnie zaczyna brac...![]()
dziś wstałam o 12 hehe ale zato w dzień mnie nie przysypia
W spodniach mi już ciasno, ale jakoś zdjęcia nie oddały tego:-( Miałam wklejać w galerii ale chyba niema sensu...
Ja tez postaram sie dzis wieczorem nie byc taka leniwa i zrobie fotke i jutro wkleje. Mam ochote pochwalic sie juz tym co uroslo. A na wieczor rzeczywiscie widac :-)
Cholera siedze od rana na tych gównianych stronach i za przeproszeniem g**** z tego
Jezu jaka jestem zła to wam mówie!!! Nie dość, że mam internet prędkości światła bo prędkość modemowa, na której wgranie 1 zdjęcia trwa chyba z 15 minut to jeszcze teraz nawet sie tego nieda zrobić!!! Musze chyba dysk sformatować bo mnie na dodatek co chwila wywala z neta

ale ciężko stwierdzić, bo już od dłuższego czasu "oponka" się pojawiła od siedzenie przy biurku i nieróbstwa
A że kłopoty z jedzeniem mi towarzyszą, to i trochę schudłam. Mimo wszystko brzusio jakiś jest :-)
Jakbyś miała jakieś pytanka, co do wizyty u położnej czy coś - zapraszam.