Weroniczka
Klub grudniówek'07
A u nas zapanowała ospa
Dziś wysypała Tadeczka ale przypuszczam że w przeciągu kilku dni dopadni resztę 

Dziś wysypała Tadeczka ale przypuszczam że w przeciągu kilku dni dopadni resztę Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Dziś wysypała Tadeczka ale przypuszczam że w przeciągu kilku dni dopadni resztę
;-)
:-);-) zdrówka dla WAS 

co do przedszkola to kurde ja nawet o tym nie myslalam. wiem ze zawsze panie wyprawiają dzieciom urodzinki ale tak zbierają np z dwóch tygodni czy trzech i robią dla kilkoro dzieci, wiem ze dmuchają swieczki sa slodycze , tance, czapeczki na glowach takie urodzinowe, baloniki itp ...wiec musze zapytac czy cos pawłowi dac...w sumie to prywatne przedszkole wiec miesiecznie dostają taka kase ze te urodziny to chyba nie jest dla nich wiekszy wydatek, a dzici zadowolone;-)

Pamietam jak swedza te paskudne babelki.Buziaki dla maluchow.

Dzięki za życzenia co do wyników, ale tym razem się nie dowiem bo idę na leczenie tylko, (mam nadzieję) bo mogą mi np. powiedzieć, że wyniki się przeterminowały i klops. Z naszą służbą zdrowia nic niewiadomo

Ale życzę, aby krostki szybko się goiły.
Trzymam kciuki zebys @ nie dostala z calych sil