dotaZ
Fanka BB :)
witajcie laseczki!!!:-)
a my dzis od rana jedzilismy sobie...hihi...zaliczylismy oczywiscie ikea, potem moje ulubione centrum handlowe(tam gdzie teraz Sylwia jezdzi;-))...achh... jaki miły dzien, jak to Doci duzo do szczęscia nie potrzeba;-);-)
jeszcze 3 tygodnie wakacji!!! razem we trójke!!! no dobra we czwórke bo jeszcze nasz piesio;-)
Katka a gdzie Wy tam wkoncu jedziecie???? z rodzicami,tak? to juz myslami pewnie nad morzem:-)
no i Weroniczka tez niedługo jedzie nad morze;-)
jejku Kasiu bieeednaaa jestes....niedlugo Kubus pojdzie do przedszkola, to bedzie Ci lżej
no i mała podrosnie to tez bedzie łatwiej
Alex i jak nos?????? gdzies Ty go tam wkładała????no gdzie!?;-)
a ja siedze z małym,Krzyś pojechał wieksze zakupy zrobić-jej... a ja juz tesknieeeee....od wczoraj nie moge sie nim nacieszyc;-)
dobra! spadke robię;-)
a Wy sie trzymajcie kobity i miło spędzajcie czas!!!!

a my dzis od rana jedzilismy sobie...hihi...zaliczylismy oczywiscie ikea, potem moje ulubione centrum handlowe(tam gdzie teraz Sylwia jezdzi;-))...achh... jaki miły dzien, jak to Doci duzo do szczęscia nie potrzeba;-);-)
jeszcze 3 tygodnie wakacji!!! razem we trójke!!! no dobra we czwórke bo jeszcze nasz piesio;-)
Katka a gdzie Wy tam wkoncu jedziecie???? z rodzicami,tak? to juz myslami pewnie nad morzem:-)
no i Weroniczka tez niedługo jedzie nad morze;-)
jejku Kasiu bieeednaaa jestes....niedlugo Kubus pojdzie do przedszkola, to bedzie Ci lżej
no i mała podrosnie to tez bedzie łatwiej
Alex i jak nos?????? gdzies Ty go tam wkładała????no gdzie!?;-)

a ja siedze z małym,Krzyś pojechał wieksze zakupy zrobić-jej... a ja juz tesknieeeee....od wczoraj nie moge sie nim nacieszyc;-)
dobra! spadke robię;-)
a Wy sie trzymajcie kobity i miło spędzajcie czas!!!!

I zawsze sobie powtarzam ze jak pojade do Polski, to pokupuje rozne rzeczy takie ktroych tu nie maja i nigdy jakos sie nie skalada...
A przydalaby mi sie teraz.... No coz... musze przebolec. Dzis juz mam maly strupek, ale za to zimno mi na wardze wyskoczylo. No mowie wam, jak nie urok, to sr...a.

Biedna Natala....:-(