reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Eee na szczescie tesciowa jest spoko i tylko jakies ciacha kupie do kawki.Gorzej z piatkiem bo przyjdzie troche znajomych i musze cos wydumac.Zrobie taka popisowa rolade z kurczaka ale co do tego:confused: jakas salatka, moze pieczone ziemniaczki.Kuuurcze no nie wiem w ogole.

reklama
Hej hej...:-)
Ja od rana przepierki robie, prasuje i ogolnie powoli szykuje sie do wyjazdu...I w sobote siup do mamy...:-)

Kata- byl tam na tym filmiku glos, byl...:tak::baffled:
Aneczka- nie wiem, moze zwykla jarzynowa...? tradycyjnie zawsze chyba najlepiej.... No chyba ze chcesz poeksperymentowac....:-)
Kasia- ze Ty jeszcze przy Twojej dwojeczce masz sile na kulinarne ekperymenty....:baffled::-D;-)

bo my mamy rodzinkę w Gdańsku-Dotka-nie....:tak::-);-)

szukam kombinezonu na allegro dla młodej....
mam po Kubie-taki z h&m misia beżowego ale będzie za mały....:-(

Aneczka zrób taką sałatkę -pierś z kuraka,kukurydza,por,ananas,majonez-DOBRA.jadłam ostatnio.

Kasia- a moze taki:

kombinezon_cywilny_z_przodu.jpg

:-D:-D:-D;-)

Ja wlasnie lubie eksperymentowac w kuchni i to bardzo.Z piersi bede miala juz rolade wiec ta salatka chyba odpada... O wlasnie moze zrobie jednak salatke gyros i wtedy nie z piersi tylko z poledwiczek z kurczaka.No i wlasnie rodzi mi sie powoli jakis plan:-):-):-):-):-)
A Dota z tego co pamietam mieszkala w Oliwie a teraz w Pruszczu gdanskim chyba no nie?

Kasia a ta Twoja mloda to ile ma bo suwaczka ni masz to nie wiem..
Alex to Ci dobrze tez bym pojechala do mamy ale u mnie z tym problem bo mieszka za drzwiami:-p no chyba ,ze na wrotkach:laugh2:

Alex-taki to sobie kup :szok::-p:-D-dla mojej myszki ciut przy duży...:laugh2:no chyba ze mają w mniejszych rozmiarach...
na eksperymenty...kulinarne...hm..coś sie znajdzie...bo my lubimy jesć..:laugh2::-p-co widać :laugh2::-p

a kombinezony to hurtem zamówię
dla Rufiego-
Galeria zdjęć oferty nr 30667, zdjęcie 1 z 7 (Kombinezony ortalionowe - idealne na brzydką pogodę) - ********* - usługi w internecie!
dla J
OCHRONA OSOBISTA RATOWNIKA - OFERTA - SINTAC POLSKA
dla siebie...
http://cokupic.pl/i/c_big957342.jpg
dla Kuby
http://www.deltaservice.com.pl/mediafolder/prod_zoom/bad8-Ubrania_gazoszczelne_Trellchem_VPS.jpeg
a dla małej -to w miarę coś normalnego.....bo ona przy mała trochę...:-p:laugh2: na lateksy np.

Anka-jak to nie mam..ten na górze..Natka ma niecałe 3 miesiące.

reklama
Fajne te kombinezony.Nie obrazisz sie jak kupie dla mojej rodzinki tez taki zestaw?
Obiecuje ,ze nie bede sie razem z Toba w tym pokazywac zeby nie bylo ,ze mamy takie same:-p;-):-D:-D:-D:-D:-D
A suwaczek ten na gorze mi sie pokazuje jako adres do suwaczka a nie suwaczek.Nie wiem czy tylko u mnie czy reszta tez tak ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry