reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

patrz Magda jakie masz dobre pomysły;-);-) ja jestem zaaa:-)
tylko od razu pisze,ze nam pasuje od 10-tego sierpnia...(do 9. mojego męża nie bedzie) Rzeczywiscie Lebork lezy w polowie drogi:-)
Ciekawe jak Kata? Sylwka? moze Ela?:-)

ide spac,jutro wstaje o 5, na pole ide kamienie zbierac!

paaa

reklama
Dotka-jak tam zbieranie kamieni :-D
Katka-nie mów hop.....hehehehe...wiesz nigdy nic nie wiadomo...:tak::-D

oj...fajnie Wam z tymi spotkaniami.....;-):tak:

ja dzis na wizytę.....

młody bajki ogląda....ja wstawiłam pranie
obiadu nie robię...a co...nie chce mi się.
musze trochę ogarnąć pokoje.
bo wszędzie pełno zabawek.wrrrrr........

miłego dzionka dla Was dziewczynki.

ciao ciao

ja juz po pracy, ale skwar okropny jest, Zaki walnal w kimono, teraz musze posprzatac troche i cos podgotowac D pewnie wroci do domu pozno wiec jeszcze moge chwile odpoczac

pozdrawiamy ciao ciao

Ewedja ciao ciao;-):-);-):-) ładny jest włoski!;-)

Majoszkooo jak bedziesz juz po....to napisz;-)

noo dziewczyny szykujcie na wieczór pomaranczowe kuse koszulki!!!!!! piwko do lodówki!!!!;-)
dzis półfinal:-):-)

Dzień dobry, hello, ciao, bonjour :)
Ja zaraz z pracy do domu. Strasznie mnie boli dzis kregosłup - koszmar
Dota widze, że kibicujemy na te same dużyny...pomarańczowa mam sukienke plażową ;)
heh tylko ta pogoda taka nie plażowa
a co do spotkania to ja jestem do 13go więc szansa na spotkanie jest :tak:

Ewedja korzystaj i odpoczywaj !

Kasia Ty juz po wizycie?

Magda, ja się tylko zastanawiam -czy moje dziecko jest gotowe na spotkanie z Twoim???:szok::-D;-) kiedy my się widzialysmy? to było 2 lata temu?;-)

i niech K zrobi Ci dzis porzadny masaz;-) bo jak to oglądac mecz w takim stanie;-)

Dota będziecie pod wrażeniem mojego ułożonego i grzecznego synka :)
Do bólu pleców dołączył ból brzucha, chyba padne :|

jej Magda nie poddawaj się!!! jakies choróbsko Cie łapie? czy tak ze starości?:-p:-p

zarcik! lepszego samopoczucia!!!!:tak:

a co myslisz o Łebie??? moze bysmy się w Łebie spotkały??? my mamy tylko jakies 40km wiecej od Leborka, a Wy prawie tyle samo co do Leborka....nad morzem maluchy sie pobawią;-)
trza jeszcze z laskami pogadac;-)

reklama
kasia wiadomo wiadomo ;-) ja pasuję :-p mów lepiej jak po wizycie?
dota a pomarańczowy stanik może być? :-D właśnie dzisiaj mi przyszedł bo sobie zamówiłam ale nie z okazji mistrzostw :-D
magda współczuję bólu pleców :-( mnie t. jakimiś żelami ciągle smaruje bo się łamię :sorry2:

paszczaki na dworze, pewnie zaraz wrócą bo zaczyna grzmieć
w ogóle taka duchota dzisiaj była, że szkoda słów :cool2: na szczęście przyszedł inny front i się ochłodziło... teraz to ja mogę pogadać :-p

Do góry