Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tylko jedne siki polecialy do kibelka... dzis rano... a tak to lipa....
Do niego w ogole nie dociera co on ma robic....
No nic, musze sie uzbroic w cierpliwosc i juz....
musi byc....

brak słow...super,ze macie mozliwosc przepisania do innego
powodzenia! :*
no i czekamy tez na wiesci od Viki
mi to bardzo pomagało

, dzis jakies naklejki nosil. 
, tak mowil R brat. Pani wziela je do sklepu (jest niedaleko) i kupila kazdemu po lizaku
. Ale kuba mowi ze nie byl a majka ze byla to juz nie wiem 

. One je prowadzaja na spcerki na jakis wezy, tzn dzieci sie go trzymaja a jedna idzie z przodu a druga z tylu
. Chcialabym to zobaczyc 
.
. Jakby bylo na raz to kuba w zyciu by nie zjadl
.

, swietny ten Wasz synek 

. Ja dzis chwile gadalam ze znajoma, mowi ze w przedszkolu jej wnuczki panie jak minal jakis czas to zabieraly jedzenie i mowily ze byl czas jesc 

. Mam nadzieje ze znajdziesz cos odpiwedniego gdzie oddasz dziecko ze spokojnym sercem 
. Z jedzeniem jest super bo dzieciaczkom wymyslaja podwieczorki (u mojej znajomej w jednym z naszych panstwowych przedszkoli na podwieczorek czasem np jest cukierek 
)
. I zasnal w swoim lozeczku i nawet nie zapytal o monia :-):-):-):-):-), udalo sie 

będzie z mamą, z dziećmi i będzie się bawić. koszt 17 zł/godzinę
jak z kinią wychodzę do parku to dzieciaki z przedszkola tak spacerują. wygląda to śmiesznie
ale zarazem słodko bo każdy taki maluch się stara, słucha i przeżywa 
póki co wszystkie mi się spełniły ale dlatego, że marzę realnie
oooo na rocznicę ślubu spełni się następne 

usmarowana dosłownie po łokcie grubą warstwą sudocremu!
i nie mam pojęcia jak oni tam wleźli??

dzisiaj spałam w grubej piżamie a wczoraj w polarze łaziłam po domu 
mi tezdota co do marzeń to jestem tego samego zdaniapóki co wszystkie mi się spełniły ale dlatego, że marzę realnie
oooo na rocznicę ślubu spełni się następne
![]()
tak wlasnie na rocznice sobie myslelismy,ze wszystkie marzenia nam sie spełniły;-) i to tak szybko;-)(ale nie byly one jakies tam wielkie) teraz oby zdrówko dopisało, to bedzie pieknie!!!:-)
ale przeciez nie trezba miec wszytskiego od razu;-)
Mały az sie obudził i pytał czy to burza