dzień dobry:-)
no i wczoraj o zimie pisałam..ze jej nie ma
a dziś jak wstałam zwątpiłam...
masakra jakas...u was tez takie zamiecie?
moj paweł tez chodzi spac o jednej porze i o 19 juz zawsze słodko kima
czasem zdarza nam sie go przeciagnąc ale pozniej zle spi, budzi sie wiec wiemy ze to nie ma sensu
weronika - fajnie ze prezenty juz kupione
, u nas w zasadzie tez, jeszcze tylko damianowi cos pod choinke trzeba kupic i bedzie ok.
wczoraj bylam u tesciów. wlasnie ugadywalismy sie co do wigilii bo bedziemy u nich, bedzie tez moja mama brat v z rodziną i brat tesciowej z rodziną.
wiec bedzie 11 osób dorosłych i stwierdzilismy ze bez sensu kupowac kazdemu prezentym bo zeby cos kupic konkretnego to trzeba co najmniej 50 pln a kupowac byle pierdoły to tez nie w tym rzecz, no i robilismy losowanie
kazdy losował 1 osobe i tej osobie kupi prezent do 50 zeta
oczywiscie dzieci nie braly w tym udziału bo dzieciakom kupują wszyscy tak wiec maluchy bedą miały najlepiej:-) noa le na szczescie jest ich tylko 4 moi chlopcy i dzieciaki od brata valdiego
a ja dzis mysle nad tym jak zrobic szopke..tzn jak sie do tego zabrac...bo oczywiscie moj damian znow zgłosil sie do konkursu z techniki i ma zrobic szopke bożonarodzeniową
no i wczoraj juz było: mama pomóż
tak wiec kombinuje materiały, i dzis bedziemy rozpoczynać prace techniczne
aneczka - udanych zakupów, a tak apropo od czwartku w lidlu beda fajne kurtki dla chlopakow, i z tego co pamietam nie drogo tylko nie wiem jak z rozmiarowką bo chyba od 116 do 152
no i wczoraj o zimie pisałam..ze jej nie ma
a dziś jak wstałam zwątpiłam...masakra jakas...u was tez takie zamiecie?
moj paweł tez chodzi spac o jednej porze i o 19 juz zawsze słodko kima

czasem zdarza nam sie go przeciagnąc ale pozniej zle spi, budzi sie wiec wiemy ze to nie ma sensu

weronika - fajnie ze prezenty juz kupione
, u nas w zasadzie tez, jeszcze tylko damianowi cos pod choinke trzeba kupic i bedzie ok.wczoraj bylam u tesciów. wlasnie ugadywalismy sie co do wigilii bo bedziemy u nich, bedzie tez moja mama brat v z rodziną i brat tesciowej z rodziną.
wiec bedzie 11 osób dorosłych i stwierdzilismy ze bez sensu kupowac kazdemu prezentym bo zeby cos kupic konkretnego to trzeba co najmniej 50 pln a kupowac byle pierdoły to tez nie w tym rzecz, no i robilismy losowanie

kazdy losował 1 osobe i tej osobie kupi prezent do 50 zeta

oczywiscie dzieci nie braly w tym udziału bo dzieciakom kupują wszyscy tak wiec maluchy bedą miały najlepiej:-) noa le na szczescie jest ich tylko 4 moi chlopcy i dzieciaki od brata valdiego

a ja dzis mysle nad tym jak zrobic szopke..tzn jak sie do tego zabrac...bo oczywiscie moj damian znow zgłosil sie do konkursu z techniki i ma zrobic szopke bożonarodzeniową

no i wczoraj juz było: mama pomóż

tak wiec kombinuje materiały, i dzis bedziemy rozpoczynać prace techniczne

aneczka - udanych zakupów, a tak apropo od czwartku w lidlu beda fajne kurtki dla chlopakow, i z tego co pamietam nie drogo tylko nie wiem jak z rozmiarowką bo chyba od 116 do 152
A ja mam przynajmniej chwilę spokoju ;-)
...bo ortopeda nam zabronił-młoda ma problemy z biodrem...i nie możemy dodatkowo ją obciążać-a boję sie że jakby skakała to problem by się nasilił.