Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)
Masz racje, zmieniaj....

kata- a możesz mi podać źródło takich informacji bo ja w sumie (a przynajmniej mi sie wydawało) byłam na bieżąco i wiem że płatny jest wtedy gdy masz prawo do zasiłku rodzinnego dochód 504 zł na osobę i to jest 400 zł z tytułu rezygnacji z pracy i to płaci opieka społeczna, ale zakład pracy w czasie urlopu wychowawczego nie płaci nic, jedynie przy drugim dziecku urodzonym w czasie urlopu wych. przez 20+2 tyg. zasiłek macierzyński i tyle. Na stronie zusu nic nie ma na ten temataga urlop jest płatny od momentu jak go weźmiesz, przez okres 2 lat. są kryteria dochodowe ale nie pamiętam dokładnie ile, musiałabyś sprawdzić na stronie zus-u

-wrednota coś jej dziś się odwidziało spać.....(a ja samochodu szukam) bo trochę nam się śpieszy...i myślałam ze wykorzystam czas jak młoda śpi.....

-skubana tak sobie ręce wpycha do buzi...tak nimi świdruje..ślini sie strasznie i marudzi do tego 

zawsze sie z niej uśmieję
;-)

filtry też masz różne
jakby co to pytaj
to super aparaciki są ale obiektywy niestety drogie i dla mnie mają jedną malutką wadę: nie mają wizjera ;-)
a teleobiektyw musowo jeśli chcesz mieć pięknie rozmyte tło. choć o ile się nie mylę to nawet w nex-ie jest taka opcja