reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzień dobry:-)

no i wczoraj o zimie pisałam..ze jej nie ma:tak: a dziś jak wstałam zwątpiłam...
masakra jakas...u was tez takie zamiecie?

moj paweł tez chodzi spac o jednej porze i o 19 juz zawsze słodko kima:tak:
czasem zdarza nam sie go przeciagnąc ale pozniej zle spi, budzi sie wiec wiemy ze to nie ma sensu:tak:

weronika - fajnie ze prezenty juz kupione:tak:, u nas w zasadzie tez, jeszcze tylko damianowi cos pod choinke trzeba kupic i bedzie ok.
wczoraj bylam u tesciów. wlasnie ugadywalismy sie co do wigilii bo bedziemy u nich, bedzie tez moja mama brat v z rodziną i brat tesciowej z rodziną.
wiec bedzie 11 osób dorosłych i stwierdzilismy ze bez sensu kupowac kazdemu prezentym bo zeby cos kupic konkretnego to trzeba co najmniej 50 pln a kupowac byle pierdoły to tez nie w tym rzecz, no i robilismy losowanie:tak:
kazdy losował 1 osobe i tej osobie kupi prezent do 50 zeta:tak:
oczywiscie dzieci nie braly w tym udziału bo dzieciakom kupują wszyscy tak wiec maluchy bedą miały najlepiej:-) noa le na szczescie jest ich tylko 4 moi chlopcy i dzieciaki od brata valdiego:tak:

a ja dzis mysle nad tym jak zrobic szopke..tzn jak sie do tego zabrac...bo oczywiscie moj damian znow zgłosil sie do konkursu z techniki i ma zrobic szopke bożonarodzeniową:sorry:
no i wczoraj juz było: mama pomóż:tak:
tak wiec kombinuje materiały, i dzis bedziemy rozpoczynać prace techniczne:tak:

aneczka - udanych zakupów, a tak apropo od czwartku w lidlu beda fajne kurtki dla chlopakow, i z tego co pamietam nie drogo tylko nie wiem jak z rozmiarowką bo chyba od 116 do 152

reklama
młoda zasnęła....uffff

Viki-no to znów wyzwanie przed Tobą.;-)ale dasz radę.
co do Waszych postanowień bożonarodzeniowych-u nas też teściowa wymyśliła że kupujemy tylko dzieciom,a dorośli jakoś coś słodkiego między sobą.

u nas Kuba też ok.19-ej idzie się szykować do snu.

Anka-udanych zakupów.
Kacha-może się gdzieś zakopał?
Weroniczka-u nas też prawie pokupowane -tylko wszyscy mają problem z Natką -bo nie wiedzą co dla niej???

Hehehe Viki no to znowu Damiano Ci robotę załatwił, to tak, żebyś się za bardzo nie nudziła ;-):-)
Majoszka przyjechał w końcu, pogoda taka, a nie inna, więc miasto sparaliżowane i mega korki są, bo tutaj to raczej nikt nie pomyśli o oponach zimowych, a piaskarki i solarki to jeżdżą jakby chciały, a nie mogły. Generalnie służby miejskie nie są przygotowane na taką pogodę. Widziałam, że szkoły chyba zamknęli, bo dzieciaki w mundurkach idą w stronę przeciwną niż szkoła.
Kurcze oby tylko woda w rurach nie zamarzła, bo tu rury plastikowe i na zewnątrz domów puszczone :sorry:
Nie wiem do jakiej kwoty chcecie kupić prezent dla Natalki, ale polecam coś takiego:
FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST LAS TROPIKALNY (1325148443) - Aukcje internetowe Allegro
Jessica super się w tym bawi, skacze jak szalona :-D A ja mam przynajmniej chwilę spokoju ;-):-p

Kasia-dzięki.:tak::-) Fajne to tylko że my nie możemy tego typu zabawek :no:...bo ortopeda nam zabronił-młoda ma problemy z biodrem...i nie możemy dodatkowo ją obciążać-a boję sie że jakby skakała to problem by się nasilił.

No nie, jak ma problemy z biodrem to rzeczywiście nie za bardzo :no:
A jak pisałam poprzedniego posta to tak nagle zrobiło się cicho, dosłownie w kilka sekund, odwracam się, a tam co:

Załączniki

• DSC03563.jpg
    DSC03563.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 41
Hej!!!

Kacha w tą niedzielę dogrywka ;-) tam gdzie się sytuacja nie rozwiązała :tak: u mnie w mieście znów trzeba iść i głosować ;-) mam nadzieję że wygra mój faworyt :-p:-D

Kasiamaj goryluszka powiadasz? :-D:-D:-D

Aneczka udanych łowów!!! :-):tak:

Kacha hehe no Juli jak nie zaciągne to rzadko się darze żeby sama padła... chyba ze jest mocno męczona... :tak:

Weroniczka :-) u nas też lalki na topie. Najgorsze jest to że Jula wszystkie rozbiera... :eek::wściekła/y:

Stefanka hehe :-D

Jutrzenka wyobraź sobie że wychodzimy czasem z łóżka :-p:-D

Viki :-D:-D:-D to Cię syn wkopał :-D fajny pomysł z tym losowaniem. U nas dorosłym nic się nie kupuje. Tylko dzieciaki dostają prezenty:tak:

Co do pogody to u nas szok! Do wieczora będzie śnieg po kolana, wieje okropnie i niby tylko -3'C a zimno jak by było z -10:szok:

U mnie prezenty jeszcze w lesie ale pomysły są więc wystarczy jechać do sklepu i po kłopocie ;-)

uuu zatoki mnie bolą... :baffled:

Jula co prawda w przedszkolu ale zdarza jej się zakasłać i to nieładnie... zobaczymy po południu...:tak:

Łoo matkoooo :szok: To chyba coś przegapiłam, to Ty Jutrzenka kandydujesz gdzieś u siebie? Jak tak to zwycięstwa życzę :tak: Pokaż wszystkim, żeś baba z jajami ;-):-p
Paula zdrówka dla Ciebie i dla Juli :tak:

Hej hej...:-)

Sniegu nie ma...:-) he heh pewnie u stefanki tez nie i musiala rada nie rada isc do roboty....:sorry:

Kacha- ale Jessiczka wyrosla! :szok: jaka ona cudna jest...:tak:
Viki- znow masz robote z zadaniem domowym....:-D:sorry:
Paula- Uuuu zatoki to potrafia bolec... Zdrowka dla was....

reklama
Paula-no goryluszka-wzięło się to u Kuby z oglądania bajki na JIM-JAM "wesoła dżungla"
tam jest taka mała goryluszka.więc chyba mu się spodobało...:-D:-D:-D
Kacha-nie męcz dziecka...i połóż je spać a nie tylko ma skakać i skakać....:-D:-p

u nas cicho..nawet wiaterek nie wieje....
ale zapowiadają w nocy.....zamiecie.

Do góry