reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

no i jestem
u gina wszystko ok.
szyjka ok-łożysko ok...mała rośnie :szok::-D:-D:-D
we wtorek mam ostatnią wizytę i umawiamy sie na jakiś dziń w nast.tyg.na CC.
czyli jeszcze tydzień.
mam nadzieję że wytrzymam-chyba ze tak jak on mówi będzie sie coś działo to od razu kazał dzwonić.:tak:

młody wyszalał sie jak szogun i na trampolinie i w basenie...aż ma gile do kolan :-D:cool2::szok:

Weroniczko-no to naprawdę jakiś niezły gość Ci sie trafił-już ja bym mu dała popalić znając mnie...:-D
Katka-widzę ze odpoczywacie....i bardzo dobrze tak trzymać :cool:

dzięki za kciuki.

reklama
Dotka-no ja też pamiętam jak teściora robiłam :tak:
pytasz która następna...hm...nie wiem...

mamy już Agę i Baśkę.....
trzeba zrobić wyliczankę :-D:-D:tak:

no kto sie podejmie??
do tej pory było tak że jedna rodziła druga zachodziła....
no dziewczyny???
która która???

Hej Lodziary:-D:-D:-D

No nie mogę, matki polki a takie zbereźnice:szok::-D

Ja już żyję w pełnym stresie:baffled: We wtorek jedziemy a ja ciągle myślę co zabrać, co jeszcze kupić, głowa mi już od tego pęka:wściekła/y: Teraz właśnie przygotowuję rozrywkę dla dzieciaków na czas podróży czyli bajki:tak:
Jeszcze w niedzielę robię urodzinowego grilla. Moja niunia niedługo skończy roczek:szok:

Kasiamaj no ciekawe czy nie będziemy razem obchodzić urodziny naszych dziewczynek bo Olivka z 9 lipca jest:tak:

Dotka trzymaj to słońce w trójmieście cobym i ja mogła z niego skorzystać;-)

hej!!!

Dota hehe demot ekstra :-)

Kasia ja niemal codziennie myślę o następnym :zawstydzona/y: :szok: ale mam nadzieję że mi przejdzie to myślenie :cool2::-D musi przejść :tak:

Na razie pokibicuję innym chętnym ;-)

A Ty się Majoszka trzymaj do następnej wizyty u gina i potem do terminu ;-) :-)

Weronika skąd ten facet się urwał??? :-D:-D:-D

:-D:-D:-D właśnie podeszła do mnie Julcia złapała mnie za cycocha i powiedziała "Kupię sobie takie duże cycki, wiesz?" :-D ja na to że "nie da się kupić, muszą urosnąć" a ona "Ale ja mam takie malutkie a bym chciała duże..." :-D:-D:-D:-D

Dużo osób ostatnio mnie pyta ile ona ma lat że tak gada jak stara... :-D

Julaaaa:-D:-D:-D świetna jest!!!:-) :-D:-D:-D

Sylwka spoko;-) pogoda bedzie,muuuusi byc!!!:-):-):-) nie ma innej opcji;-)

Alex ma ładną pogode, udało się Jej...:-)niech sobie kobita odpoczywa;-)

Oj Dota czasem mi wstyd jak cholera za tą gadułę... :-D:-D:-D

Dwa tygodnie temu byłam na poczcie wysłać paczkę. Kolejka jak nie wiemmm... Jula wychodziła z siebie więc dałam jej bańki żeby sobie pomuchała. Łaziła z tymi bańkami jak wariat aż je wylała, to ja się pytam "Niuniu, co tu się wylało?" A ona bez namysłu "Piwooo!!!" :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D Ludzie sie patrzą z uśmieszkiem pod nosem a ja dostałam ataku śmiechu :-D:-D:-D

A w poniedziałek jak stałam przy kasie w markecie to walnęła na głos że "dupka ją boli!" :-D ja pytam po ciuchu od czego? A ona że "od kłaków"
Zawsze jak lata na golasa to jej mówię żeby majty zakładała bo wejdą jej kłaki Maksa z podłogi w dupkę i będzie bolała... :-D:-D:-D

W niedzielę za to uparcie chciała wejść do sklepu na piętrze który był zamknięty. Poszłam z nią na górę pokazać że ciemno i drzwi zamknięte, nie da się wejść.
"Mamo dawaj klucze z torebki, otworzę drzwi i wejdziemy" :-D:-D:-D

Można by opowiadać bez końca... :-D:-D:-D:-D

Wyszperałam kilka fot do oglądnięcia ;-)

Kasiu w sumie mogłabym znowu pałeczkę przechwycić ;-):-p Młoda już wyrośnięta to czemu nie :-p
Paula Jula jest zajefajna :-D
Sylwia zasuwa ten czas niemiłosiernie, dopiero co testa robiłam, a Młoda ma już 5 miesięcy, w sumie Ty też niedawno testowałaś, a Olivka już prawie rok.
Zresztą pamiętam jakby to było wczoraj jak Weroniczce @ się spóźniała, a okazało się, że to Małgosia zakiełkowała :-D
Starzejemy się Dziołszki :-p

hej:-)

kacha- widzę że na sentymenty cię wzięło:tak::tak:ciekawe czy jak moje maleństwo wyrośnie to czy będzie mi się chciało następne dziecko, bo M. chce 3:szok::szok::szok: ale ja nieoniecznie :no: no chyba że jakaś wpadka;-)
sylwia- ależ ten czas szybko minął , już roczek ech, życzę żeby wam pogoda dopisała i spokojnego pakowania
weroniczka- ten facet to chyba dzieci nie ma albo się nimi nie zajmuje skoro tak zareagował:dry:ja to już teraz jestem w stanie zrozumieć mamy które prowadzą dzieci w szelkach czy inaczej :tak::tak::tak:
paula- ale dowcipna jest Julka:-D:-D:-D
kasiamaj- to trzymam kciuki żeby mała wytrzymała. Ta moja dzidzia też jest taka ruchliwa że czasami nie mogę siedzieć ani leżeć przez to wiercenie. Jak chodze to się uspokaja. Mam nadzieję ze po urodzeniu mu to minie, że będzie spokojniejszy:sorry2:
dota- powtórzę się ale strasznie zazdroszczę wam tej plaży:zawstydzona/y::tak::tak:
jutrzenka- jak tam nadal gorąco w pracy?

kupiłam wczoraj Łukaszowi w Carrefourze taki malutki kombajn i traktorek. Tak mu się to spodobało że cały dzień się tym bawił , poszedł się z tymi zabawkami kąpać i nawet wziął je do spania:-D:-D:-D:-D

a my w sobotę jedziemy nad jeziorko piaseczno, ale w łęczyńskim nie to koło wawy. Wynajęliśmy pokój na jedną noc i jak pogoda dopisze to dwa dni M. z małym będą się pluskać. Ja to ewentualnie nogi zmoczę:tak:No i jedzie jesz cze M. kolega z żoną która jest w 5 miesiącu ciąży. To będziemy miały wspólny temat:tak::tak:

reklama
dzien dobry laseczki!:-):-)
witam sie i uciekam....jedziemy na plaze,zakupy...po drodze jakis obiad....jak wroce odezwe sie na dluuuuzej...:-)
ide, mały juz biega ubrany i nie moze sie doczekac:-D

paaaaaaaaaaaaaaaaa:-):-):-):-)

miłego dnia!!!!:-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry