Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mi też coś dentysta nie po drodze Zawsze coś ważniejszego do roboty jest
A teraz ta moja słodka niunia znowu mi przysparza roboty, zamiast jeść kanapkę jak człowiek to obgryzła skórkę dookoła, zgryzła cały pasztet, a resztę bułki w dywan próbuje wgnieść. Czeka mnie już drugie dzisiaj odkurzanie :-) Ale co tam, niech się uczy samodzielności I tak baaardzo samodzielna jest, a na dodatek nawet Olisiowi pieluchy próbuje zmieniać (ku mojemu utrapieniu ) Zobaczy tylko, że go przewijam to leci i wsadza rączki w brudne pieluchy
kata tak, ja stosowałam teraz tez stosuję ale juz nie tak rygorystycznie.
zaczelam w maju i w 3 miesiace 10 kg
szybko sie chudnie jesli stosujesz sie scisle wg wskazan. tzreba sie przyzwyczaic do tego żarcia, ja na poczatku jakos nie moglam przekonac sie do otrębow, ale zaczełam piec sobie placki i jakos poszło.
teraz stosuje w polączeniu z dieta niełaczenia.ale na mnie np brak cukru bardzo zle dziala wiec czasem wciagne jakas kostke czekolady czy cukierka...bo chodze jak lunatyk.
dieta dukana pozwala szybko chudnąc ale trzeba z nią ostroznie, bo nadmiar białka odkłada sie w nerkach co moze powodowac problemy z układem moczowym.
no i wazne tez by jak sie schudnie nie wrocic od razu do starych nawykow tylko tak jak jest w zasadach diety - powoli danymi fazami
kata tam jest w tej diecie zasada ze musisz dziennie zjesc 3 łyzki otrąb owsianych.
ja sobie mieszałam na początku z jogurtem naturalnym...a pozniej piekłam placki z twarozku jajka i tych otrąb. i te placki np smazylam w wiekszej ilosci sztuk i jadłam zamiast chleba, z wedlina czy ryba w zaleznosci od dnia .
szzcerze to mozna sie przyzwyczaic, na necie jest duzo przepisów z ktorych korzystałam, piekłam nawet chleby i ciasta z otrębow.hehehe
paula no to masz wielkiie postanowienia noworoczne!! trzymam kciuki za ich pełną realizacje.
wiecie co ja mam kolezanke ktora zawsze w sylwestra wrac ze swoją przyjaciolką zakladają sobie cos do zrobienia w danym roku, tylko chodzi tu o takie ekstremalne rzeczy. w tym roku latały szybowcem
edit : kata otreby kupisz w kazdym supermarkecie, cerfur, tesco...itp
Otreby pszenne,owsiane,żytnie są smaczne(wiadomo to suche, wszystko zalezy z czym sie zje) i zdrowe mozna sobie wrzucac do jedzonka-do obiadku, jogurtu,a jakie placki są dobre...bardzo polecam!;-);-);-)
Viki, a spróbuj sobie chlebka kukurydzianego Dukana, super jest Tylko, że słabo wyrasta :-( Ze mnie się śmieją w polskich sklepach, bo cały zapas otrębów i skrobii kukurydzianej im wykupuję