reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Anka-to Ty kolory zamów inne...:tak:
ja mam labka-biszkopta..hm..i tak myslę który kolor dla niego...może ta czerwień???
a Tobie ..hm...do tego koloru włosków to może jakiś odcień zieleni???:-D:-p

tak sobie myśle -czy ja mogę jeść sery pleśniowe???

Ostatnia edycja:
reklama
No Kasia- zaszokowalas mnie...:szok::szok::szok::-D Ja nie wiedzialam, ze Ty taka fetyszystka....:-D:-D;-) A dla malej na pewno sa rozmiary, musisz tylko popytac w jakims centrum epidemiologicznym....:-p:-D:-D;-)

Aneczka- o gyros jak najbardziej....:tak::tak::tak:

hej
odmeldowuję się;-)
niestety nic się nie zaczęło dziać:crazy: zaczynam mieć nerwa.:wściekła/y:

aneczka- mówisz że miałaś wywoływany. Ale tak tylko przez kroplówkę czy zakładali ci to "cuś" co ma przyspieszyć rozwarcie? Widziałam jak się dziewczyny w szpitalu męczyły z tym i się tak zastanawiam czy to jest takie straszne:dry:

Alex-wiesz wtedy to J się kombinezony pomyliły i mój założył...niestety czasu już nie było żeby się przebrał....:-D:-D:-D i tak wyskoczył do gości.
Anka-no zielony jest git-my to prawie całe życie na zielono....:-)
Aga-wyobraż sobie mojego J w kombinezonie z lateksu-to może ze śmiechu szybciej urodzisz :-D:tak:-i nie denerwuj się.:tak:

dzien doberek
jestem padnieta niewys[pałam sie bo T mnie zagadywał wczoraj i poszłam spac o 1 a o 5 juz na nogach ech....

AGA no urodz juz heheh
a kiedy wraca Jutrzenka bo niepamietam ciekawe jak Kubus jeny taka rozłaka

KASIA zdrówka dla Kubusia
ANECZKA a ja robisz gyrosa?????

a ja własnie pije kawusie zapraszam i na obiad robie gołabki zaraz bede zawijac hehheh tez zapraszam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry