Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
stefanka- ja to w pracy czasami byłam tak zajęta ze nie miałam czasu na pracę;-) viki- to fajnie że weekend z Dmianem wam się udał i Paweł też pewnie zadowolony u dziadków
zdrówka dla chorowitków, Łukaszowi już chyba mija katar (mam taka nadzieję) ale Krzyś zaraził się od Łukasza i też ma katarek
a ja tak naprawde to musze do konca roku napisac egazmin z angielskiego i jedna czesc juz napisalam na 83% czyli dobrze a druga czesc trudniejsza mnie czeka i nie moge sie zdecydowac kiedy...ciagle odwlekam a jak zagladam w ksiazki to ogarnia mnie sennosc :-) tak sobie mysle ze dobrze by bylo przed koncem roku no ale nie wiemmmmmmm.
Jutrzenka- gazem grzejemy gazem.... Ale i tak zimno.... Viki- jak by u mnie bylo -24 stopnie, to bym poszla na najblizszy most i skoczyla....;-)
I zdrowka dla Damiana.... stefa- no jestem! ;-)
I co dalej to nie wiem.... jakos weny nie mam... z reszta myslami juz jestem w Polsce, choc to jeszcze ponad tydzien....
Heloł;-)
A co tu taj taka cisza?
Jak u was tez jest tak ladnie jak u mnie to pewnie na spacerki sie udalyscie.Dzis bylam z Toskiem na sankach.Bylo tak slicznie ,ze normalnie nie chcialo mi sie wracac.
Wszystkim chorowitkom zycze duzo zdrowka.Miejmy nadzieje, ze mrozy troche wybija te wirusowe choroby Basiu ,Kacha mi to sie wydaje ,ze poprostu kolejne brzuszki bardziej przeszkadzaja bo mi przy Antku oookropnie przeszkadzal jak byl wiekszy a ten gagatek jeszcze sie uparl zeby mnie troche przetrzymac
Dobra poczytam co tam jeszcze nasmarowalyscie i jeszcze odpisze
edit:
A co sie dzieje z Dota? Hej laska snieg Cie tam zasypal czy moze pies sie wkurzyl i zjadl komputer?A moze te ksiazki Cie zasypaly co?Swoja droga chyba tez zaraz pojde poczytac chwilke hihi Kasia ponawiam pytanie:Jak sie czujesz i co z dalszym diagnozowaniem? Mialas juz ta gastro?
Pozdrawiam wszystkie i zmykam paaa
a ja znowu w pracy
zimno u nas ze szok z minus 4 bylo ranoo
ale sniegu nic a nic!! paula gaja tez ma wirusa a raczej wszyscy mielismy i nadal mamy aneczka ja to nie spaceruje bo dziecko w przedszkolu a ja w pracy i tylko o jednym mysle ze jak wroce do domu to wskocze do lozka hehe
Hejka!
Dolaczam do grona zasypanych sniegiem Ledwie sie doczlapalam z przedszkola do domu, a jeszcze biedny pies nie mial sie nawet jak zalatwic, bo maly, a zaspy ogromne A mi po drodze wlosy zamarzly! Chyba najwyzsza pora czapke kupic!
Dzisiaj maly dzien dziecka sobie robie i sie troche pobycze zwlaszcza ze od rana mnie glowa boli...
Dziewczyny, kupujecie jakies cukierki czy cos dla dzieciakow do przedszkola w urodziny?
Bo sie zastanawiam co sama moglabym kupic ( a moze jekies ciastka upiec i Kaya je udekoruje pisakami lukrowymi?)
I oczywiscie zdrowka dla wszystkich chorujacych zycze! Kurcze taka zdradliwa ta zima teraz ze trzeba strasznie na siebie uwazac....
Byłam dziś na zakupach a mąż zabrał dzieciaki do teściowej i mam cały wieczór dla siebie Ale mi fajnie;-);-)
Aneczka u nas dziś pogoda do kitu. Cały dzień leje i w związku z tym cały śnieg topi się i jest jedna wielka chlapa. A jeśli w nocy będzie mróz to rano na ulicach będzie szklanka. Viki ty mi w końcu przesyłałaś te zdjęcia? Bo nie doszły do mnie. Pryzybela ja zawsze Stasiowi piekę ciasteczka na urodziny i zanosi je do przedszkola dla kolegów.
Ja do przedszkola zwykle kupowalam zelki bo w przedszkolu , do ktorego chodzil Witek bylo sporo alergikow ato na gluten a to na bialko wiec wszystkie czekoladki i ciastka odpadaly. Weroniczka a to Ci dobrze;-)
My juz zakupy zrobione.O tym juz pisalam no nie? Stefa a ty to jak zwykle tylko o jednym;-) Tylko lozko Ci w glowie